• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
halo a wy gdzie???????/
po rozmowie z T doszedł do wniosku ze nie miał racji i przeprosił mnie bardzo równiez zrozumiał ze zachował sie jak dupek i bb to moja jedna rozrywka wiec juz bede z wami cały czas i pozdrawia was wszystkie
---------------------------to jego słowa ----------------------------------------------:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: co wy na to?????

Co my na to Elcia???:confused: Powiedz mu żeby się teraz nie podlizywał... :-D:-D:-D
Najpierw nam ogranicza kontakt z Tobą a teraz nagle pozdrawia??? hihihihi... ;-)
Dziękujemy za te wymuszone i przemyślane pozdrowienia i wzajemnie.;-)Niech nie próbuje tego więcej robić bo mu zapełnimy i zblokujemy skrzynkę mailową.... hihihihi.... :-D:-D:-D:-D

Co mam na myśli????:-D:-D:-D hihihihi... no bo napisałaś że łazi pod domem i sprawdza czy w oknach ciemno... dziwne jakieś??? Gostek spaceruje po ciemku pod chałupą i gapi się w ciemne okna... :cool2::cool2::cool2::eek::eek::eek::rofl::rofl::rofl: macie pomysły...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry