reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Co do artykułu to sobie darowaliśmy, bo jak byśmy podali sprawę do sądu to tylko znowu ten czub byłby w centrum uwagi, a chyba mu o to chodzi:baffled:
Sylwia może postrasz Marcelka, że jak będzie niegrzeczny to Oliśka do Niego poślę;-):-p Tylko, że dlaczego mam Ciebie biedną jeszcze karać ;-)Normalnie już nie wyrabiam, znowu młody szalał wczoraj przez cały dzień, na noc się wkurzyłam i już byłam padnięta, wzięłam Go do spania o 23:30, sama się położyłam, ale pan i władca szalał jeszcze do 1 i dopiero wtedy mogłam spokojnie zasnąć ;-) Chociaż nie na długo, bo o 2:30 pobudka i znowu zabawa, w końcu o 3:15 znowu zasnął i od 5 szaleje ;-)Mam nadzieję, że w końcu na dniach się jakiś ząbek pojawi, bo już się Szefuńcio nawet nie da do dziąseł dotknąć. A tak się kiedyś cieszyłam, że mam grzeczne dziecko ;-):-p
Lecę z powrotem do Niego, bo widzę, że już skarpetka w buzi (nie ma to jak narkotyk:-p) ;-)

reklama
Sto latek tla Kajuni, Łukaszka i Neli!!! :-)

Monia, Asia!!! Super furki. Dzieciaki na pewno będą zadowolone... :-)

Weroniczka fajnie że się spotkałyście... :tak:

A ja wczoraj przeżyłam szok!!! Przyszła zamówiona przeze mnie sukieneczka. Czekałam trzy tygodnie i się doczekałam... Otwieram koperte a tam zamiast białej jest BORDOWA :szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz kur.. mać!!!
Baba mnie przeprosiła jak jej maila wysłałam, ale co z tego??? Sukienka z Niemiec więc następna już nie przyjdzie i muszę kupić. Tą odeślę i kasę mi odda.
Ksiądz by zawału dostał jak bym ją na bordo ubrała...:-D:-D:-D

A ja wczoraj przeżyłam szok!!! Przyszła zamówiona przeze mnie sukieneczka. Czekałam trzy tygodnie i się doczekałam... Otwieram koperte a tam zamiast białej jest BORDOWA :szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz kur.. mać!!!
Baba mnie przeprosiła jak jej maila wysłałam, ale co z tego??? Sukienka z Niemiec więc następna już nie przyjdzie i muszę kupić. Tą odeślę i kasę mi odda.
Ksiądz by zawału dostał jak bym ją na bordo ubrała...:-D:-D:-D

:rofl2: sory, ale mnie to rozbawiło
No i współczuje jednocześnie!! Debilizm

Paula wierzę, że się niźle wkurzyłaś;-) Ale niestety tak jest z kupowaniem przez internet:baffled: Też się kilka razy nacieliśmy:wściekła/y:

Marcel dzisiaj zgubił kolejną w jego karierze czapkę:wściekła/y::wściekła/y: tatus nie nadąży zarabiac na nakrycia głowy dla synka. U nas jest tak, że co ja mu czapkę na głowę to on siup i ją ściąga:rofl2: Zabawiam go jakoś żeby zapomniał o czapce ale po kilku minutach zawsze mu się przypomina:wściekła/y:

Oj nacieszyła się Ela, nacieszyła!!! Koszmar w biały dzień!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Już mnie to bawi. Po co mam się złościć... Zmarszczki na czole mi się pogłębią :-D

A co tu taka cisza??? U mnie pogoda bleeehhh... Chyba słońce na wyspy poszło...:dry:

Sylwia niezły Marcelek... Julka sobie nie zdejmuje czapek... Nie potrafi... ;-)

cześc wszystkim

my dziś zajęty dzień mieliśmy teraz małego z oczu spuścić nie można
pojechaliśmy z R wreszcie szafę zamówić i za 2 tg ma być zobaczymy jak senator dotrzymuje terminów:-D

sto latek dla łukaszka i kajuni :-D:-D:-D:-D

paula spróbuj zamówić z firmy krasnal ja tam kupowałam jest na allegro są bardzo ładne
ewentualnie jak byś jakąś wybrała to mogę ją kupić i ci przesłać

Ostatnia edycja:
laski ale tu pusto?????:szok::szok::szok:
cos podupada nasz watek
Paula szczerze współczuje białej goraczki bym dostała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: gdyby Julcia była rozmiarów Oliwmci to by jej kiece podarowała no ale chyba sie nie zmiesci:-):-):-):-)
Grzechotka a co u was terminów nie dotrzymuja????
ja lece sie kapac jak tu taki puchy
miłej nocki lasencje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry