reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mmmmmmmmmmmmm ja też bym chciała iść na zakupy ubraniowe buuuuuu ale może wreszcie się wybiorę bo potrzebuję jakieś ciuchy do pracy
a narazie muszą mi wystarczyć zakupy jedzeniowe
jutro przyjeżdża ojciec R i to nie jest taki zwykły przyjazd ja jego ojca nie znam bo 5 lat temu zniknał z zasięgu wzroku i wiedzy swojej rodziny i nikt o nim nic nie wiedział R go szukała ale bez skutku i tak pewnego dna jakieś 2 tyg temu idzie sobie R ulicą i kogo spotyka - swojego ojca szok jak mi o tym powiedział to myślałam że jest pijany zresztą nie tylko ja jego brat i mama też nie mogli w to uwierzyć
"Dziadek" ów nie widział jeszcze swojego wnuka ani synowej czyli mnie bo sławka żonę i córkę widział jak miała kilka miesięcy i ostatnio. No więc przyjheżdza jutro i musze coś do jedzenia przygotować na kolację i śniadanie i obiad i kurde zostanie na cały weekend
trochę się steruję bo nie znam człowieka ale teściówka powiedziała że zabierze go w sobotę na cały dzień
no i co ja mam przygotować????

zdjęcia nowego krzesełak

Ostatnia edycja:
reklama
Aha:nerd::nerd:
Kurcze nie wem jak bym zareagowała w sytuacji jakiej znalazł się twój mąż. Życzę udanego spotkania:tak: Przynajmniej Kubuś dziadka odzyskał. Mój Marcel ma tylko jednego bo drugi szwęda sie gdzieś po świecie:dry::baffled:

hmmm R jest raczej sceptyczny co do niego i spotkania z nim boi się że on go znowu zawiedzia pokazał soię a za chwilę znowu zniknie na kolejne 5 lat lub za bardzo się przyczepi do niego a on tego nie chce
a ja nie mam tu nic do gadania ale troiche mam stresa

a mój suseł śpi od 8 już 3 h jestem w szoku:szok::szok::szok::szok:

Witajcie Laseczki :-)

Ogromne buziole dla Wiktorka :-)

Grzechotka historia wypisz, wymaluj jak u biologicznego ojca Olisia... Tyle, że on powielił dzieło swojego ojca i też się ulotnił.

Normalnie wysiadam, jak długo może trwać wyrzynanie zębów???? Już mi baniak pęka, oczy odmawiają posłuszeństwa, a Oliś od 5 szaleje i się w najlepsze bawi. Nie wiem skąd on czerpie siły, nie śpi w dzień, w nocy robi pobudki, a mimo tego wstaje o 5 rześki i wypoczęty, czego o mnie powiedzieć nie można:baffled::crazy:

Dzień dobry
Bardzo dziękujemy za życzonka, Buziaki od Wiktorka.

Grzechotka nie wiem co to scrapbook...tzn nie wiedziałam ale już zajrzałam do netu. :-)
Pewnie Twój R czuje się okropnie z powodu całej tej sytuacji! Powodzenia!
A co do facetów - wstyd to w ogóle że potrafią się tak do nas źle odnieść te chłopy.!
Krzesełko świetne i bardzo mi się podoba zabaweczka. Była do krzesełka, czy osobno kupowana??

Agatko bardzo miło przeczytać, że u Was wszystko w porządku i że masz tyle pociechy i radości z Darii

Hmmm zakupy....co to jest!??
No ale po prawdzie to ja tez musze coś kupić do pracy, bo łażę jak łachmyta...w ogóle uwierzycie ????! pierwszy raz od miesięcy nałożyłam tusz na rzęsy - już zapomniałam jak się to robi :rofl2: żałosne :dry::sorry2:
Elcia - Buziak w Oliwkowe limo

Sylwia u mnie tez nie ma kłótni - ja mówię co mnie boli a ten siedzi cicho, a jak się go pytam czemu nic nie mówi...bo nie wie co powiedzieć...no i właśnie wczoraj powiedziałam o co mam pretensje i usłyszałam tylko, że ma mnie dość i wszystko. Cisza. Ale i tak sobie wywalczyłam kiedyś tam, że już nie wychodzi trzaskając drzwiami. Robił tak swojej mamusi i na początku małżeństwa też sobie kilka razy pozwolił :crazy:

Kasia cierpliwości :-)

reklama
magda zabawka była oddzielnie Kubuś dostał na chrzciny lubi sie nią bawić to domek Kubusia hehhe tak się nazywa z fisher prise

kasia u nas zanim ząb sie wyrżnie to i miesiąc może minąć tak było teraz już miesiąc temu miał spuchnięte dziosła ale dopiero teraz się wyrżneły ale u nas ząbkowanie od 4 miesięcy jest non stop ząb za zębem wychodzi tak więc jak już nie pamietam jak to jest jak się nie wyżynają :-D

Sto buziaków dla Wiktoria:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry