kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Co do artykułu to sobie darowaliśmy, bo jak byśmy podali sprawę do sądu to tylko znowu ten czub byłby w centrum uwagi, a chyba mu o to chodzi
Sylwia może postrasz Marcelka, że jak będzie niegrzeczny to Oliśka do Niego poślę;-)
Tylko, że dlaczego mam Ciebie biedną jeszcze karać ;-)Normalnie już nie wyrabiam, znowu młody szalał wczoraj przez cały dzień, na noc się wkurzyłam i już byłam padnięta, wzięłam Go do spania o 23:30, sama się położyłam, ale pan i władca szalał jeszcze do 1 i dopiero wtedy mogłam spokojnie zasnąć ;-) Chociaż nie na długo, bo o 2:30 pobudka i znowu zabawa, w końcu o 3:15 znowu zasnął i od 5 szaleje ;-)Mam nadzieję, że w końcu na dniach się jakiś ząbek pojawi, bo już się Szefuńcio nawet nie da do dziąseł dotknąć. A tak się kiedyś cieszyłam, że mam grzeczne dziecko ;-)
Lecę z powrotem do Niego, bo widzę, że już skarpetka w buzi (nie ma to jak narkotyk
) ;-)

Sylwia może postrasz Marcelka, że jak będzie niegrzeczny to Oliśka do Niego poślę;-)

Lecę z powrotem do Niego, bo widzę, że już skarpetka w buzi (nie ma to jak narkotyk