reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

w ogole co do imion to u nas bedzie Lucja na 100%, a jak chlopczyk to nie wiem. moze Lukasz, coby nam przypominalo Lucje. bo tak juz mowimy do malenstwa.
w ogole tylko ja nie bede sprawdzac plci?????????? prosze, powiedzcie ze ktoras z was tez nie chce znac!!!!!

co do badan to ja mam w 22 tygodniu zrobic jeszcze raz mocz i morfologie, w 23 USG, a w 24 bodajze poziom przeciwcial (bo mamy te zle grupy krwi :zawstydzona/y:). i w miedzyczasie jeszcze te glukoze.

Weroniczka, ja bylam niedawno na slubie i mialam taka sukienke z miekkiego materialu, z takimi ala jedwabnymi zaszywkami na biuscie, a potem luzna. bardzo fajna, bo wsadzalam poduszke i moze miescic duzy brzuch. jak bym pojechala do starego mieszkania to tam na kompie sa zdjecia, moge gdzies wrzucic.

reklama
aha, a odnosnie suwaczka to date porodu przewidywana mam tam zle ustalona. bo ostatnio lekarz wyliczyl, ze to 6 grudnia, mikolajki!!! a 7 grudnia moj ma urodziny i zyczy malca jako prezent:-):-):-)
za to martwi mnie bardzo ze ten moj suwak pokazuje juz tylko 95 dni:-(:-(:-( moze to znak niedobry:zawstydzona/y:

w ogole niesamowite jak przeczytalam o pierwszym kroczku Witka. ale to musi byc przezycie, totalna metafizyka. ja poczulam te pierwsze kopniecia 4 lipca, a to sa moje urodziny i wiem juz, ze tych urodzin to nigdy nie zapomne. bo to byl dla mamusi najpieknieszy prezent. ciekawe co dostane od malenstwa na nastepne urodziny:-):-):-):-)

Kasia dzieki:)

Soida: mnie to nie laskocze, ale powoduje usmiech na mojej twarzy..:-D:tak: i niesamowita radosc;-) a co do plci jak narazie kazda z nas chciala znac;)

Stefanka : tak to wlasnie jest z tym przyzwyczajeniem..jednak co polskie to najlepsze..;-):tak:

Jesu wyszłam na chwile na pole do koleżanki a wy tu normalnie szaleństwa postowe:laugh2:

Ataata przeciez o sexy biuscie to czysta prawde pisze :-p
stefanka No baaa. Pewnie że prawde piszesz. Ja w końcu jestem ze swojego rozmiaru naprawde zadowolona:-p
A i tak jak Kasia napisała, my tu wszystkie "nieśmiałe" a ostatnio pół dnia debatowałyśmy o bzykanku:zawstydzona/y::-D:laugh2::-p

soidka to zmienić Ci date na Liście Mamusiek?? Jak tak to na jaką bo już sie pogubiłam totalnie:sorry: a co do suwaczka i 95 dni to nic sie nie przejmuj te suwaczki czasami takie bzdurki pokazują że szok;-)

A ja cholera niewiem jakie imie wybiore bo ta Nikola co sie takk zapierałam rękami i nogami to mi sie już nie podoba... Może ta Liwia zostanie... a cholera bo ja taka zmienna i niezdecydowana:wściekła/y:

Dzieńdoberek. Ja dziś byłam oddać krew do badania i poranny spacerek dobrze mi zrobił, bo mam dużo energii do działania. Tylko że muszę trzymać kciuki do południa bo moja siostra zdaje na prawo jazdy. Ale sobie datę wybrała:tak:

reklama
DotaZ i jak Ci wczoraj poszła obrona? Mam nadzieję że dobrze i teraz pozostało Ci tylko czekanie na maleństwo. No i wreszcie będziesz częściej tutaj do nas zaglądać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry