reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
moja drogie panie!!
moja corka chyba bardzo za mna teskni bo ciagle tylko mmamamamammaai mama :)
asiacur jestes??
grzechotka co ty mi tu sciemniasz kochana!! wlasnie pisze do ciebie na NK maila!!
a co tam u reszty mamusiek??
pozdrawiam serdecznie iiiiiiiii MILEGO DNIAAA
aa jeszcze chcialam powiedziec ze gajutek za kazdym razem jak zje jakis sloiczeka z mlekiem to dostaje krostek na buzi :(( szkoda wam Gajutka biednego ???

Hej hej :-)
Stefania- Ty maly klamczuszku, bylam w Primarku i nie ma zadnych misiowych sweterkow.Oj nieladnie tak kolezanki nabierac, nieladnie....:laugh2:;-)Za to kupilam super kocyk. Super, dlatego, ze jest bardzo miekki w dotyku, jak puszek normalnie. A Gajuni szkoda, szkoda, bidulka :-(
Kasia- to Ty niewesolo tam masz, z tego co piszesz to tylko pajaki i kurz. ;-):-p:-p
Jutrzenka- pracuj pracuj, weekend blisko.
A do wszystkich innych usmiecham sie cieplo...:-):-):-)

alex moze do ciebie jeszcze nie dowiezli ?? albo juz wszystkie sprzedali zanim alex sie zmobilizowala wstac z lozka i zalozyc cos innego niz pizame :))
ja sie dzis bardzoo zmeczylam w pracy...a jeszcze musze isc jutro i w piatek!!
jutrzenka normalnie tylko my sie meczymy w pracyyy a reszta to sciemniaaaaa

Witam aktywne i obijające się :-D
U mnie była mojej mamy siostra z Werką (lat 2 i 3 mies). Kawkujemy prawie codziennie. No taki mamy ubaw jak nasze dziewczyny są razem. Wera biega, Julka na czworaka za nią i tak w kółko. A jak ją Jula złapie to za chabety i leje, głaszcze całuje... Płaczemy ze śmiechu.
Fajnie już ta Jula moja takie typowo dziecięce zachowania pokazuje. Zabiera z rąk Weronice wszystkie zabawki. :-D:-D:-D Ta se weźmie inną a Julka znów ją szarpie... Moja diablica malutka...

Sylwia rób dochodzenie od czego ta temp. :tak: biedny Marcelek... :-(

Grzechotka nie obijaj się kobieto... ;-)

co tam jeszcze... idę kompać małą.

Edytuję:
A co was nie ma? Julka już śpi...
ps. zamknięty!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry