reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Madziu, Zaki wszystkiego najlepszego :-)

U nas dziś pada i nic się nie chce robić, nawet Oliśkowi psocić się nie chce co akurat mi odpowiada ;-)Po kilku dniach i nocach ciągłych psot padł wczoraj jak kawka o 22 i obudził się dzisiaj o 11 :-D
Wiecie co?? Właśnie zaczyna się u nas pierwsza burza od 10 miesięcy :szok: Tomek się cieszy, bo lubi burzę, a ja nienawidzę:baffled:

reklama
Viki- mojemu tez gorne jedynki ida.Cale dziasla zaognione. Troszke tylko marudzi, ale wlasciwie musze powiedziec, ze calkiem odwaznie to znosi. A smarujesz czyms te dziaselka?

Viki- mojemu tez gorne jedynki ida.Cale dziasla zaognione. Troszke tylko marudzi, ale wlasciwie musze powiedziec, ze calkiem odwaznie to znosi. A smarujesz czyms te dziaselka?

tak, mam dentinox, poza tym daje malemu panadol..ale nie wiele pomaga..viburcol u nas wogole nie działa tak ze mam jednym slowem przewalone cały dzien...i kocham godzine 19..kapanie i spanie..i cisza...

Viki u mnie jest podobnie ale chyba nie na zęby a poprostu fochy:szok::szok::szok: Cały dzień marudzenia, ani zabawa, ani tańce:wściekła/y::wściekła/y: Spokój jest jedynie na spacerze, który niestety odpada bo jest deszczowo a ja zgubiłam folie:-:)-(
Położyłam juz go spac chociaż jest dopiero 18 u nas:szok::szok: ale juz wymiękam trochę:-:)-(

moj malpka tez dzis szaleje !! ale u nas zebow to nie widac :))
sama jestem jakas padnieta...w dzien mi sie chce spac a w nocy nie moge spac tylko sie przewracam...

nie mam weny do pisania :dry:

widzę że grudniaki się zmówiły co do dokuczania ale u nas to chyba szczepienie jest przyczyną :dry: w tv same idiotyczne filmy :baffled: padam z duchoty a tu sąsiadka ognisko śmierdzące zapaliła i okna trzeba było zamknąć :wściekła/y:

nawet nastroju nie mam żeby pisać albo czytać :-( idę popłakać i wypalić resztę fajek :dry:

edit.
viki fajne nosidełko ale z tymi wszystkimi rzeczami jest jak z chodzikiem - za i przeciw i niby większość kupuje i dzieci w tym sadza to i tak dla reszty źle...
ja bym zamówiła bo 50 zł to nie majątek nawet jakby mała nie chciała być w tym noszona to trudno :)

ej no coś mi się z suwaczkami stało:/ same zniknęły a str nie działa wrrr

Ostatnia edycja:
Viki fajne :tak: ale mnie by ramię strasznie bolało... :tak::dry: A poza tym mała by się wyrywała, nienawidzi być uwięziona w nosidełkach i do takiej chusty też niestety nie dała by się włożyć... :-):-):-) Ale dla spokojnego malucha super!!! :tak::-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry