reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dziewczyna ma coś z głową, ewidentnie chciała zabłysnąć. Poza tym zapewne brak jej przyjaciół i poklasku i tutaj tego szuka ;-) Oliś śpi już od prawie dwóch godzin i szczerze w to wątpię, żeby spał do rana. Pewnie przebudzi się niedługo i znowu po nocach będę z Nim siedzieć. A rano na 9:15 wizyta kontrolna u kardiologa, mam nadzieję, że do niczego się nie przyczepi ;-) Trzymajcie kciuki Drogie Cioteczki ;-)

kasia nie martw sie!! prezes szaleje to pewnie wszystko ok :)
grzechotka jak ty takie przypadki znajdujesz hehhe ??

Coś mi BB nie chciało działać kilka godzin.
Tak jak myślałam Prezes się obudził i teraz w najlepsze się bawi na macie i włącza sobie nóżką jakieś durne melodyjki, które już wywołują u mnie ból głowy. No, ale skoro Jemu się podoba to pozostaje mi tylko jakiś lek przeciwbólowy wziąć ;-)

DZIEŃ DOBRY!!!

Grzechotka
czytasz w moich myślach, właśnie miałam Cię wczoraj zapytać czy widziałaś co ta Cisowianka wypisuje.:-D:-D:-D Ja jakoś nie mogę w to uwierzyć.Chociaż na początku łyknęłam... :tak::no: Poczytałam co ona pisze i twierdzi że ojciec trojaczków zostawił ją. Ale widać szybko znalazła kolejnego kandydata, swoją drogą odważny że wziął samotną matkę z trojaczkami :-D i nawet przepisowych 6 tygodni połogu chyba nie wytrzymała :shocked2::shocked2:
no chyba że urodziła sporo za wcześnie (ale o tym chyba nic nie nap.)
Nie wiem ale dla mnie to dziwne.:baffled: Pewnie przy trojaczkach też miała cesarkę i tak od razu by zaskoczyła?? No a bliźniaczki też jakoś cesarka... hmm.. na dodatek jedna ma 40cm, a druga ponoć 60 :szok::szok::szok: No coś jeszcze wspomniała że ciąże mnogie to przez leczenie hormonami PCO. Nie wiem
Myślę że jest tak jak pisze Kasia.
Chociaż wszystko jest możliwe... :tak:

Najserdeczniejsze życzonka dla Krzysiaczka na 7 miechów... :-):-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry
hihihihih z ta cisowianka to sie usmiałam :-D:-D:-D:-Ddobre dobre
u nas nocka z 1 pobutka no i juz mała nie spi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslałam ze chociaz do 8 wytrzyma a tu zonk:-:)-(
a z tym netem to chyba ogólnie cos było bo mi tez nie działał
a tak z innej beczki to strasznie pusto tutaj sie zrobiło z 6 dziewczyn sie udziela :szok::szok::szok::szok:a reszta gdzie???????????

mi też wczoraj BB nie chciało chodzić :wściekła/y: juz myślałam że mnie za wpisy o kolczykach u małych dzieci zablokowali :szok::baffled::baffled: ale jednak nie :-) czytałam o tej pannie tzn jej posty i wszędzie na każdym wątku wkleja te same posty :confused: może ma bujną wyobraźnie? ale przecież trojaczki zazwyczaj rodzą sie przed 40 tc tak samo jak bliźniaki tzn ogólnie ciąże mnogie :confused: i jest to cesarka no to jak ona sie może o nią pytać? jakieś dziwadło :dry:

edit.
jaka głupia baba haha klamała o 5 dzieci żeby sie o kosmetykach dowiedzieć haha zsikam się ;p

pytanie do mam butelkowych: czy dajecie witaminę D3 w kropelkach? bo nam lekarz przepisał jak jeszcze karmiłam cycuchem ale jak skończyłam i przeszłam na butelkę to dalej dawałam ok miesiąca teraz już nie bo wyczytałam że przecież jest w kaszkach mleku itd a do lekarza z małą nie chodzę (dzięki Bogu jest zdrowa:tak:) i nie będę się zapisywać specjalnie na wizytę żeby sie o witaminę zapytać :-pa przy szczepieniu jakoś mi z głowy wyleciało :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam

Mi tez wczoraj BB nie dzialalo a potem to poszlam spac :-D:-D.

Diankus ja dawalam wit. D do konca maja a od 1 czerca do 31 sierpnia mam nie dawac bo jest duzo slonca i nie ma potrzeby dawac witaminy. Od 1 wrzesnia mam znowu dawac po 1 kropli.

A ta Cisowianka no az jej zal, jaka glupia, po co to takie bzdury wypisywac :no::no::no::no:

Buziaczki dla Krzysiaczka.

Ide popracowac. Pa

reklama
Do góry