reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

u mnie tez koszmarna noc..pablo sie rzucał, płakał co 10/15 minut..juz nie mam pomysłu co mu jest bo to zdarza sie co jakis czas czasem dwie noce z rzędu czasem co 3 noce..róznie...musze zaobserwowac, dzis nic nie dostanie do jedzonka oprócz kaszki i obiadku, zadnych chrupek, ciasteczek, nawet soku mu nie dam bo ostatnio podejrzewałam ze to po soku bobofruta..wiec dzis szukam przyczyny...

pogoda tez kiepska..pada deszcz..nie nastraja optymistycznie....

sto lat dla solenizantow z ostatnich dni i zakiego:-)

i wiecie tak sobie myslalam o dziewczynach ktore tu juz dawno nie zajrzały...np aneczka ciekawe co u niej i jak tam chlopaki się miewają.

a i diana zniknęła...

milego

reklama
A Łukasz dostał jeszcze takiej wysypki na twarzy drobniutkiej i cały czas ma katar. Moja siostra podejrzewa, ze to po mlecznych kaszkach. :dry:
Wczoraj dałam mu ryżowa na wodzie- tez się zajadał. Przez jakiś czas nie będę dawać mu mlecznych. Zobaczymy czy przejdzie:dry:. Jak był malutki to miał skazę białkową, ale lekką postać i myślałam, że już mu przeszło.:-(

Dzień Dobry:-):-):-):-)

Paula ebay juz dawno jest w Polsce ale nie jest tak popularny jak allegro:-) Jak Julcia?? Lepiej??

Viki, Kal.aga i reszta mamusiek, którym dzieci nie daja spac:-) Ja mam to samo:wściekła/y::wściekła/y: tzn Marcel spi ale tylko ze mna:baffled: Łóżeczko go chyba parzy ostatnio:sorry2: a ja jestem przez to ciągle niewyspana:-(

Monia czekamy na wieści, mam nadzieję, że dobre:-)

A jeśli chodzi o "na wspólnej" to........ pamiętacie, że Kinga leżała na sali z taką lokowaną samotna dziewczyną??? Myślę, że ona podmieniła dzieci:tak: Łokowate są takie małpy;-):-p

Witam dziewczynki!!!

Aga mam cię pocieszyć??? :sorry2: Moja Julka dziś o 3 nad ranem się obudziła :szok::szok::szok:
Zasnęła mi wczoraj o 18 i miałam bardzo wczesną pobudkę :-p;-):-D:-D:-D
Dałam jej zimne mleko, Nurofen, pobuszowała z godzinkę i poszła spać, a ja po kilku łykach Coca-Coli już się rozbudziłam... :dry: ale zdżemnęłam się troszkę.
O 6 znów pobudka :tak: ale nie ma na razie temperatury ciii... :-)

No i złapałam kilka kropelek moczu, zadowolona lecę do przychodni a mi na to że za mało!!! W prywatnym laboratorium to samo!!! Kuźwa... :wściekła/y:

Stefanka no śmieszne te moje problemy ale martwie się żeby w tych drogach moczowych wszystko było ok... :-(

Viki sprawdzaj co może być przyczyną. I Ty się biedna męczysz i Pablunio... :-(;-)

Sylwia lokowane małpy :dry::dry::dry::shocked2::shocked2::shocked2: Ładnie... :eek:
Wszystko możliwe ja jestem strasznie ciekawa...

:-)Witajcie!:-):-):-):-)

oj dziewczyny co z tymi Waszymi maluchami.....ja bym zrzuciła wszystko na zęby, no bo co innego? Trzymajcie się!:tak:

Monia to czekamy na wiadomosci i trzymamy kciuki moooocno:tak:

Paula:-)
Zimno dzisiaj, do tego deszczowo...brrr....trzeba bedzie na spacerek ubrać się na cebulkę....:happy2:

Miłego dzionka i słoneczka chociaż w domku:tak::-):-):-):-);-)

(o właśnie u nas słonce wyszło....hehehe:-))

Dziekuję dziewczyny za odpowieć na wczorajsze pytanie:tak:bo ja myślałam że mój tylko tak robi:-p:tak::-D
MONIA czekamy na wieści zobaczysz będzie dobrze:tak:;-)
PAULA bibulko nie przyjeli ci i znowu musisz łapać ale może teraz ci się uda dużo powodzenia:tak::-)

reklama
Do góry