reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

pilne!!!!!!
HALO LASKI A CO ZE SPOTKANIEM GRUDNIÓWEK A KATARINY
KTOS JEDZIE????/
Paula ty wiem ,a reszta ????a i Katarina oczywiscie i kto jeszcze bo ja sie niecierpliwie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Viki??????
Magdalenka?????
dota??????(znajac pania to sie nie wstawi :-p)
Jutrzenka???????
Anetka??????
Grzechotka ???moze jednak?????
monia ?????????
Asia??????
Joanna????
Weroniczka ,atata pryzybela stefka sylwia a moze zmieniło sie cos??????
JAK KOGOS POMINEŁAM TO KRZYCZEC I TO GŁOSNO !!!!
PROSZE O ODPOWIEDZ !!!!

reklama
paula narazie ide tylko na 2 dni w tygodniu i soboty w tygodniu od 17 dp 20 a w soboty od rana po południu bedzie przychodziła babcia a w soboty na zmianę babcia i R bedą w domu

wieci co R zaproponawał mi wyjazd na weekend razem nad morze tylko że bez Kuby nie wiem co zrobić bo z jednej strony przydał by nam sie taki wyjazd na poprawienie kondycji małżenskiej ale zostawienie Kuby na 2 dni mnie przeraża chyba bym sie zateskniła i boję sie że on tez bedzie bardzo tęsknił

elcia ja odpadam juz mówiłam z jakich powodów
poza tym pogoda nie zapowiada sie ciekawie wiec dzien w ogródku przy tem 16 stopni lub mniej hmmm

Grzechotka jedź z mężem:tak: Dwa dni bez Kubusia wytrzymasz, on bez Was też:-) Lepiej chyba dwa dni osobno niż......................................:-)

Elcia mnie nie będzie:no:

Paula, zgadnij czemu nie mam humoru:confused::confused:

No właśnie to kto się do mnie wybiera, bo nie wiem ile zgrzewek browarka zamówić?? ;-):-)
Zobaczcie jaka tragedia, aż mi wstyd, że czasami się tak nad sobą użalam :-(:-(:-(
Głód zabija wszelką nadzieję - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości
I jeszcze te durne komentarze. Przyszła mi do głowy myśl, żeby może wirtualnie zaadoptować jakieś dziecko. Wiem, że świata nie zbawię, ale nie mogę na coś takiego patrzeć i w spokoju jeść, pić kawę i bawić się. Świat jest do dupy...

GRZECHOTKA rozumiem a co do wyjazdu z mezem to tez mówie "jedz" Kubus wytrxzyma :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Sylwia ok a co do twojego humorku to @???? jak tak to mi przykro ale nastepnym razem jej nie bedzie :tak::tak::tak::tak::tak:

a więc mówicie żebym pojechała no nie wiem i tak teraz mam@ :baffled::-D

dzwoniłam przed chwilką do takiego nowego przedszkola prywatnego w łodzi tam od 2 lat przyjmują dzieci ale nie przyjmą w przyszłam roku Kuby bo nie skończy jeszcze 2 lat a szkoda bo blisko i fajne to przedszkole maja różne zajecia z rytmiki teatralne gimnastyka logopeda tance fakt troche kosztuje bo 550 zł miesięcznie ale państwowe przedszkole tez kosztuje 300 zł tutaj żłobek 250 i nic żadnych zajęć dodatkowych nie ma
ale ale coiż może jeszcze za 2 lata się juz nada

Elcia ja tez bym sie pisala jak nic sie nie zmieni to bede. Tylko tak sie zastanawiam czy jakby nie bylo pogody to moze moglybysmy sie np w Warszawie umowic, i isc gdzies bo jakby mialo padac to z grila nici. A do Wawy to kazdy z okolic dojedzie bez problemu. A Wy jak to widziscie jakby nie bylo pogody.

Grzechtoka jedz, moze to cos zmieni, moze cos zaskoczy. Jesli tylko Ci zalezy zeby to jeszcze ratowac to ja bym na Twoim miejscu sprobowala. Skoro Twoj R to proponuje to nie do konca jest mu to obojetne, bo gdyby jemu nie zalezalo to po co by ci to proponowal. Moze jednak cos przemyslal. Jakby co to trzymam kciuki i z calego serca zycze Ci powodzenia i rozwiazania sprawy bo taka super dziewczyna jak Ty zasluguje na szczescie :tak::tak: i wierze ze bedziesz szczesliwa :tak::tak:, tak jak Agatka i nasza Kasienka. Tobie tez sie ulozy:tak:

Dotka alez prosze bardzo :tak::tak: cmok cmok cmok :-D:-D:-D

reklama
Jutrzenka ale zrobiło sie słodko....heehe...no to jeszcze;cmok:-)

Grzechotka a Ty za dużo nie mysl, tylko juz sie pakuj...a to, że masz @....hmmm.....no wiesz trochę wyobrażni i mężowi może sie bardzo podobać...:-pAle pomysł męża na 6!:tak:

A wiesz popytaj gdzieś, teraz powstaje mnóstwo domowych przedszkoli....przynajmniej u nas i ceny przystepne(ok. 600zł), dzieci w małych grupkach...u nas juz od 6. miesiąca przyjmują:tak:

Co tam kury domowe? obiadki robicie? Ja tez do kuchni marsz:tak:;-)
pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry