reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A Wy dziewczyny jak się czujecie??? Może to przez pogode?:zawstydzona/y: Właśnie zaliczyłam szybkiego pawika:zawstydzona/y::confused2: nawet do łazienki nie dobiegłam , może to ciążowe dolegliwości ..... po przerwie 2 miesiecznej powróciły:O

A Wy dziewczyny jak się czujecie??? Może to przez pogode?:zawstydzona/y: Właśnie zaliczyłam szybkiego pawika:zawstydzona/y::confused2: nawet do łazienki nie dobiegłam , może to ciążowe dolegliwości ..... po przerwie 2 miesiecznej powróciły:O

U mnie tez się czasami pawik zdarzy, chociaż na początku ciąży nie mialam takich wypadków ;)
Doticzka, ale spróbuj lepiej w kwestii tego brzucha zadzwonić do innego gina, nawet gdzieś do szpitala, ktoś w końcu musi Ci pomóc i udzielić konkretnych informacji.

dota gratulacje:tak:

a ja zmykam pod prysznic i na 15.30 do gina.

buziaki, wieczorkiem zdam relacje co i jak, zapytam tez o bol brzucha jaki opisywała doticzka.

papa

DOTA WIELKIE GRATULACJE. FANTASTYCZNIE, ŻE WCZORAJSZY DZIEŃ BYŁ TAKI PEŁEN RADOSNYCH DLA CIEBIE WYDARZEŃ.:-)
dota dołączam sie do Gratulacji... Serdecznie Gratuluje!!!

Doticzka ja też pawików juz dawno nie puszczałam, a dziś sobie prawie puściłam... kawka mi sie ulała:sick: to chyba przez ta pogode tak sie czujemy

Doticzka, a moze to po prostu reakja organizmu na stres egzaminacyjny i w gruncie rzeczy nic groznego? Czasem z nerwow mozna odczuwac bardzo nieprzyjemne dolegliwosci fizyczne...A widocznie maluszek wyczul, ze sie o niego martwisz i w koncu dal znac mamusi, ze wszystko w porzadku:tak:
Dota Z gratulacje, w koncu mozesz odsapnac i sie odstresowac:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry