Cześć wszystkim.
Ja dopiero teraz mam chwilke zeby sie odezwać, jak miałam nocki to niestety nie miałam zabardzo jak wogóle poczytać, bo starsza jak mnie widzi przed kompem to dostaje białej gorączki a juz mam dośc kłutni więc odpusciłam! od razu mówie ze nie nadrobiłam wszystkiego

wybaczcie ale niemam jak:-(
U mnie juz wszystko ok, u Darusi też, jest kochaniutka ze normalnie niemoge sie nia nacieszyć... Ciąge piszczy, chichra sie jak stara i śpiewa całymi dniami:-)
No oczywiście pokazuje tez rózki... jak cos jest nie po jej myśli, albo jak jej cos niedamm co chce, albo cos zabiore to sie tak zlości ze tupie nogami i krzyczy na cala gebe! kochana
Pozatym jak juz wiecie spotkałam sie z Weroniczką w końcu, przesympatyczna osóbka, co prawda tylko godzinke sie widziałyśmy, ale było bardzo miło... Tadziu troszke marudził bo ząbki, ale zato Stasiem jestem tak oczarowana że szo

k. Jaki on jest braciszek kochany dla Stasia to wam mówie, grzeczny i bardzo dobrze wychowany...a jak na dowidzenia dał Darusi buziaka to normalnie mi oczy wyszły

:-)
Ok to tyle odemnie.
Elcia jestem oczarowana sukieneczką Twojej córci tą z chrzcin.... jaka piekna to sie napatrzyc nie moge

Twoja czerwona równiez śliczna, kurcza jak ja bym chciala umiec szyc... Pięknie!!!
No i teraz mam nadzieje że mi
Sylwia wybaczysz

wstyd, ale naprawde przeoczyłam niewiem kiedy...

Kochana moje OGROMNE GRATULACJE!!!! aż normalnie jestem w szoku

Super ciesze sie, a jak sie czujesz? mam nadzieje ze narazie dolegliwości brak
Sweet witaj bo nie mialam okazji Cie przywitac.
Buziaki dla wszystkich, niewiem co wiecej pisac