reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

magda u nas autko tez jest bee ale ja i tak chodze na nogach w sumie wózek tez zaczyna być bee :crazy:

jutrzenka u nas tez brak jakiegokolwiek planu, czasami mała w ogóle nie śpi w ciągu dnia, ostatnio je dwa razy w nocy a jadła już raz przez 3 miesiące, nie lubi teraz butelki i wszystko chce łyżeczką ehh codziennie trzeba kombinować i wymyślać :-p

elcia pojazd super, ja na razie oszczędzam ale upatrzyłam takie kostki z pianki w ceratce ze zwierzątkami i malej kupię a co! :laugh2:

sto latek dla Jasia :-)

a mój P. byl wczoraj z kolegami na piwie i wrócił o 3 w nocy, nic mi nie napisał, rano o 5 poszedł do pracy. mam nadzieje ze ma ogromnego kaca, ze nie może tam wytrzymać i ze wszystko go boli:angry::crazy::crazy: raz go prosiłam przez 8 m-cy żeby do małej wstał to mnie wyśmiał bo przeciez on ważną rzecz robi zarabia na mnie i na dziecko a ja mu wredna żona w nocy każe wstawać jeszcze :baffled::szok:

poza tym znów to samo odkryłam ze pisze z jakąś panną na portalach randkowych, umawiali sie na spotkania, bardzo "erotyczne" wiadomości wymienili :dry::crazy::crazy:
nie mam ochoty żyć :no::wściekła/y:

reklama
Diankus masz dla kogo żyć:tak:Twoja córcia to Twój najwiekszy skarb:tak:Pamietaj o tym. Trzymaj się!!!!

Hello dziewuszki!:-)

sto latek Jasiu!:-):-)

Buziaki dla Jasia

Diankus ja na twoim miejscu zapakowałabym rzeczy Twoje i Nelci i do rodziców pojechała, przynakmniej na jakiś czas:tak: Musisz podjąc jakieś radykalne kroki bo inaczej on się nigdy nie opamięta, bo będzie wiedział, że co by nie zrobił to i tak mu się upiecze:wściekła/y::wściekła/y:
Nie daj się dupkowi:no: Najpierw musisz sama siebie szanowac żeby on szanował Ciebie:-)
Trzymam kciuki za Ciebie:-)

Paula a ja swojemu robie i to codziennie a co tam niech zna dobre serce:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Diankus strasznie mi przykro ze twój "dziad " tak postępuje nierozumiem takich typów poco sie zenił i dziecko robił skoro inne mu figle w głowie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba bym go zatłukła brrrrrrr :angry::angry::angry::angry::angry: trzymaj sie kobitko
a moj szatanek wstał o 9 i cos juz marudzi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
i jeszcze mam pytanko -jak jest z kupami waszych pociech????
mojej bardzo ciezko zrobic kupke az bordowa sie robi moje malenstwo i prawie płacze i meczy sie pół godz a zrobi małego "bobka " czasem to tak na 2 dni "bobka " zrobi .Daje jej duzo pic dziennie oprócz cysia to wypija od 150 do 230 herbatki soczku i takie tam a herbatke daje malinowa z czyms tam
podaje jej suszone sliwki gerbera i nic:-:)-:)-:)-( jak u was

dzięki dziewczyny... nawet jak mu powiem że już wiem o tym nowym "nabytku" to i tak to on mi zrobi awanturę że go sprawdzam itd juz ja go znam tak było kilka razy.
a co do rodziców. to nie jest takie proste. dawno by mnie juz tu nie było.
mama wynajmuje mieszkanie 38 m2 ze swoim "narzeczonym" i moim młodszym bratem. nie raz do niej dzwoniłam płakałam ona wie o wszystkim ale nie na rękę jej córka z wnuczką nawet tego mi nie zaproponowała aż sie wprost zapytałam to mnie zbyła :-( umiesz liczyć licz na siebie :-(
idę gdzieś na spacer bo mnie rozniesie :-:)-:)-:)-(

Diankus porozmawiaj z mężem, powiedz o wszystkim co Cie gryzie....najlepiej jak mała zasnie....najpierw może przemyśl sobie i zastanów się co powiesz....kurde no...przecież facet ma zone i córcie-musi to zrozumiec,że wcześniej czy później może was stracic....szkoda,ze masz tak z mamą.....
Musisz postawic sprawe jasno....skonczyły się czasy kawaleskie, teraz facet ma zajmowac się wami a nie....to po co to małzeństwo, dziecko....
Wkurzaja mnie tacy faceci...brak mi słów na takie postępowanie:angry::angry:
Wiem,ze łatwo mi to napisać ale ja bym go doprowadziła do porzadku....:wściekła/y::wściekła/y:

Elcia no nie wiem z tymi kupkami....mój tez robi sie czerwony ale to trwa ok.5-10 minut...może zapytaj lekarza albo w aptece o jakis srodek....powodzenia:-)

Heloł Babeczki

Sto Latek Jasiu :***

Diankus przykre co piszesz, ja też jestem za tym żeby pokazać temu Twojemu ślubnemu że nie wszystko mu ujdzie na sucho! Może ktoś inny z rodziny, jakaś ciotka?

Elcia u nas raz była taka kupka, że aż Wiktorek popłakiwał jak cisnął i wycisnął jedną maleńką kuleczke, na szczęście było tak raz....jak zjadłam całą tabliczkę czekolady, więc wiem że to moja wina :zawstydzona/y: a po za tym codziennie rano jedna i czasami zrobi drugą popołudniu.

Monia jak noc u Was???
Bo chyba te Wiktorki sie zmowiły...n nas były obudki co 10 minut, co pół godz. w najlepszym wypadku godzinkę pospał i nie wiem czy to przez ząbki...czy może głodny był bo wczoraj prawie nic nie zjadł...nie chciał. Ale chyba raczej był głodny, bo dałam mu nurofen i nic nie pomógł. :no::no: Dzisiaj się zawziełam i powiałam że będzie tak długo siedzieć aż zje! Ale na szczeście dzisiaj już ładnie je :tak:

Dota jak Ci minął czas z mamą i siostrą? są jeszcze?

Miłej Soboty!

Wiktorki macie byc grzeczni i nie denerwować swoich mamuś:tak:;-)

Magda:-), mama i siostra jeszcze są, jadą jutro po obiedzie a jutro wieczorem wraca moje Kochanie piekne:tak::-D

Mój Krzysio tez ma taki kiepski apetyt....właciwie to tylko mlesio je...kaszek nie chce, zje deserek, pół obiadku i mlesio,mlesio,mlesio....co 2,3 godz.
Myślę,ze to ząbki, może też upal....

:-):-):-)

reklama
No to mój Ancymonek teraz odsypia .. dobrze, niech sobie biedactwo odpocznie.
Poczuł groźny palec cioti Dotki :-D
A ciotka pewnie już na szpilkach siedzi wyczekując jutrzejszego dnia ;-):-)

Do góry