reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:-):-D Ataata widocznie coś w tym jest ;-)(wiesz chodzi o żonke doktorka;-))
Pokaż nam fotke tygryska , gryzaczka i grzechotke:tak:;-) A no i gratuluje udanego zakupy :-):-)

hahaha, a to dobre:-):-):-) bo ja o tym tez pomyslalam, wiec nie tylko jestem paskuda, ale na dodatek paskuda obludna i pruderyjna, bo ubralam to w zacne slowa piszac jedyne o strasznym dniu:-):-):-)

no widze, ze dziewczyny sie rozpisaly...i eszcze o jakich rzeczach:-D

chorowitym zycze zdrowka, a mam nadzieje ze Doticzka juz lepiej sie czujesz
Ataata...wklejaj fotki tygryska

a ja wkurzona jestem, wyklocam sie z facetem z allegro przez meile...no wpienil mnie.jak dzis przeczytalam odpowiedz od niego na mojego mela to myslalam ze mnie kurwica strzeli.mysli ze trafil na debilke. no dziewczyny wkleje wam tresc strony i powiedcie czy ona przypadkiem nie sklada sie z dwoch informacji. podkresle wam o co tak naprawde mi chodzi. na tej stronie facet wymienia co w zestawie sie zawiera, jakie gratisy itd. tylko ze pisze 2 razy ale w kazdym co innego i badz madra co jest prawda a co nie. nie mozna umieszczac takich informacji bo sa sprzeczne. a to tersc strony:

VIKI
WÓZEK SPACEROWY
+
BARIERKA
+
OSŁONKA NA NÓŻKI
+
PARASOLKA
+
UCHWYT NA NAPOJE

30f330c519b39754.jpg

Wózek dla rodziców ceniących sobie wygodę dziecka.

Wózek SPACEROWY. Bardzo rozbudowana wersja z wszystkimi możliwymi udogdnieniami.
Bardzo lekki.
Niewielkie wymiary po złożeniu. Podwójne małe koła piankowe. Przednie, koła skrętne z możliwością blokady. Siedzisko przodem do kierunku jazdy. Oparcie siedziska rozkłada się do pełnego leżenia (170 st). Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa. W zestawie, budka, siatkowy kosz na zakupy,osłona przeciwdeszczowa i okrycie na nóżki.
Gratis tylko na naszych aukcjach dostaniesz pasującą torbę, parasolkę i uchwyt.
Wyjątkowy design i bardzo duża wygoda .
Wysokiej jakości.

10,7 kg !!!

0cfe5e6d26ff2773.jpg

Funkcje i zalety:
  • WYJĄTKOWO SZEROKIE SIEDZISKO
  • lekka aluminiowa konstrukcja
  • proste składanie jak w popularnych wózkach
  • 3 stopniowa regulacja oparcia siedziska
  • regulacja podnóżka
  • wygodne, możliwe do zdejmowania poszycie wózka, umożliwiające łatwe czyszczenie
  • fluorescencyjne obszycie daszka i siedziska
  • ergonomiczne rączki z tworzywa
  • bardzo wytrzymała konstrukcja
  • podwójne samonastawane koła przednie
  • blokowane skrętne koła przednie
  • hamulec zespolony na tylne koła
  • 5 punktowe pasy bezpieczeństwa wydłużany podnóżek
  • wygodne i szybkie składanie
  • po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca
  • odpinana barierka
  • lekki

waga: 10 kg
Dane techniczne:
waga: 10,7 kg !!!!!!
wysokość rączki: 106 cm
szerokość wózka po rozłożeniu: 55 cm
długość wózka rozłożonego: 102 cm
długość po złożeniu: 91 cm szerokość po złożeniu: 45 x 55 cm

Dla dzieci do 18 kg (4 latka).

KOLORYSTYKA
2007

BLUE

WSZYSTKIE Z OKRYCIEM NA NÓŻKI PARASOLKĄ I UCHWYTEM NA NAPOJE

paczka.gif

WYSYŁKA
kurierem !

KONTAKT:
888-845-638

WAKACYJNA CENA !!!
wózek z osłonką, barierką, PARASOLKĄ i uchwytem na napoje !!!

359 ZŁ!!!

324temp3.jpg

navy/green

• WYSYŁKA KURIERSKA (dostawa door to door)
  • ubezpieczenie przesyłki!!!
  • punkty payback
  • uchwyt na napoje gratis
  • PARASOLKA
  • faktura lub paragon
  • gwarancja
  • serwis

TUTAJ NA 100% NAJTANIEJ !!!
ZOBACZ NASZE KOMENTARZE
GWARANCJA 100% SATYSFAKCJI !!!

butelka.jpg

uchwyt na napoje GRATIS!!!

Dziękujemy za zaufanie:

UWAGA!!!
TYLKO NA TEJ AUKCJI ZA 359 ZŁ
WÓZEK + BARIERKA + PARASOLKA + OSŁONA + UCHWYT

facet mi mowi, ze nie ma toryb go tego wozka i oslony przeciwdeszczowej-ze oslona przeciwdeszczowa to oslona na nozki. ze gratisy sa wymienione. a teraz na kolor rozowy zaznacze co ja zauwazylam i powiedzcie czy powinnam odpuscic czy on dwie sprzeczne informacje umiescil na stronie.

co sadzicie? bo juz naprawde zla jestem

asmodis kurde nie czaje tego faceta :eek: raz mówi tak a raz tak niech się w końcu zdecyduje:no: zobacz na allegro ile ma kometarzy i jakie i jak opinie bedzie miał ok to najwyżej zagadaj do niego jeszcze raz bo jakoś dziwnie sie on zachowuje:tak: jakiś zakęcony czy co??:confused2::rofl2:

moje drogie
jesli chodzi o kofeine to ja mam napisane w ksiazce ciazowej (takiej od poloznej ktoraj jest wydawana przez ministersto zdrowia tutaj) ze moge wypic 8 puszek pepsi i kawe tez mozna pic bo w sumie dawka kofeiny ktora nie robi problemow jest spora tylko trzeba pamietac ze przez caly dzien pijesz rozne napoje a i tez jesz rozne rzeczy ktore zawieraja kofeine np czekolada, i to wszystko sie kumuluje.
sprawdzalam to szczegolnie bo jestem pepsomaniakiem. musze walnac codziennie bo inaczej jestem na glodzie. a kawe pije bezkofeinowa poprostu. dla mnie nie ma roznicy w smaku ale moze nie jestem wielkim kawoszem.
wazne zeby nie przekroczyc 300mg dziennie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry