Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, że inni też mają nienajlepiej z tym spaniem, ale przynajmniej wiem, że to jest normalne tzn. że Łukasz nie jest wyjatkiem.
i myslałam
, że o tej z m jak miłość (dawno nie ogladałm a wiem ,ze była w ciąży),że już urodzła. Ale w jej przypadku to jest oczywiste kto jest ojcem. 

Dodatkowo gaz też od dzisiaj poszedł w górę o 20 %
.....
) I wedlug mnie to tez mogli by w ten sposob badac tylko pewnie na latwizne ida...
) A moj R sie wlasnie zastanawial z kim Kinga sie "puscila", bo wczesniejszych odcinkow nie ogladalismy jak rodzila;-)

No w kazdym razie jestem lepsza "organizatorka zycia rodzinnego" i mam lepsza pamiec od R:-) (czyli ta przyslowiowa szyja, co kreci glowa;-))
) Zawsze to spokojniejsza bedziesz do tego badania

:-)

Np sloiczki hippa, na ktorych Olis jedynie jedzie sa 3 razy drozsze. Z reszta z ciuchami i butami jest tak samo.

Ok, nie smieje sie, bo tu nic do smiechu...
... nie ma żadnego stanu zapalnego, chyba taka jego uroda, że chudy jest!;-) Coś tam ma w tym moczu lekko podwyższone, ale to podobno nic poważnego, tylko mam go bardziej dopajać ... a swoją drogą to dziwne, bo Wiktor w ciągu dnia wypija gdzieś ok. 0,5l napojów plus mleczko itd...