Heloł laseczki!
Odwaliłam dziś kawał dobrej roboty - posprzątałam chałupę, bo można było się przykleić do podłogi. U nas już ok. Filip odzyskał apetyt. Niestety przez tę chorobę zrobił się histerykiem jakich mało. Wszystko wymusza wrzaskiem. Zębów jeszcze nie ma, co zaczyna mnie już martwić. Nie widzę nawet, żeby mu się coś tam "wykluwało".
Elcia współczuję Oliwce. Z tego, co mówisz to ma to samo co Filip. Bidulka. Oby jak najszybciej jej przeszło.
Viki wow - gratuluję modelom i życzę sukcesów w modelingu :-):-)
Tyle kobitki skrobiecie, że trudno nadążyć i nie wiem już co miałam komu napisać

;-)
Kupiłam Fifulcowi buty bartki - są świetne. Polecam. Poza tym nic ciekawego się u nas nie dzieje. Nuda nuda nuda. Praca dom i tak w koło.
Powiedzcie mi, czemu faceci zdradzają swoje żony zaraz po urodzeniu dziecka? Moja koleżanka właśnie odkryła, że jej mąż ma od pół roku kochankę. Strasznie mi jej szkoda, bo nie zasłużyła na to. Poświęciła się dzieku a mężuś olał ją i siup do łóżka z inną. Skur.... Cały czas o niej myślę i nie wiem jak mogłabym pomóc. Kurcze blade. I co najgorsze on ( ten bydlak) nie wie co zrobić. Zwalił winę na nią, tzn. żonę, mówiąc, że się zmieniła jak dziecko się pojawiło i takie tam brednie. A ona naprawdę się starała poprawić między nimi relacje. A on nie chciał, bo jak się okazało kogoś ma.Co byście poradziły jej na moim miejscu?