• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

kasia wiem co czujesz :baffled::baffled: ale na szczęście nic się nie stało:-D
jak byliśmy na chrzcinach Kuby położyłam go spać i ponieważ było bardzo ciemno zapaliłam lampkę nocną ale bez abażura za mocno świeciła więc mało myśląc położyłam na nią ręcznik za jakiś czas weszłam do pokoju żeby sprawdzić co u niego było już czuć zapach spalenizny i ręcznik w tym miejscu już zczerniał serce mi mało nie wyskoczyło ze strachu głupota i bezmyślność z mojej strony Kuba spał w domku a my wszyscy byliśmy na zewnątrz było głośno nawet byśmy nie usłyszeli że płacze aż teraz mnie dreszcze przechodza :baffled:

kalaga miłego po pogodzenia:-D:-D

a ja dziś do pracy nie idę heheheh ale sie ciesze wreszcie troche wolnego i nawet słonko wyszło miałam iść z Kubą na kontrolę zważyć go ale kurcze tutaj strona zdrowa dla dzieci otwarta jest od 10 do 12 a on zaraz spać pójdzie
ten mój gaduła się tyle musianagadać mówię wam chodzi na czworaka i gada:-D:-D śmieszny jest
a ja zamówiłam mu organki na allegro fajne tanie zobaczymy co to za cudo hehhe
NAJNOWSZE ORGANKI FARMERA NOWOŚĆ EDUKACJA (465789234) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Hej dziewczynki.
JA znów nie mogę iść bo zaraz będzie chodził kominiarz i sprawdzał kratki wentylacyjne. Swoją drogą jakaś głupota żeby chodzi z samego rana ( obecność w mieszkaniach obowiązkowa) kiedy większość ludzi jest w pracy. No ale cóż.

Kacha dzięki Bogu wszystko się dobrze skończyło. Dzielny Oliś, mały bohater:tak::tak::tak:
Paula zdjęcia właśnie wgrywam na fotosik więc zaraz powinny być:tak::tak::tak::tak:

A u nas pogoda piękna:tak::tak::tak: o 8 rano było już 11 stopni i słoneczko zaglądało do okien:tak::tak::tak: Ale to dla mojej mamy bo dziś ma urodziny:tak::tak::tak::tak:

Hej Hej:-):-):-)

Kasia ale masz bohatera w domu, ho ho:tak::tak::tak: Nieźle sie usiałas strachu najesc. Ja to miałam inną historię z gazem. U nas są te czujniki, które niby sie włączają jak gaz się ulatnia. Dwa dni po urodzeniu Marcela byłam sama w domu a tu zaczął ten czujnik wyc:szok: Ja wącham, ale nic nie czuję ale miałam takiego pietra ze hej. Ubrałam małego i poszłam po taksówkę ( którą na szczęście miałam pod domem). Myślałam, jak chce to niech wybucha ale bez nas:-D Okazało się, że alarm miał słaba baterie i to dlatego, ufffff:-)

Asia mój strasznie lubi stanikami się bawic:sorry2: faceci:-):rofl2:

Karolina ślicznego masz synka a brzuszek faktycznie był tyci:-)

Pryzybela u mnie jeszcze strat nie ma, ale pewnie do czasu:-) A nieeee, zapomniałam, mój nieszczęsny telefon:wściekła/y::wściekła/y: Teraz daje mu do zabawy to juz nie jest taki fajny, b zepsuty i nie swieci:baffled::sorry2:

Ale ja miałam dzisiaj durne sny:szok::szok::szok:

hej babeczki
DOTA u nas tez lało ale narazie przestało mam nadzieje ze wytrzyma bo jade na zakupy musze cos T kupic bo jutro ma urodziny no i małej kozaki chcem kupic
JUTRZENKA ale masz pecha z tymi butlami moej znajomej kiedys zaczeła sie palic bo waz był nieszczelny i cała kuchenka i szafka sie paliła brrrr:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale zakrecil;i butle i ok
KASIU a wiszisz jaki Olis jest agencior??/ zaraz bedziesz za nim ganiała wspomnisz moje słowa :tak:;-);-)(fajnie za jestes buzioek)a z ta lampka to szczescie dobrze ze Olis zareagował
KAL>AGA to super ze sie pogodziliscie i tak długo wytrzymałas
a wracajac do zabawek jaikie lubi moja mała to tak samo piloty chociaz ma chyba ze 3 stare ale nie najlepszy ten dobry :-D:-D:-D telefon -ma dwa jeden zabawkowy a drugi stary prawdziwy ale nie najlepszy mamy i taty bo swieca :-D:-D:-D kable oooo tak to nic ze mama mówi ze niewolno:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i lapek oooo to jest najlepsza zabawka a i jeszcze mamy taka maszyna mała ooo jak ona lubi mi tam sciegi poprzekrecac ze potem nie moge dojsc do ładu :-D:-D:-D:-D
DZIEWCZYNY POMOCY
JUZ MI RECE OPADAJA A MIANOWICIE CHODZI O PODŁOGI SZOK MYJE MYJE I SZORUJE A MAŁA SKARPETKI MA BRUDNE NOSZ KU.... CO JESZCZE MAM ZROBIC WSZEDZIE PANELE I TERAKOTA DYWAN W POKOJU CZYSTY I SKAD TE BRUDNE SKARPETY???? POWIEDZCIE JAK U WAS TEZ TAK SAMO????A I JESZCZE JAK NIE TAK SAMO TO JAKIMI SRODKAMI MYJECIE PODŁOGI ( JA DO PANELI PRONTO SUPER POŁYSK A DO TERAKOTY AJAKS ALBO CIF W PŁYNIE )

Elacia - ja to na temat czystości podłóg w moim domu nie będe się wypowiadać :no:bo już nie mam siły ich myc:no::wściekła/y::no:. Mieszkam na wsi i co niektórzy to potrafią w ciapach na dwór wyjść i do domu wrócić.Ręce opadają. Łukaszowi co dzień zmieniam skarpetki bo też są brudne. W bucikach nie lubi po domu. Więc nie wiem co mogłabyś więcej zrobić:no::no:

A u mnie kolejny piękny dzięń SŁOŃCE:-):-D:-D:-D:-D

WITAM!!!!
A u nas tak katarek znika i Ksawkowi wraca apetyt jak szedł spać to zjadł ale w nocy K musiał mu dać flachę i w trąbił całą:tak::-D
Pogoda super cieplutko słoneczko świeci tylko wiater wieje i to mocno:tak:
PAULA tak krótko wczoraj napisałam bo zmykałam do pracy:tak::-)
KAROLINA foteczki super i KEWINEK fajny chłopczyk:tak:;-):-D
AGA ja się nie boję jak chce jechać to niech jedzie tylko mnie to w kurzyło że jak siedziałam w domu to nie było oferty a jak poszłam do pracy to jest szlak by to trafił :angry:
ELCIA u mnie jest to samo i dlatego zakładam małemu ciemne skarpetki:-p chociaż wszędzie są wykładziny:tak:
KASIU dzięki bogu że wam się nic nie stało:tak:brawo dla OLISIA:tak:;-)
GRZECHOTKA super te organki i rzeczywiście nie drogie:tak:
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI idę się ogarnąć bo dopiero wstałam:-p:sorry2::tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry