reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry szanowne pracusie :-p:-p:-p

:-D:-D Stefanka no wreszcie napisalas, juz mi dawno obiecalas ten moj portret psychologiczny i juz umieralam z ciekawości. No bardzo Ci dziekuje szanowna koleżanko :-p:-p:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Dotka napisalam Ci ten obiecany przepis na odpowiednim wątku, lepiej pozno niz wcale jak mowia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Alex daj spokoj, na tym zamknietym to nic ciekawe koleżanki sieją zgorszenie :-p:-p:-p:-p, tylko gole zdjęcia Stefanki i reszty zboczonych koleżanek. W koncu widac jak sie bawią na jednym z wątkow, same zboczone propozyzje :-p:-p:-p:-p:-p

Kurde znowu nie bede mogla pracowac. Dzis juz od rana mam w glowie tylko "dziada" Stefanki (hmmm nie wiem jak on ma na imię:szok::szok::szok::szok:, Stefanka powiedz :-p:-p:-p:-D:-D, bedzie mi latwiej myslec:-D:-D:-D)

Milego dnia ide troche moich dluznikow kochanych pomęczyć :-D:-D:-D, w koncu na kims sie trzeba wyladowac z rana :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :-) No to 5 noc z rzędu zaliczona :-D:-D:-D Chyba już to Młodemu w krew weszło, oby ;-):-)
Miłego dzionka Wam życzę, a mamuśkom pracującym krótkiego dnia pracy ;-)

Dzien doberek!:-)

Czy i u Was tak zimno?....kurde felek trzeba zimowe rzeczy wyciągać, a może to chwilowe:baffled:

Jutrzenko moja kochana dziekuje za przepis:-)cmok,cmok:-)

Oj pracusie pracusie....:-D Myslicie,ze my matki pozostające w domu nie pracujemy??? Ja np. teraz muszę kawke wypić, posiedziec przy laptopku i czytac, czytac...potem jeszcze pisać na BB....ufff....co jeszcze? a no i psiaka wytargac za uszy....hmmm...no! co ja będę więcej pisała, tyle tego jest:tak::tak::-p

Miłego piątku!!!:-):-):-)

Dzien dobry
Ja tez z ranka sie melduje.
Jutrzenka- a no widzisz, Stefanka gada na Ciebie, a sama golymi zdieciami sie popisuje i pewnie ma nadzieje, ze ktorys z naszych chlopow zajrzy na zamkniety i sie zainteresuje.... Acha, co jeszcze, weekend juz prawie, badz dzielna :-)
Kasia- gratki dla Olisia znowu. Brawo!!! ;-):tak:
DotaZ, Paula- milej pracki :-p:-p;-):laugh2::laugh2:

I wszystkim milego piatku :-)

piątkowa aloha:-D:-D:-D

u nas noc calusieńka przespana w swoim łóżeczku hurarrarara:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to pierwszy raz od niepamiętnych czasów oby mu tak zostało

szkoda że pogoda do tyłka tylko pada fujj:baffled:

a ja właśnie sie dowiedziałam ze 18 września mam juz zebranie pierwsze i ostatni tydzień września ide chyba juz do pracy ojej ale mi sie nie chce strasznie

miałam dzis straszny sen śniło mi sie ze jechalismy samochodem gdzies wszyscy i popsuł sie samohód zatrzymaliśmy sie w jakiejś wiosce i pposzliśmy do jakiegoś hotelu szpitala nie wiem tam był pokuj taki jak pałacowy ale strasznie stary nagle zaczeło sie palić coś na zewnątrz poszłam zobaczyc ale zamknełam n klucz drzw od pokoju gdzie był kuba i sie okazało że ten hotel sie pali wszyscy zaczeli uciekać a ja nie mogłam otworzyć drzwi do tego naszego pokoju a pokój sie już palił straszne to było ale się obudziłam

miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Grzechotka a kto z Kubuniem jak pójdziesz do pracy??? :dry:
Gratuluję przespanej nocki... :tak::-)

Sylwia czemu humorku nie masz?:sorry2:

Dota! Ale ty ciężko pracujesz :szok::szok::szok: jak dajesz radę???? :-D

Alex no tak tu już jest jak widać. Dziewczyny dobrze się maskują... :-D

A Stefania powinna książki pisać. Jesteś bezbłędna hehehehehehehe....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry