KAROLINA1986
Grudniowa Mamuśka
A co do ząbków to Kewinek ma 8 4 do góry i 4 na dole
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-):-) No mój bebzon dwa dni przed porodem wyglądał kosmicznie, 16 kg przytyłam... 
i praktycznie nigdzie mi nie poszło tylko w brzuch. No i troszkę puchłam pod koniec ale ze szpitala wyszłam to wyglądałam jak przed ciążą. Tylko biust miałam faaajny. A teraz? Moja zmora... uszy jamnika... :-

śmieszny kombinator.... 

, maly glodomorek 
. Tak mysle czu nas jakies szkody ale chyba jeszcze nie, on tylko swoje lozeczko zabkami jak stoi to podgryza 

ale mnie rozbawilas 

. Ja tez mam mniejszy biust niz przed ciaza 

. Co do podgladania to u nas podobnie, maly ten mi dekolt ciagnie ale bluzke na dole podnosi 

Z brzuszka na plecki i na odwrót, jak ma ochotę, w ogóle robi tylko to na co ma ochotę
Ostatnio zrobiłam nam urlop z rehabilitacją, bo wszelkie ćwiczenia kończyły się piekielnym wrzaskiem;-)
Teraz to jest smieszne, ale kto wie co by sie moglo wydarzyc?

. Ja mój jeszcze wygląda całkiem całkiem
, ale jeszcze karmię. Jak przestanę to pewnie też powietrze zejdzie:-
:-) Czuję się o wiele lepiej. :-)

, ale widzisz jakie masz madrego synka, zawsze mowilysmy ze drugiego takiego bohatera jak Olis to ze swieca szukac 

. Mamy jeszcze zwykle butle bo juz 2 lata temu zaplaciclam za ziemny i ciagle nie mamy 

. I w pierwsyzm roku po przeprowadzce jak R zmienial butle (wtedy byla ta ostra zima u nas -30) i zamarzł reduktor (butla stoi w garażu) i jak odkrecilam w kuchni palnik to mi gaz buchnal i sie zaczelo tlic to co bylo na kuchence (nie byla umyta bo od rana cos gotowalam i sie pobrudzila.) Innym razem jak zmienial butle to chyba byla uszkodzona i zaczal sadzic bokiem gaz (byla 22) R szybko rozwalil drzwi od garazu ja wyloczylam bezpieczniki (prad w calym domu). I musielismy czekac i wietrzyc dom az sie cala butla ulotni. Smrod gazu w calym domu. R rano pojechal do Orlenu i ich zje..... Kurde od tego czasu boje sie gazu z butli. W tym roku mieliscmy tez jeden przypadek, R wlaczyl nowa butle i pojechalismy. Wracamy do domu a w wiatrolapie czuc gaz. Lekko ale czuc. Juz bym chciala wreszcie miec ten ziemny bo mnie szlag z tymi butlami.

moze wysłałas zwykłym to pewnie w sobote dojdzie...
Wybieram sie z małym przed obiadkiem na zakupy...moze przestanie, co? chociaz na godzinkę, potem moze lać do nocy;-)