reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć dziewczynki.

Ależ jestem wykończona. Tadziu mocno przeziębiony w nocy spać nie może, Staś przez tą cholerną pogodę i brak spacerów nieznośny a maleństwo po pęcherzu wali jak szalone:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Normalnie nie mam siły do Was nic pisać choć na bierząco Was podczytuję.

a mnie brzuch boli buuuuuuu
KASIA a no poszłam spac i wstałam o9,00 hihihih
moje s łonce bawi sie w łozeczku chyba bede musiała ja wziasc bo juz cos marudzi :-(:-(:-(:-(:-(:-(
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
brzuch mnie boli buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Dzien dobry:-)

Julcia, wszystkiego naj naj, buziaki:-)

Oliwier jeszcze podsypia, tzn juz sie wczesniej obudzil, poogladal bajki i teraz jeszcze przycial na chwile komara.
Sylwia- powodzeniau lekarza
Weroniczka- duzo zdrowka dla Tadzia. A i Ty sie trzymaj dzielnie:-)
Kasia- widze ze znow dlugo nie pospalas w nocy....
Elcia- moze jakas tabletke wez....?

Hej dziewczynki, witam w ten paskudny zimny i deszczowy :crazy:dzień.
Słoneczka życzę wszystkim dzieciom a wszczególności Filipkowi i Julci:-):tak:
przybiela- zazdroszczę ci słoneczka, chyba trzeba się przenieść do cieplejszego kraju. :tak:
sylwia - życzę ci żeby lekarz miał dziś oświecenie
weroniczka-zdrowia dla Tadzia
Byliśmy z Łukaszem u ortopedy. Powiedział ,że jest bardzo silny, chciał skopać lekarza i wszystko jest ok.:tak: Mówił żeby przyjść jak zacznie chodzić. Dał nam ok dwa miesiące. Ciekawe:dry:
Wiecie co niespodziewałam się, że w wieku dwudziestu paru lat można mieć objawy udaru.:no: Normalnie wczoraj jak wróciłam do domu to mi ścierpła ręka, że palcami nie mogłam ruszać a później poszło na twarz i nie mogłam ruszać ustami. Zaraz mi przeszło ale się przestraszyłam. Skończyło się na strasznym bólu głowy. To było straszne. Podejrzewam że to nerwy miałam stresujący dzień i w ogóle jetem jakaś przewrażliwiona i wszystkim się przejmuję:wściekła/y::crazy:.

DZIEŃ-DOBEREK!!!
A my też po wizycie i wszystko jest ok. pogoda znowu do kitu pada i pada:wściekła/y::tak:
SYLWIA powodzenia u lekarza może w końcu coś mądrego powie:tak:
WERONICZKA zdrówka dla chłopaków i trzymaj się:tak:;-)
Ale się uśmiałam super a nie miałam humorku bo @ zawitała:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!
Idę coś zrobić tylko nie wiem co:-p:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULEŃKI

kalaga moja koleżanka nmiała to samo ty lepiej wybierz sie do lekarza bo to może być niebezpieczne

a wiecie co moje dziecko dziś jadło na drugie śniadanie ?????
ziemie z kwiatka
już nie wiem czy śmiać sie czy płakać:-D:-D

reklama
Witam

Jutro mam wolne :tak::tak:, wzielam sobie opieke bo mam 2 dni jeszcze a koniec roku niedlugo (mam jeszcze 19 dni urlopu:tak::tak:). Jade po lodowke i moze do IKEA po zabezpieczenia do kontaktow.

Kal.aga idz do lekarza bo to nie sa zarty. Kurde straszne :no::no::no:

Grzechotka a smakowało??? :laugh2::laugh2:, ciekawe jaka kupke bedzie mial :szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry