reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Madzia ale weź i złap środkowy strumień u dziewczynki jak to po nogach leci :baffled::oo::hmm:
Wtedy to nie chcieli mi przyjąć do laboratoriun tego środkowego strumienia od 4 tygodniowego dziecka bo było ze 3-5ml i nie wiedzieli jak to zbadać te kilka kropelek... :szok:
Krew mnie zalewa na myśl o tym łapaniu sików... :-:)-:)-(

reklama
u nas tez się te woreczki sprawdziły
no może chłopakom łatwiej złapać heheheh

Monia trzymamy kciuki wszystko będzie gicior zobaczysz:-D:-D

a u nas też po 3 dniówce wysypka była ale to już wam Viki oznajmiła hehhehe z tego co czytałam ale juz znikneły:-D:-D:-D

paula musisz ją chyba postawić wtedy do dołu poleci heheh

Grzechotka leci do dołu, leci bo na stojaka łapię ale cieknie po nogach :baffled::dry::sorry2:

Żebyście widziały co ja dziś cudowałam żeby mi siknęła... Do miski z wodą ją postawiłam żeby jej się zachciało, pić jej dawałam, potem ją do łazienki na stołek postawiłam i łapy kazałam pod wodą moczyć a ta nic... :-D:-D:-D
A na koniec to na sucho... Stałam z pojemnikiem między tłustymi goloneczkami i czekałam a ta puściła malutkie siusiu które nie trafiło do pojemniczka bo dała w dal jak by siurka miała :-D:-D:-D

A jak w worek srodkowy strumień złapać jak tam wszystko razem się zmiesza? :-D:-( no nic... jutro znów kombinacje!!!

witam w ten paskudny i deszczowy poranek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ja nadal zakatarzona, maly ciagle kaszle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Buziaczki dla Zakiego

Ciekawe co u nich, pewnie dalej nie ma neta bo nie zaglada i na nk tez nie ma nowych fotek.

hej

ja już wiem co z ką kingą ja w nią wierzę to poczciwa kobita ja myślę że u tak małego dziecka nie można określić grupy krwi i dlatego dziecko ma grupę matki tylko

hehehe wlaśnie oglądam powtórkę

buziaki dla wszystkich

reklama
Witam z rana.:-) U mnie też paskudna pogoda, cały czas pada.:wściekła/y::wściekła/y:
A na dodatek Łukasz chciał mnie wykończyć dziś w nocy :wściekła/y:- budził się co pół godziny i dopiero zasypiał jak go do łózka wzięłam.:no: Obudził się ostatecznie o 5.30 i cały się zasikał po uszy:no::szok::no:. Pampers chyba źle założyłam albo coś:shocked2:. Chyba mały już przestawił sobie czas z letniego na zimowy:baffled:, bo juz kilka dni budzi się tak rano:szok:. A ja mam pobudkę do pracy dopiero na 6.05 łeeeee.:wściekła/y:
Wogóle to kiedy on zacznie spać normalnie:dry: tzn. kilka godzin 4-5. Tylo o tym marzę.:shocked2::no::wściekła/y:

Paula- gratulacje dla Julki i zdrówka i zdrówka
elcia- gratulacje dla Oliwki
Sto latek dla Zaka!
A ja nie wiem co się dzieje w serialach bo chodzę spć o 20:szok:, bo inaczej to bym w pracy spała w papierach.:baffled:

Do góry