reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wróciliśmy już:-):-)

Lekarz nic ciekawego nie powiedział:wściekła/y::wściekła/y: Ale dał pojemnik na kupkę do badania, z tym, że dzisiaj Marcel ani myśli go wypełnic:baffled::baffled:
Temperaturę ma nadal, mamy dawac systematycznie paracetamol i czekac:wściekła/y::wściekła/y:

Kal.aga idź idź do lekarza bo wygląda to nieciekawie:szok:

Grzechotka Twój Kubuś jest baaaardzo ciekawy świata:-D:laugh2: Żeby jakiegoś trującego kwiata nie użarł:szok: Musisz sprawdzic co masz w domu:tak:

reklama
oj Sylwia współczuje co za lekarz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie powiedział nawet co to moze byc
slemy z Oliwcia całuski dla Marcelka

...........................cmok.......................................................................................................................
..................................................................cmok.............................................................
................................................................................................................cmok............
cmok .........................................................................................................................
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

grzechotka- twój Kubuś to prawdziwy odkrywca, lepiej dla niego żeby ziemia nie była nawożona
Nie straszcie mnnie:wściekła/y::angry: Dziś czuję się ok na tyle na ile. Może się nie powtórzy.
Ciekawe czy można kupić takie zabezpieczeni żeby szafki się nie otwierały. Pozakładałam gumki, ale jak łukasz je zobaczył do odrazu do nich poczołgał się i chciał się nimi bawić.

sylwia-lekarze to sami nie wiedzą tylko często testują leki. Jak przejdzie to dobrz jak nie to dają inne.

Witajcie słoneczka brzydkie:-p

Kol.aga mi zdarzały się takie rzeczy na studiach.....Raz nawet poszłam do lekarza...Opinia: stres,stres,stre:tak:
Jak tam nasza koleżanka J pewnie ma kaca w pracy, co? hihi...no i jeszcze wolne sobie bierze,pieknie:tak:teraz to będą imprezki:-p

Weroniczka:-):-)

Moc gorących buziaków dla Juleczki:tak::-):-):-)

A mu po spacerku,śliczne słoneczko było...a jak wracalismy to się schowało...
A teraz maleństwo ćwiczy naukę na pianinie...heheh.....niech się chłopak uczy!

Przesyłam "obrzydliwie" słodkie buziaczki;-)

Paula pytałaś kiedyś czy przechodzimy juz na NAN 3. No więc ja dziś przechodzę bo zmusioł mnie do tego sklep:sorry2: Nie było NAN 2 więc już kupiłam 3 bo faktycznie jest po dziewiątym miesiącu. Ale myślę, że jak mi się skończy to jeszcze przez jakiś miesiąc, półtora wrócę do 2 bo jeśli mleko jest po 9 miesiącu tzn. że jak dziecko rozpocznie 10 mies. życia:tak::tak::tak:

Dota :) :)

No nasze maluchy Weroniczko właśnie zaczynają 10 miesiąc :tak:
No chyba że źle liczę!

A tak w ogóle to dzień dobry!:baffled::-D

Jestem chora, przeziębienie mnie rozkłada :-( a w niedzielę miałam jechać do siostry ciotecznej na 18 urodziny :baffled::-p hehe ale i tak nie mam na to ochoty... :-D

Elcia weź sobie coś przeciw bólowego... ;-)

Dziękujemy za życzonka!!! :-)

I... nie mam siły dalej pisać... sorry... :-(

Paula zdroweczka, polecam grzane piwo z sokiem :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Wieczorem mnie raczej nie bedzie, R ma sluzbe i mama u mnie spi wiec nie wypada zebym ja na kompie siedziala, no chyba ze usnie :-p:-p:-D:-D

PAULA zdrówka życzę:tak:;-)
SYLWIA dla MARCELKA też dużo zdrówka i niech mu już się poprawi a co do lekarza to my też mamy taką tępą lekarkę że czasmi sama nie wie co jest grane:tak:;-)
No JUTRZENKA nie wypada jak mama nocuje u ciebie;-):-p:tak::-D
ELCIA jak samopoczucie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry