reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-):-)Hej!!!

Pani Stefanko życzę powodzenia w karierze. Niech nam pani wklei link jak już będzie pani materiał na You Tobe :-D:-D

Elcia! Wyszkol tego swojego dziada bo inaczej my się do niego przejedziemy i go doprowadzimy do kultury...

Weroniczka, pokaż kieckę... :-):-)

Grzechotka miło Cię widzieć...

U nas dziś na obiad polędwiczka wieprzowa, w włoszczyzną i kaszką jaglaną. Niunia się zajadała.
Jutro się z nią przejdę rano do pediatry bo ta kupa jakś podejrzana jest od kilku dni... :-( Ciekawe co to... :-:)-:)dry::dry:

reklama
Kieckę pokażę później bo teraz nie mam jak zrobić fotki.

A u nas dziś ogórkowa była i młody wcinał że tylko uszy mu się;-);-);-) Wreszcie mam w domu zwolennika ogórków kiszonych:-):-):-):-):-):-):-):-)

My juz po spacerku, bo tu w Plymouth slicznie dzis.
Na obiadek to nie mam pojecia, ale malemu zmiksowalam jarzynki i kurczaczka- tez sie zajadal. Tylko jeszcze dla siebie i mojego musze cos wymyslic.
Acha, bylyscie moze z dzieciakami juz na basenie? Ja dzis kupilam sobie stroj i Olivierkowi pieluchy do plywania i mamy sie zamiar wybrac. No ciekawe...

alex napisz jak na tym basenie bo sama tez sie wybieralam ale jakos mi sie nie udalo dojsc na basen oddalony 10 min od mojego domu :) boje sie troche gronkowca yyyy bo te baseny ozonowane nie sa tak odkazone jak chlorowane.
u nas na obiad pasta :)
oo rany ja nie poznaje tego forum!!! co tu taka cisza???

Ostatnia edycja:
reklama
No faktycznie okropna tu cisza:sorry2::sorry2::sorry2: Na ale we wrześniu znów forum ożyje:tak::tak::tak::tak::tak: A ja właśnie zasatnawiam się nad zakupem silikonowego biustonosza do sukienki na ślub ale na jednej aukcji wyczytałam że nie mogą go nosić kobiety w ciąży. No i zastanawiam się dlaczego:sorry2::sorry2::sorry2: Bo ja muszę mieć biustonosz i to bez ramiączek lub z jednym zapinanym na szyi. A w moim rozmiarze trudno coś takiego zakupić:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry