• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kal.aga pewnie by ją zjadł:sorry2: Gazety i katalogi wprost uwielbia:sorry2:
Siostra się pyta co mu kupic to trzeba znalezc jakieś zabawki. Chociaż ma ich pełno ale przeciez nie można tak urodzin bez prezentów obchodzic:rofl2: jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic:blink:
Teraz jest czas na zabawki pozniej na coś innego. Mój chrześniak 3 grudnia kończy 6 lat i jak się zapytałam go co chce dostac to powiedział że pieniądze bo zbiera na zagraniczną wycieczkę:szok: Co najdziewniejsze siostra chciała mu zrobic przyjęcie urodzinowe w figlo-raju to on nie chce bo woli pjechac na wycieczkę:szok:

Elcia dziewczyny kiedys już Ci mówiły co jest najlepsze na ból głowy;-)

humorkowo:-Dtakie trzy;-)

Ojciec jedzie samochodem ze swoją 4-letnią córką. W pewnym momencie naciska przypadkowo na klakson. Dziewczynka spogląda na tatusia badawczym wzrokiem. Ten nie wytrzymuje napięcia i tłumaczy:
- Zrobiłem to przez przypadek.
- Wiem, tatusiu.
-A niby skąd wiesz?
- Bo nie zacząłeś krzyczeć: "Spierdalaj z drogi ty jebany idioto"

Jeżeli mąż daje żonie kwiaty bez jakiejkolwiek przyczyny oznacza to, że właśnie od tej przyczyny wraca.

Dzień na wsi. Przychodzi listonosz z pocztą.
- Bry!
- Bry! - odpowiada facet.
- Szanowna teściowa jest? - pyta listonosz.
- Ano jest, tylko że w oborze świnie karmi. Czerwona chusta w białe grochy. Znajdzie pan...
:-D

hej dziewczynki

ja wreszcie mam chwilkę poprasowane posprzątane obiad dla Kuby gotowy (a tak apro po to mój tez jest głodomór i kanapki przy nim się nie da zjeść bo wkłada mi ręce do buzi i jedzenie chce wyciągać żeby sam zjeść:-D:-D)

sylwa widze że marcel juz poważne zamówienia zrobił i urodziny i święta ach te nasze dzieciaki to dobrze maja tyle prezentów jeden po drugim:-D:-D

joanna no nie wiem co ci poradzić a nie masz tam jakieś zaprzyjeżnionej sąsiadki jakiejś babci która mogła by zostać z małym a rodzice twoi czy męża może na czas jego nieobecności ktoś by do ciebbie się przeprowadził z rodziny żeby ci pomóc
w ostateczności załatw sobie zwolnienie lekarskie na siebie albo na dziecko

witam nowy narybek Karolnko heloł:-D:-D

Buziole dla ksawka i tadka duuuuużo prezentów i zdrówka wam życzymy z Kubulem:-D:-D:-D

ech ja niestety zaraz do pracy musze spadac już mi sie nie chce pracowac ale cóż zrobić ale jeszcze dziś i mam do poniedziałku wolne a potem tez juz luźniej no teoretycznie

miłego dnia

Grzechotka:-)No i do pracy marsz!!!;-)

Właśnie Joasia zapomniałam Ci odpisac...kurcze cięzko powiedziec....rzeczywiście moze zwolnienie lekarskie...a moze jakaś koleżanka? moze taka, która tez zajmuje sie swoim dzieckiem? Cholercia....

Jejku a nasz Krzysiu zaczął robić takie śmieszne miny i przy tym wydaje dziwne dzwięki....coś mu na głowę chyba padło...heheh:-D

Dotka :-D:-D:-D, a w pracy to kurde siedze i podpisuje sterte papierów i z tej monotonnosci w neta patrze :-D:-D. Ale podpisze i bedzie z glowy :tak::tak:

Joasia kurde to niewesolo. Ja dziedkow nie masz?? albo ewentualnie jakies przedszkole dla takich maluchow. U nas od 6 m-ca przyjmuja.

Weroniczka co do prezentow to zalozylam watek i jakby co to tam bede pisala co kupuje :tak::tak:

Viki, Stefanka co z Wami???

Sylwia hehehe, mojej siostry najmlodszy syn to z kolei nie ma zadnych zyczen :szok::szok:, jak go zapytam co chce na 7 urodziny to on ze jakies chipsy :szok::szok:. Kurde im to wogole ciezko bo oni sie juz zabawkami nie bawia, gier maja pelno i wszystkie najnowsze. Nie wie co im kupie na gwiazdke. Jest ich 3 - 12, 11 i 7 lat. Jakies pomysły :-D:-D

a u mnie od rana pieknie, slonce swieci i czyste niebo, bez chmurek :tak::tak:

Sle Wam sloneczka i dalej ide stawiac swoj autogral

Ja na mikołajki to coś drobnego kupię. U nas niby krasnal pod poduszkę przynosi...

Jeju fajnie że tyle radości można maluchowi dać... :-):tak:

U nas 11 godzin snu w nocy i tylko jedna pobudka na mlesio... :-):-):-)
Fajnie tak pospać do 7 :-D:-D:-D

Julka mi właśnie paznokcie obgryza... aaałłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!!!! próbuje małpa...

Joanna dziewczyny już dały chyba wszystkie opcje... :tak:;-):-)

Hehe dobre te kawały... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Więc tak w domku zostanę z moim tatą i z siostrą 12 Klaudią a mama i rodzeństwo za granicą a męża rodzinka na Śląsku....a moi dziadkowie już parę lat nie żyją...
Do żłobka nie podrodzę bo aż 15km a u mnie do przedszkola przyjmują od 2,5lat ale mam kuzynkę więc chyba coś wymyślę a jak nie to pójdę na zwolnienie..
Dzięki dziewczyny za odpisanie:tak:;-)
DOTKA super humorki:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry