reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Co do artykułu to sobie darowaliśmy, bo jak byśmy podali sprawę do sądu to tylko znowu ten czub byłby w centrum uwagi, a chyba mu o to chodzi:baffled:
Sylwia może postrasz Marcelka, że jak będzie niegrzeczny to Oliśka do Niego poślę;-):-p Tylko, że dlaczego mam Ciebie biedną jeszcze karać ;-)Normalnie już nie wyrabiam, znowu młody szalał wczoraj przez cały dzień, na noc się wkurzyłam i już byłam padnięta, wzięłam Go do spania o 23:30, sama się położyłam, ale pan i władca szalał jeszcze do 1 i dopiero wtedy mogłam spokojnie zasnąć ;-) Chociaż nie na długo, bo o 2:30 pobudka i znowu zabawa, w końcu o 3:15 znowu zasnął i od 5 szaleje ;-)Mam nadzieję, że w końcu na dniach się jakiś ząbek pojawi, bo już się Szefuńcio nawet nie da do dziąseł dotknąć. A tak się kiedyś cieszyłam, że mam grzeczne dziecko ;-):-p
Lecę z powrotem do Niego, bo widzę, że już skarpetka w buzi (nie ma to jak narkotyk:-p) ;-)

reklama
Sto latek tla Kajuni, Łukaszka i Neli!!! :-)

Monia, Asia!!! Super furki. Dzieciaki na pewno będą zadowolone... :-)

Weroniczka fajnie że się spotkałyście... :tak:

A ja wczoraj przeżyłam szok!!! Przyszła zamówiona przeze mnie sukieneczka. Czekałam trzy tygodnie i się doczekałam... Otwieram koperte a tam zamiast białej jest BORDOWA :szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz kur.. mać!!!
Baba mnie przeprosiła jak jej maila wysłałam, ale co z tego??? Sukienka z Niemiec więc następna już nie przyjdzie i muszę kupić. Tą odeślę i kasę mi odda.
Ksiądz by zawału dostał jak bym ją na bordo ubrała...:-D:-D:-D

A ja wczoraj przeżyłam szok!!! Przyszła zamówiona przeze mnie sukieneczka. Czekałam trzy tygodnie i się doczekałam... Otwieram koperte a tam zamiast białej jest BORDOWA :szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz kur.. mać!!!
Baba mnie przeprosiła jak jej maila wysłałam, ale co z tego??? Sukienka z Niemiec więc następna już nie przyjdzie i muszę kupić. Tą odeślę i kasę mi odda.
Ksiądz by zawału dostał jak bym ją na bordo ubrała...:-D:-D:-D

:rofl2: sory, ale mnie to rozbawiło
No i współczuje jednocześnie!! Debilizm

Paula wierzę, że się niźle wkurzyłaś;-) Ale niestety tak jest z kupowaniem przez internet:baffled: Też się kilka razy nacieliśmy:wściekła/y:

Marcel dzisiaj zgubił kolejną w jego karierze czapkę:wściekła/y::wściekła/y: tatus nie nadąży zarabiac na nakrycia głowy dla synka. U nas jest tak, że co ja mu czapkę na głowę to on siup i ją ściąga:rofl2: Zabawiam go jakoś żeby zapomniał o czapce ale po kilku minutach zawsze mu się przypomina:wściekła/y:

Oj nacieszyła się Ela, nacieszyła!!! Koszmar w biały dzień!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Już mnie to bawi. Po co mam się złościć... Zmarszczki na czole mi się pogłębią :-D

A co tu taka cisza??? U mnie pogoda bleeehhh... Chyba słońce na wyspy poszło...:dry:

Sylwia niezły Marcelek... Julka sobie nie zdejmuje czapek... Nie potrafi... ;-)

cześc wszystkim

my dziś zajęty dzień mieliśmy teraz małego z oczu spuścić nie można
pojechaliśmy z R wreszcie szafę zamówić i za 2 tg ma być zobaczymy jak senator dotrzymuje terminów:-D

sto latek dla łukaszka i kajuni :-D:-D:-D:-D

paula spróbuj zamówić z firmy krasnal ja tam kupowałam jest na allegro są bardzo ładne
ewentualnie jak byś jakąś wybrała to mogę ją kupić i ci przesłać

Ostatnia edycja:
laski ale tu pusto?????:szok::szok::szok:
cos podupada nasz watek
Paula szczerze współczuje białej goraczki bym dostała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: gdyby Julcia była rozmiarów Oliwmci to by jej kiece podarowała no ale chyba sie nie zmiesci:-):-):-):-)
Grzechotka a co u was terminów nie dotrzymuja????
ja lece sie kapac jak tu taki puchy
miłej nocki lasencje

reklama
no to fakt jakoś się nikt nie stara mało nas

ela no np na łóżko mieliśmy czekać 3 tyg czekaliśmy 6 więc nigdy nie wiadomo jak będzie jak szafę będą robic

Do góry