reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pryzybela dzięki za trzymanie kciuków ;-) Przydadzą się:-)

kacha_wawa co do sexu to ja miłam dzisiaj dziwny sen ale chyba nie erotyczny:-p W każdym razie śniło mi się że porwali mnie do byrdelu:szok: no i straszne rzeczy tam mi robili:zawstydzona/y::rofl2::rofl2: w każdym razie przeraziłam się taka zeschizowana i przerazona że szok:-):-D:rofl2::-D ja nie chce takich ostrych przygód:rofl2::-D

reklama
Kacha no wstydź sie...:happy2::-D:-D:-p;-)

Doticzka no ładnie ładnie, burdele Ci po nocach po głowie chodzą...:-D:-D;-)

No wstydzę się wstydzę, ale co poradzę na to, że wyposzczona jestem ;-)
Oj buzują mi hormony, buzują :-p
Zresztą widzę, że nie tylko mi ;)
Ale burdele?? Doticzka, no to dałaś mi nieźle do myślenia, ciekawe co mi się dzisiaj przyśni :-p

Ej no Ataata nie przesadzaj, bo ktoś pomyśli, że ja jakiś perwers jestem ;-):-p:rofl2::-)
Ale nic na to nie poradzę, że mam takie kosmate myśli ;)
O matko jak by mój szef się dowiedział co ja wyczyniam zamiast pracować to by chyba na zawal padł ;-) A on ze mnie robi delikatną, grzeczną ciężarówkę, której we wszystkim nadskakuje :-)

Oki dziewczynki, ja sie ide wykąpciać, potem coś zjem i ide na poczte bo Tygrys chyba przyszedł...
Jestem tylko cholernie zła bo od rana w domu siedze a awizo w skrzynce!! Albo sie nie chciało na 3 piętro wejść listonoszce albo jak zwylke zapuykała tak cichutko że jak wszystko wyłączone w domu to ledwo słychać!!:wściekła/y:
A ciul tam, znowu sie wystoje na tej poczcie francowatej!!
Ale ide po Tygrysa:-D

U mnie to była norma, że listonoszowi nie chciało się listów poleconych i paczek zostawiać, tyle, że ja mieszkałam na parterze, a skrzynka na listy jest między parterem a pierwszym piętrem, więc chcąc nie chcąc listonosz i tak musial przejść obok moich drzwi ;-)
Teraz sobie mieszkam u rodziców, a po listy jeżdżę tylko raz w tygodniu, także nie omija mnie niestety wystawanie w kolejkach po odbiór przesylek ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry