reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No widzisz Aneczko, Oliś to taka kopia Twojego Witusia ;-):-) Żadne wałeczki się nie sprawdzają, bo podnosi swoje kochane cztery litery, robi mostek i myk nad wałeczkiem :-D:-D:-D Dobrej nocki :tak::tak::tak:

Wybacz Stefciu, ja taka nieuczesana i roztrzepana ;-):-p Używamy tego siedziska i jestem z niego bardzo zadowolona :-) Ale tak sobie myślę, że skoro Gajutek samodzielnie i pewnie siedzi to jest to chyba zbędny wydatek;-) My kupiliśmy je ze względu na to, że Oliś ma ćwiczyć swój karczek, a najlepiej to wychodzi jak dziecko jest w pozycji pionowej lub siedzącej, a kręgosłup mam tylko jeden, więc czasami idę na łatwiznę i wsadzam Młodego do tego siedzonka :-pPatryk Sylwii z listopadówek też je lubi ;-):-)

Wlasnie moj skarb sie na chwile przebudzil, odmowil jakis monolog i spi...uff:tak::-)
Olivier nie lubi byc uwieziony w zadnych siedziskach, wiec nie wiem... ale skoro Gajuters lubi, to czemu nie...? Slyszalam wiele opinii i podobno sie sprawdza...:tak:

wiesz ona tez nie lubi tylko ze na lezaczku ja usypialam do drzemki no i czasami mozna bylo ja bezpiecznie uziemic na chwile :)) a o siedzisko pytalam z ciekawosci bo widzialam w sklepie ale w sumie tak jak Kasia mowi jak ona sama juz siedzi to jej nie bardzo potrzebne...

albo taki Activity table? Gdzie dokola sa rozne przyciski kolorowe i swiatelka itd. Olivier tylko to jeszcze jako tako toleruje. Bo jak go zostawiam w lozeczku albo "karmniku" tzn krzeselku do karmienia, to jest ryk od razu. A wiesz, czasem trzeba wyjsc np do toalety...

Edit: Ide spac, padam,dobrej nocki.

Ostatnia edycja:
reklama
sto lat sto lat niech zyje zyje nam prezes naszego klubu !!!!!
Olisku zdrówka zabawek i samych słodyczy tego ciotka ela z oliwka zyczy!!!!!
dzien dobry piatkowo jupiiiiiii jutro wekend jupiiiiii
buziolki i całuski dla wszystkich bbowiczek

Do góry