reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale naskrobalyscie dziewczynki!! Ale troche wczoraj i reszte dzisiaj doczytalam:-)
Na poczatek oczywiscie sciskamy i obcalowujemy naszego PREZESIKA KOCHANEGO!!!
Aneczka, milo Cie znow zobaczyc na bb!:) I szok, Antos kawal chlopa, a najmlodszy w naszej "rodzince":-)
Weroniczka, to byle juz meskie klejnociki dzidzi sie nie pokazaly, bo w koncu przydalo by sie jakies kobiece wsparcie dla Ciebie:tak:Ale i tak najwazniejsze, ze niunia zdrowo rosnie i oby tak dalej!!!!:tak:
Eeeej, a ja troche picia mojej podaje (w sumie w ciagu dnia niewiele, bo jakies 100 ml wody po kilka lykow na raz) mimo karmienia piersia, no ale jak chetnie pije,to co jej bede zalowac;-)
Elcia, biedna Oliwcia, oby to nie bylo nic powaznego! Juz moglyby sie pokonczyc te chorobska u maluszkow!:tak:

A w ogole, to milego dnia wszystkim! W koncu weekend sie zaczyna:-)

reklama
weronika kurcze ale wiadomosc...suuuper..oby klejnocików nie było:tak:

ela co tam u lekarza???

oliś najlepszego!!!!!

kal.aga..miesiec na internet??? bez sensu. czyzby mieli az tyle roboty ze nie maja wczesniej terminow???

dota no ja tez sie wybiore na akademie..moze grzechotnika też wyciagne...:-)

ojj a u nas ostatnio tyle wrazeń....
teraz musze do pabla zmykać ale moze wieczxorkiem wam opowiem....
:cool:

Oj Viki teraz zasiałaś ziarenko ciekawości i bedziemy się zastanawiac do wieczora o co chodzi:confused:;-)
Ja obstawiam nowy dom;-)

Weroniczka i odemnie Twoja córcia prezencik dostanie:-)

juz jestem
:-:)-:)-:)-(mała złapała wirusa goraczka spada tylko do 38,6 biegunka normalnie sama woda :-:)-:)-:)-:)-:)-( moje bidactwo mozliwe ze to trzydniówka no ale zobaczymy
mamy smekte, orsalit ,acidolac no i syropek podaje na goraczke ibum i co bardzo wazne duuuuuuzo podawac picia a skubanica niechce nic pic wiec sie zmadrzyłam i podchodze do niej z napełniona strzykawka i juz :blink::blink::blink:
zobaczymy co noc przyniesie dzis było koszmarnie wstała o 24 i wyspana gotowa do zabawy ale cos nie tak było bo płakała

laski mam pytanko
jak dostaje sie list-paczke proritetem to ile płaci sie za priorytet??????
laska zgarneła mnie 15zeta za przsyłke a znaczki na kopercie sa za 5,80 dajmy na to ze priorytet 2 zeta =7,80 a reszta to za co???????swinia jedna :shocked2::shocked2::shocked2:

Elcia biedna Oliwka:-( Uściskaj ją od męża;-) (jej męża):-p
Z przesyłką to ja już wilele razy się spotkałam, że tanio sprzedaja jakiąś rzecz ale odbijają to sobie potem w cenie wysłania:sorry2:

Witam

Kurde ale mam dzien ogolnie kiepski i jescze @ dostalam (w sumie to ciesyzc sie powinnam ze dostalam :-))

Elcia zdrowenka dla Oliwki
Co do przesylki to zalezy od wagi i gabartytow. Na stronie poczty maozna poczytac

Kal.aga wspolczuje z ta robota. A na intereet miesiac, kurcze jak dlugo.

Stefa jeszce sie gniewasz na mnie??? :-:)-:)-(

No i co dziewczynki robicie?

My bylismy na dworku, bo dosyc ladnie. Pokupowalam sloiczki dla Olivierka, sobie skarpetki i jeszcze takie tam dupereli....w sumie nudy:sorry2:
Weroniczka- ja to tej wanny Ci zazdroszcze. Nie bralam kapieli odkad bylam w ciazy, po prostu czasu brak.Tylko przysznic i prysznic, bo to 5 minut i zawsze znajdzie sie te 5 minut jak Olis kima...
Elcia- zdrowka Oliwce...biedulka...:sorry2:
Jutrzenka- no to powiedz jak wiesz. Ciekawe jestesmy....

reklama
Do góry