reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia, no to fajnie macie, nie musicie sie nigdzie fatygowac, zwlaszcza jak brzydka pogoda:tak:!
Dotka, to chyba juz taki etap u wielu dzieci...Moja narazie tylko w foteliku przy jedzeniu sie tak "buja" ze uderza pleckami dosc mocno i fotelik do tylu odjezdza:baffled: (chyba maluchy tak energia rozpiera, az trudno nad tym zapanowac;-))

Matko gdzie sa wszyscy :szok::szok::szok:, cos nam forum poupadło ostatnio. Chyba musze sobie piwo otworzyc wieczorkiem to dziewczynki sie rozkręcą ;-);-):-D:-D:-D

A mi jeszcze nie przywiezli lodówki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:. Milei byc od 11 do 16. R spacjelnie wzial wolny dzien :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dzwonili ze ok 18 bede, ale co z tego jak ja juz sama w domu jestem bo musial jechac bo ma robote po poludniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Siet ciekawe jak z malym bede ich zalatwiala i jeszcze sprawdzala stan lodowki czy nie uszkodzona :no::no::no:

Ale nie smęce bo calkiem pouciekacie.

Do wieczorka, buzka

Wszystkiego naj, naj dla Gajutka Kochanego:-)
Dziewczynki, które u mnie będą w piątek dajcie mi znać na priva to Wam adres dokładny wyślę i numer komórki pod którą jestem w Polsce dostępna.
Kurcze mimo, że rodzice non stop się Młodym zajmują to brakuje mi czasu na internet, a to przez to, że jest jeden komputer na 4 osoby i ciężko się do niego dopchać :-(

byliśmy u lekarza mały ma infekcje gardła na szczxęś cie płuca i oskrzela są czyste jak tem nie przejdzie do jutra to trzeba bedzie antybiotyk podać narazie czekamy na lekach zwykłych
dzięki za troskę :-D:-D:-D:-D:-D

hehe to ja matka Gajutka!!
jutrzenka pewnie ci przywizli lodowke i padlas z wrazenia dlatego sie nie odzywasz :))
grzechotka fajnie ze z Kubusiem nic powaznego chociaz szkoda ze nie jest calkiem zdrowy biedaczek!!
weroniczka a ty nic nie piszesz o swojej CORECZCE !! czy fika koziolki i kiedy ma zamiar sie urodzic...
sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ehhh chyba uciekne z domu, przebiore sie za twojego starego ( jemu dam 10zł na ruchy zeby zniknal na tydzien ) i pojade z toba na ta ibize hhheheh co ty na to ??

Grzechotka to dobrze ze Kubuniowi nie przeszło na płucka oby tak dalej
Dotka :-D:-D:-D:-D:-D:-D moja tak samo robi stuka stuka i sie smieje hihihi:-D:-D:-D:-D
ide jesc obiad bo T dopiero przyjechał :szok::szok::szok::szok:

reklama
Grzechotka dobrze ze u Kubulka nic poważnego, oby mu przeszlo i obylo sie bez antybiotyku

Stefanka padne to ja za chwilke ale ze zlosci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zaraz mnie zlag trafi, jestem wku................ Jeszcze ie przejechali patałachy jedne. Jak nie przyjada to ja im ta jutro dym zrobie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Kubus wlasnie zlapal drzemke przed kapaniem a tych palantow nie ma :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia jak bedzie kilka osob to ja przyjade ale narazie czekam co powiedza dziewczyny. Moj R ma po 16 druga prace w tym tygodniu i powiedzial ze mnie zawiezie ale jak to spotkanie sie odvbedzie w wiekszym gronie bo tak to on pojdzie do pracy i moge jechac sama ale jak mowilam balabym sie ze zablądze w drodze powrotniej po ciemku. Takze narazie wstrzymuje sie z decyzja i czekam na reszte

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry