reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A potem sie mówi, zycie zaczyna się po 40....po 50.......i tak dalej,dalej;-)

Wow Paula....to nieźle...to młodziutka

hej lasie

no wreszcire się cos z mieszkaniem ruszyło R podpisze w czwartek umowę przedstepną narazie się jeszcze nie cieszymy ale już niedługo hehehhe:-D
a jak narazie to tylko opiernicz dostałąm od męża bo zgubiłam gdzieś orginał aktu notarialnego z tamtego mieszkania i nie wiem co teraz jeden napewno jest w banku bo był kredyt chyba tam musze pójśc i może mi dadza go ale były jeszcze odpisy i oczywiście nie mam pojęcia gdzie sa straszny ze mnie bałaganiarz to fakt:baffled::confused:

a co do latek to ja już też prawie za mgłą mam lata 20 i wspominam z sentymentem ach kiedy to było a tu już 30 na karku i tylko po dzieciach będzie widac jakie stare jesteśmy
apropo dzieci to mama moja kupiła dziś kUbusiowi poajacyki na rozmiar 6-9 mieś jak je zobaczyłam to myślałąm że 2latek się w nie zmieści takie ogromne były i wiecie co sa prawie dobre na niego troszkę za długie ale się normalnie nie spodziewałam :szok::-D

dobra idę oglądac harego potera może się trochę sztuczek naucze heh
no co lubię harego pottera:-D:-D:-D:-D

elcia i grzechotka widze ze drzewka juz sie znudzily :))
grzechotka gratuluje sprzedazy mieszknia !! no to teraz bedziesz bogaczka!! co planujesz kupic??

Ostatnia edycja:
No Dotka ja to się śmieję że moja mama jak pójdzie na emeryturę to już na prawnuki będzie czekała bo Julcia będzie miała 20lat... :-D:-D:-D

Grzechotka trzymam kciuki... No a jak się naoglądasz Harego to może wypowiesz zaklęcie i Twoje dokumenty się znajdą... :-D:-D:-D

Witam.
Wpadlam na chwilke sie Wam pokazac bo wiem ze umieracie z tesnknoty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Moja siostra sie wkur..... na maksa. Juz ma po dziurki od nosa tego cholernego szpitala. Rano jej powiedzieli ze dzis po konsultacji neurologicznej wychodzi, maz jej przyniosl ubrania, spakowala rzeczy. A ok 15 sie dowiedziala ze nie przyjdzie neurolog (nie wiadomo dlaczego) i moze bedzie jutro wiec jak pojdzie wszystko dobrze to jutro ja wypisza.

Ja moze w czwartek pojde do Wawy poszalec na wyprzedazach ;-):-D:-D:-D. Pewnie jedna rzecz kupie za tyle co Stefanka 3-paki ale taki urok tutejszych wyprzedazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ej tam nikogo nie ma to ide spac.
Do jutra. Buziaczki

Ostatnia edycja:
sylwia m jakas taka oslabiona ta twoja wena po powrocie z polski!! opowiadaj jak bylo bo moze jest tak zle ze ja nie powinnam jechac :)

Toż my się ciągle rozpakowujemy:szok::szok::szok: ale myślę że jutro bedzie koniec, ufffff.
No i do tego jeszcze R jest ciągle na urlopie więc nie siedzię pół dnia przy kompie bo potem jak pójdzie do pracy to mi nie uwierzy jak mu powiem że na komputer to ja nawet nie mam czasu:tak: tyle roboty przy tym naszym synku:-p:-p:-p

Jutrzenka szkoda Twojej siostry:-( Trzymam za Nią kciuki:tak:

Grzechotka a jak już będziesz bogaczką to co MI kupisz????:-)

Apropos urodzin.... mój szanowny małżonek jutro skończy 24 lata...heheeh....świeżynka:-p:-p

A tu nikogo??
Stefanka- w czwartek na ten basen sie wybieramy, bo tak nam najbardziej pasuje, to wtedy cos napisze blizej.A i dowiem sie co z ta woda, ale z tego co wiem, to tu jest chlorowana.
Ale mi usypianiemalego dzies ciezko szlo.Wypralam mu szlafmycke i jest jeszcze wilgotna, a on bez swojej szlafmycki, to jak bez reki... rytulal wieczornego spania niekompletny...:-D

reklama
Do góry