reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam, tyle napisalyscie ze nie szok

Olisiu moj kochany buziolki wielgache

Stefcia no wez przestan, chyba nie potraktowalas tego powaznie :szok::szok::szok::szok::szok: ze sie wsciekasz :szok::szok::szok::szok:, nie zauwalylas na oczka. Taki zarcik z prehistorii, o wybacz mi moja niedoskonalosc ;-):tak::tak:, ale wiesz drink mi w glowie zamieszal :-D:-D
Co do lezaczka to ja juz Kuby dawno nie sadzam bo on sie jakos podrywal i balam sie ze przez wierz przeleci. A z Fishera jest taki lezaczek co do 18 kg wagi dziecka bo jako krzesełko potem sie go używa.
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK HUSTAWKA 0-18kg SS (448866019) - Aukcje internetowe Allegro

Dzis mam zly dzien jakis, bez humoru wstalam.

milego dnia

reklama
Oliśku buziaczki dla Ciebie:-):-):-)

Ech, będę świnia i nic Wam nie odpiszę:-p:-p Mam lenia;-)

Z Aneczką się tylko przywitam:-):-):-) No i w sumie z reszta też mogę się przywitac:-p:-p

DZIEEEEEEŃ DOOOOOOBRYYYYYYYYY:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLISIA
Pogoda do bani znowu deszcz pada:wściekła/y:
Dzisiaj nie mam humorku,mały zasnął więc zrobie sobie kawkę:tak::-D
A tu jeszcze pranie do prasowania oj oj:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!

No Alex prysznic by Ci się przydał....hehehe:-D

Dziewczyny a co Wy tak bez humoru......?:confused:;-)

U nas słoneczko i przesyłam Wam troszkę razem z Elcią.....hihi....

Elcia czemu mi nie odpisujesz ....uciekła mi z gg...:tak::-p

Dziewczyny mam pytanie::-)
byłyście moze na Akademi Zdrowego Rozwoju Pampers?????:confused:
W ten weekend są u nas i nie wiem czy się wybrać.....
Elcia, Aneczka moze będziecie???
;-)

witam

sto lat Olisieńku:-D:-D:-D:-D

ja dziś jestem chmur ą gradowo-burzowo -błyskawicową więc radzę się trzymać z daleka heheeh :-D:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już od rana mnie R wkurzył on sobie wymyślił żebym zadzwoniła do ikei i prosiła ich żeby mi jeden front zostawili do szafki bo na darmo to on nie będzie jechał to tak ja bym zadzwoniła do supermarketu i prosiła żebuy mi mleko po ladą zostawili

No juz jestem, czysta i pachnaca, wedle zyczenia-Dotka ;-)
A na Twoje pytanie nie odpowiem, bo nie wiem co to...:-p;-):-)

No wlasnie dziewczyny cos bez humoru:no:. A Jutrzenka to w ogole jak chmura gradowa...:-p:sorry2:;-):sorry2:Dziwczyny glowa do gory, juz weeeeekend!!!

reklama
a tam weekend ja w weekend ide do pracy a jednak sie dogadaliśmy i jakiś kompromis sie znalazł tak więc maszeruję na zajęcia już w sobotę potem w poniedziałki i środy dochodzą

Do góry