reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja wlasnie wykapałam pablusia i maluszek jest już w lożeczku i zasypia. zaraz pojde zrobic kolacyjke.
paula ale ci zazdroszcze tego gofra .....ja niestety znow na diecie bo dupa mi urosła...chociaz nie tyle tyłek co brzuch ..no i sie odchudzam...

Mnie też brzuszysko urosło :(:-(Nie mogę się pozbyć tłuszczu, który zalega od czasów ciąży. Do gimnastyki jestem leń, ale gofra bym zjadła, albo chociaż popatrzyła na niego, mniam ;-)

Stefanka no widziala :szok::szok:, moze ona mysli ze my jakies prezeski i tylko kawe pijemy :-D:-D:-D

Ja na kolacje zjadlam 2 frankfurterki bez pieczywa bo ten mi faldki na brzuchu sie powikszaja :-D:-D:-D:-D a i ostatnio jadam w pracy w wiekszosci ciemne pieczywo. A i herbatke pije :tak::tak::tak:

Wlasni w uwadze o jugurtach i maslach mowia. Szok jakie to oszustwo

A ja mam gruby tyłek, zwałę sadła ale gofra chętnie bym zjadła ;-):-p Zacznę się odchudzać jak z Polski wrócę, bo znając moją rodzinkę nie pozwolą mi się głodzić ;-):-p

a ja nie chcę gofra nie lubię ale jakiegoś liona albo snickersa hehheh to bym zjadła ale nie zjem bo ja to dopiero mam sagan jak ciężarówka beczkowóz:-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled:

dziewczyny jak wy dajecie te kanapki kroicie na małe kawałki czy jak bo Kubie próbowałam dawac ale jakoś nie wiem jak czasem gryzie a czasem wypluwa

a unas jedzenie wygląda tak

7 rano mleko 150 ml
10-11 kaszka manna z owocami świeżymi np malinami albo jabłuszkiem czy jagodami czy brzoskwiniami co jest tego tak ok 120 ale z owocami będzie ze 150-160
14-15 obiad gotowany w domku z rzadka kupny 200 g + żółtko co drugi dzień
16-17 deserek owoce albo np makaron z jabłkiem i cynamonem ostatnio naleśniczki owocami a jak nie zje za dużo obiadu to mleczko pije 120 ml
20 kolacja kaszka z butelki 200-230ml

sen
od 20 do 6-7 rano (oczywiście z miliardem pobudek w trakcie)

a potem to różnie bywa czasem idzie spać o 9-10 i śpi od 1h do nawet 4 h a czasem nie śpi i drzemka dopiero o 12-13
nastepna drzemka ok 16-17 tak po podwieczorku

Ostatnia edycja:
reklama
o wlasnie ja dzis poprosilam J ktory szedl do sklepu zeby kupil mi cos slodkiego i wiecie co mi kupil!! skandal !!! batonika musli K i to w dodatku ble ble ble z zurawina ble ble !!!!!
zaskoczylo mnie to szczegolnie ze powiedzialam ze moze mi kupic np platki owsiane z migdalami hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry