• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dużo zdrowia dla Filipka... :-)

My już po obiedzie. Maz sam pojechał znicz postawić bo mała własnie usnęła i nie ma co czekać do wieczora... :sorry2:

Dota kalesony??? :szok::dry::-D chyba lepiej rajstopki wyglądają hihi... a ja poważnie pytam...

reklama
Ja też lubię rajstopki, jak Ty - Paula. A raczej lubię w nich Filipa. Są o wiele wygodniejsze w użyciu. No i Filip sobie ich tak prosto nie ściągnie, a skarpet pozbywa się w sekundę. No i uwielbiam go w tych gatkach, te nózie krótkie i zapieluchowana dupka - boski widok. Może ja stosuję rajstopy tylko ze względu na swoje widzimisię, a kiedyś Filip mnie za nie udusi?!;-);-):tak::tak::tak:

co do rajstopek to małej zakładam do spódniczki i pod spodnia a tak w domciu pomyka w spodniach jakis dresowych , bawełnianych itp ale uwazam ze to bardzo porzyteczna czesc garderoby
STEFANKA a do spódnicy nie zakładasz ????:-p:-p:-p na gołe nogi w zime chodzisz?????

Paula to odpowiem Ci tak na powaznie:tak:Jasne, bede musiała kupic małemu na zimę rajstopki....pod spodenki ....inaczej mi chłopak przemarznie;-)

A ja lubię nosić rajstopy zimą ale tylko do spódnicy:tak:Tyle lat nie nosiłam spódnic...az tu nagle tak jakoś w małzeństwie mi się zaczęły podobać...hihi...tak więc Stefa uważaj bo zaczniesz nosić;-):-)

Wieczorek juz, ciemno za oknem...co tam ciekawego robicie???
:-)

Filipowi zaczęły na twarzy wyskakiwać krosty podobne do trądziku. Pewnie to niemowlęcy. Wiecie jak z tym walczyć?
No truteń mały wreszcie usnął. Narobiłam się dziś. Uprasowałam dwa stosy prania. Pewnie nie powinnam, bo święto, ale zasypywały mnie już ubrania. A następne się już suszą. jak ja nienawidzę prasować, ble:-(

Witam

u mnie dzis wiosna, 18 stopni i slonce :tak::tak:, bylismy w parku i na obiadku w lokalu.

Co do rajstopek to ja mam ich duzo. Mamy codzienie po domku w nich smiga glowenie dlatego ze jest wygodnie, a i tez uwielnaim te jego chude nozki w rajstopkch :-D:-D:-D:-D

Asia kucze biedny Filipus, zdrowka zycze

Ja jakas spiaca jestem a to dopiro tak wczesnie

reklama
Dota dzięki za podpowiedź. Przeczytałam co tam napisane, ale generalnie nie wiem, co mogłabym zrobić. Może to alergiczne? Albo związane z przeziębieniem? Nie mam pojęcia skąd te krosty... Muszę coś wymyślić, bo brzydko to wygląda...
A mnie już spać się chce... Cienki Bolek ze mnie... Zaraz idę spać...a co..
Miłej nocki, drogie Panie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry