• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka u nas to wyglada tak ze jak 5 osób bedzie to T mnie zawiezie i jak pogody nie bedzie to niewiem mi bardziej nie chodzi ogrila ale zeby pogadac i sie spotkac :tak::tak::tak::tak::tak: a nocowac nie bedziemy jak cos to skoczymy do Wawy do siostry mojej :tak::tak::tak::tak:

reklama
WITAM !!!!!
Pogoda taka sobie:tak:
GRZECHOTKA jedz i baw się dobrze;-):tak:
ELCIA ja też odpadam to jest jednak kawał drogi:tak:
I tak nadrobię póżniej bo wczoraj oddaliśmy kompa do czyszczenia i już przywieżli a teraz idę obiadek robić:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!!

Cześć dziewczynki.

Ja na zjazd jak się nie pisałam tak się nie piszę:-(:-(:-(:-( Zbyt daleko:-(:-(:-(

Grzechotka spakowana?? Kobietko jedź koniecznie. Kubuś da sobie radę bez mamusi przez dwa dni:tak::tak::tak::tak:

A my jutro mam piątą rocznicę ślubu i mój mąż kazał mi dzisiaj spakować dzieci na jutro na cały dzień bo je zawozi do mamy a mnie gdzieś zabiera. Ale nie wiem gdzie bo nie chce zdradzić:tak::tak::tak: To znaczy domyślam się gdzie bo mój R jest bardzo przewidywalnym człowiekiem ale mimo wszystko to miłe z jego strony:tak::tak::tak::tak:

Hejka

Wykop.pl - bierz ją - zabawny filmik z dosyć interesujacym morałem

mam nadzieję że się nie oburzycie :-D

no ładnie się tu dzieje - no comments :laugh2:

a ja dziś z pracy wczesniej wyjechałam. Wróciłam a tu mój Słodziaczek śpi.
Nawarczałam na teściową - tak kontaktowo...kurcze myślę że powinnam jej już odpuścić ale nie potrafię :no:
Nie chce mi się obiadu robić...zaraz zaglądnę na Wasze jadłospisy ;-)

A co do wyjazdu..no cóż wypisuję się:zawstydzona/y::-( niestety:-(

Buziaki

no to sie najechaliśmy nad to morze ojej ale się najechaliśmy
samochód nie chce jechac nad morze i powiedziła NIE JADE NIGDZIE Z WAMI rozkraczył sie kurde:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a już nawet powiedziałm R że pojedziemy a on że fajnie ale samochód sie popsuł jutro rano wstawia do warsztatu jak nie urok to sraczka:baffled::baffled::baffled::baffled:

magda hehehehehehheehheheheheh dobre

Ostatnia edycja:
Filmik zarąbisty :-D:-D:-D
My już po fizjoterapeutce, kobietka stwierdziła, że Oliś to niezły aktorzyna i powinien Oscara dostać ;-) Jak miał ćwiczyć to strasznie się darł, a jak na chwilę dawała mu spokój, bo myślała,że coś go boli to od razu Młody dostawał ataku śmiechu i za zabawki chwytał :-):-):-) Powiedziała, że ruchowo jest na etapie 6 miesięcy i jak na dziecko z ZD to bardzo dobrze:-) Ależ jestem z tego mojego aktora małego dumna :tak:

reklama
Heloł!
Nareszcie "łykend", uff... Czuję się jak koń po westernie. Boli mnie łeb, nie kontaktuję, nic mi się nie chce.
Filip zakatarzony. Marudzi. Nie chce w ogóle spać. Dziś w dzień tylko 30min. całego spania. Czy to jest normalne? Ja już sama nie wiem, co robić. Czy przeżycia ostatnich dni to powodują, czy zęby, których nadal nie ma? Nie wiem. Jeść jakoś ostatnio też nie chce. A ja jestem co raz bardziej zmęczona. Niby weekend, ale tyle mam pracy do pracy, że nie chce mi się nawet o tym myśleć.
Co do spotkania. My raczej odpadamy. Wracam w piątek późno z pracy. W szkole nie da się wziąć wolnego tak ot sobie. POza tym pogoda kiepska się zapowiada.
Ale chyba koleżanki zapomniały, że jakby co, to zapraszam do Warszawy :) do siebie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry