reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe to moja siostra zamówiła sobie biurko..przyszli zamonotowali źle, wiec im nie zapłaciła. Żeby poprawić przyszli prawie 2 miesiące później (!) szok.

a ja dzisiaj usłyszałam od męża, że ma mnie dość :-(

reklama
tak sylwia senator to firma robiąca szafy wnękowe na zamówienie i nie tylko szafy

a ja wam nawet nie powiem co ja ostatnoi usłyszałam bo wstyd :zawstydzona/y::baffled:

zaczęłam czytać o scrapbooku czy któraś się tym zajmuje powiem wam że zachęciło mnie to trochę i może coś spróbuję zrobić ale nie wiem czy taki komputerowy czy taki namacalny w sumie to nie wiem od czego zacząć w tym komputerowym jaki do tego program jest potrzebny

ide spać
dobranoc

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim.
Ja dopiero teraz mam chwilke zeby sie odezwać, jak miałam nocki to niestety nie miałam zabardzo jak wogóle poczytać, bo starsza jak mnie widzi przed kompem to dostaje białej gorączki a juz mam dośc kłutni więc odpusciłam! od razu mówie ze nie nadrobiłam wszystkiego:zawstydzona/y: wybaczcie ale niemam jak:-(

U mnie juz wszystko ok, u Darusi też, jest kochaniutka ze normalnie niemoge sie nia nacieszyć... Ciąge piszczy, chichra sie jak stara i śpiewa całymi dniami:-)
No oczywiście pokazuje tez rózki... jak cos jest nie po jej myśli, albo jak jej cos niedamm co chce, albo cos zabiore to sie tak zlości ze tupie nogami i krzyczy na cala gebe! kochana:-D

Pozatym jak juz wiecie spotkałam sie z Weroniczką w końcu, przesympatyczna osóbka, co prawda tylko godzinke sie widziałyśmy, ale było bardzo miło... Tadziu troszke marudził bo ząbki, ale zato Stasiem jestem tak oczarowana że szo:szok:k. Jaki on jest braciszek kochany dla Stasia to wam mówie, grzeczny i bardzo dobrze wychowany...a jak na dowidzenia dał Darusi buziaka to normalnie mi oczy wyszły:szok::-)

Ok to tyle odemnie.

Elcia jestem oczarowana sukieneczką Twojej córci tą z chrzcin.... jaka piekna to sie napatrzyc nie moge:tak: Twoja czerwona równiez śliczna, kurcza jak ja bym chciala umiec szyc... Pięknie!!!

No i teraz mam nadzieje że mi Sylwia wybaczysz:zawstydzona/y: wstyd, ale naprawde przeoczyłam niewiem kiedy...:zawstydzona/y: Kochana moje OGROMNE GRATULACJE!!!! aż normalnie jestem w szoku:szok: Super ciesze sie, a jak sie czujesz? mam nadzieje ze narazie dolegliwości brak:tak:

Sweet witaj bo nie mialam okazji Cie przywitac.

Buziaki dla wszystkich, niewiem co wiecej pisac:baffled:

siema laski
a ja dzis jade na zakupy sialalalala :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D musze sobie jakies butki kupic na wesele i torebka tez by sie przydała buuuuuu kto mi na to kaske da ???/ mezus??????:-D:-D:-D:-D:-D
powiem wam ze mała juz coraz bardziej daje po podłodze szczególnie do telewizora leci hihihih supcio to wyglada hihihihi
miłego dzionka
mała teraz sie przewróciła i takie limo se nabiła ze ło matko a T na to jak ja pilnowałas brrryyyyy zaraz wysiade zobacze jak on ja bedzie pilnował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sto latek dla Wiktorusia naszego
buzi buzi :-):-):-):-):-)od cioci E i Oliwci

Buziaki dla Wiktorka z okazji ukończenia 8 miesięcy:-):-):-)

Witam Was dziewczynki w ten deszczowy poranek, wrrrrr:wściekła/y:

Ataata oczywiście, że Ci wybaczę;-) Fajnie, że zajrzałaś do nas bo tutaj ciszaaaaaaaaa jak makiem zasiał:szok::crazy: Ja, jak narazie to czuję sie bardzo dobrze i nie mam żadnych dolegliwości i w sumie nie wiem czy sie martwic czy cieszyc, bo kiedyś słyszłam, że jak są nudności tzn że ciąża jest silna:baffled:
Fajnie, że z Darią tak fajnie się "dogadujecie". Trzeba przyznac, że nasze dzieci robią się coraz bardziej rozkoszne:-D:laugh2: Czasami to śmiechu jest po pachy:laugh2::-D

Madzia, Grzechotka mój nigdy mi nic przykrego nie powiedział a to dlatego, że jak się kłócimy to on nigdy nic nie mówi:no: Normalnie oaza spokoju siedząca na kanapie i oglądająca TV:szok: a mnie wtedy aż rozsadza ze złości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Elcia ucałuj tą łobuziarkę w to limo:tak:;-) i udanych zakupów:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA
WITAM!!!!
U nas pogoda nawet fajna nie ma takiego słoneczka ale jest cieplutko:tak::tak::-)
ELCIA udanych zakupów i a to OLIWKA diabełek mały buziaki dla niej duże:tak::tak::-D
ATAATA ucałują tą małą złośnice DARUSIE słodki całus:tak::tak::-D
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!!!

reklama
Ogromniaste buziolki dla Wiktorka

Ataata fajnie ze sie dogadujecie z Darusią :tak::tak::-D:-D

Sylwia co do młdlosci i silnej ciązy to mit. Ja mialam mdlosci 18 tyg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, zwracalam codziennie rano i czasem dodatkowo w ciagu dnia np zaraz po posilku. Przez pewnien cas bralam tez czopki przeciwymiotne i ciaze mialam zagrozona i lezalam prawie cale 9 m-cy. Takze spokojnie :tak::tak::tak:

U nas pogoda super a weekend ma byc podobno do bani :angry::angry::angry::angry: a ja zaplamnowalam grila i pewne nie uda sie go zorganizowac

Ostatnia edycja:
Do góry