Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lekarz nic ciekawego nie powiedział Ale dał pojemnik na kupkę do badania, z tym, że dzisiaj Marcel ani myśli go wypełnic
Temperaturę ma nadal, mamy dawac systematycznie paracetamol i czekac
Kal.aga idź idź do lekarza bo wygląda to nieciekawie
Grzechotka Twój Kubuś jest baaaardzo ciekawy świata Żeby jakiegoś trującego kwiata nie użarł Musisz sprawdzic co masz w domu
grzechotka- twój Kubuś to prawdziwy odkrywca, lepiej dla niego żeby ziemia nie była nawożona
Nie straszcie mnnie Dziś czuję się ok na tyle na ile. Może się nie powtórzy.
Ciekawe czy można kupić takie zabezpieczeni żeby szafki się nie otwierały. Pozakładałam gumki, ale jak łukasz je zobaczył do odrazu do nich poczołgał się i chciał się nimi bawić.
sylwia-lekarze to sami nie wiedzą tylko często testują leki. Jak przejdzie to dobrz jak nie to dają inne.
Kol.aga mi zdarzały się takie rzeczy na studiach.....Raz nawet poszłam do lekarza...Opinia: stres,stres,stre Jak tam nasza koleżanka J pewnie ma kaca w pracy, co? hihi...no i jeszcze wolne sobie bierze,pieknieteraz to będą imprezki
Weroniczka:-):-)
Moc gorących buziaków dla Juleczki:-):-):-)
A mu po spacerku,śliczne słoneczko było...a jak wracalismy to się schowało... A teraz maleństwo ćwiczy naukę na pianinie...heheh.....niech się chłopak uczy!
Paula pytałaś kiedyś czy przechodzimy juz na NAN 3. No więc ja dziś przechodzę bo zmusioł mnie do tego sklep Nie było NAN 2 więc już kupiłam 3 bo faktycznie jest po dziewiątym miesiącu. Ale myślę, że jak mi się skończy to jeszcze przez jakiś miesiąc, półtora wrócę do 2 bo jeśli mleko jest po 9 miesiącu tzn. że jak dziecko rozpocznie 10 mies. życia
PAULA zdrówka życzę;-)
SYLWIA dla MARCELKA też dużo zdrówka i niech mu już się poprawi a co do lekarza to my też mamy taką tępą lekarkę że czasmi sama nie wie co jest grane;-)
No JUTRZENKA nie wypada jak mama nocuje u ciebie;-)
ELCIA jak samopoczucie???