reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka,ja mieszkam w Montrealu, a ze umiem niezle gotowac, to nie moge narzekac na brak polskiej kuchni, zwlaszcza, ze jest tutaj sporo sklepow z polska zywnoscia (nawet pyszne wedlinki sa i bialy serek na pierozki:)). A co smieszne sporo polskich produktow mozna nabyc nawet w arabskich marketach, np Wedlowskie delicje z pianka (mniam:)) ktore sa nawet ciut tansze niz w Polsce;)
I wiesz, ja juz 18 tydzien skonczylam i tez jeszcze jakos nie moge powiedziec, zebym czula ruchy swojego maluszka (a nie moge sie juz doczekac;) Chyba musimy byc cierpliwe, bo moze jeszcze kilka tygodni przyjdzie nam poczekac:)
Ataata, dostalam dzisiaj wiadomosc od tej adminki(ciagle mi wylatuje z glowy jej nick:)) i prosila o dokladne namiary na nasz watek, bo nie mogla znalesc. Odeslalam jej to zaraz i mam nadzieje, ze sie w koncu cos ruszy w tej sprawie:tak:

reklama
pryzybela co do tej naszej galerii to coś musi być z nią nietak, bo ja dziś napisałam nie do aniaslu, a do Aletki i mi od razu odpisała, że lada chwila będzie zrobione... to było przed 13 i o tej pory znowu klapa :-(
Dlatego mi sie wydaje że coś sie pokićkało z tą naszą galerią albo z Klubem...
No zobaczymy:-)

pryzybela mi to sie nie chce gotowac!!! nie mam tez za bardzo czasu bo pracuje a teraz jak wracam z pracy to padam! a sklep najblizszy to polsko-litwinski 6mil od nas. niestety maly wybor i drogo. czasem mozna cos kupic i w tesco ale maja tam dziwny wybor:-D a ja najbardziej lubie wszystko czego nie moge kupic, to wtedy tak mi sie chceee!!!!
a na kopniaczka od dzidziusia to tak czekam ze jak by wiedzial to by dawno kopal:-D
zobaczcie http://adams.co.uk/shop/product/products_id/4987.html tak bym juz chciala kupic ehh ale jeszcze chyba poczekam...

w sierpniu idę na wesele kuzynki i kurcze zupełnie nie wiem jaką sobie kreację sprawić. Szukałam jakiegoś natchnienia w sklepach z ciuchami ciążowymi ale tam nie ma nic interesującego na taką okazję. A czasu mam coraz mniej.

Weroniczka a czemu szukasz sukienki na wesele w sklepach z ciuszkami ciążowymi?? Tam raczej nic nie znajdziesz ciekawego... Myśle że na nasze odstające już brzuszki najlepsza sukienka była by taka jak robione są tuniczki, czyli w piersiach obcisła, a poniżej luźnie puszczona;-)
Pochodź raczej po sklepach z sukienkami i kreacjami na "wyjścia", tzn chodzi mi o takie sklepy gdzie są sukienki typowo weselne, takie balowe... Tam myśle że znajdziesz coś w takim stylu... Np na Tomexie na hali są dwa sklepy z takimi sukniami... zawsez sie tam zatrzymuje bo czasem maja naprawde piękne kreacje

no i pewnie taką jakąś uszyję sobie. Albo kupię eleganckie spodnie i do tego uszyję elegancką tuniczkę. Kupię jakiś śliczny materiał i tyle.
No nic zmykam bo mąż chce porobić coś na kompie a ja idę do wanny.

reklama
Moj tez juz spi.Musze sie wam pochwalic bo az mi lzy ze szczescia naplynely do oczu.MOJ WITUS ZROBIL PIERWSZE 3 KROKI(samodzielne oczywiscie) dlugo na to czekalam bo juz w sobote konczy roczek ale mowie wam jakie to cudowne przezycie:-):-):-):tak::tak::tak:
Zupelnie sie tego nie spodziewalam bo Wiciu zwykle sie wkurzal jak chcialam zeby potuptal trzymany za raczki a tu nagle stal przy meblach a ja do niego chodz do mamy:szok:No i przyszedl:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry