reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja właśnie odbyłam 25-minutową rozmowę telefoniczną z moim dziadem:szok:. Mówi, że się strasznie stęsknił za nami:baffled: dziwne, bo wczoraj wyjechał:baffled:. Stwierdził, że im więcej czasu z nami spędza to się bardziej przywiązuje i bardziej tęskni:szok:. Ciekawe jak długo potrwa ta cudowna przemiana????
Hmmmm ... te chłopy;-)

Monia przydało by się odpędzić te pesymistyczne myśli;-) ale z drugiej strony my kobiety jesteśmy realistkami i wiemy jak jest...
Życzę Ci Moniu żeby było wam jak najlepiej :tak::-) może jak zaczął tracić to zrozumiał swoje błędy. Cmokam Cię mocno :-):-):-)

Widzę że cisza... No to DOBREJ NOCKI!!!

Ostatnia edycja:
Monia - trzymam za Was kciuki żeby się dobrze poukładało:tak:
A ja gotuję zupkę pieczarkową, Ł. pojechał do sklepu robić zakupy, bo razem nam sie nie uda... a Jaś sie co chwila budzi bo naprawdę chory - nie mam siły, żal mi go jak na niego patrzę, oczka zapuchnięte, czerwone, w dzień spać nie może w nocy widze że też nie, jeść nie chce, zresztą znacie to wszystko... no i nastrój mam fatalny... Jutro Ł do pracy od piątej do co najmniej 16stej, a ja w niedziele do południa, i co to za weekend ?

No buziole dla Was Kochane

Daszka witaj! Przykro słyszeć że Jasiu tak się męczy, biedaczek! No i współczuję weekendu, rzeczywiście żaden odpoczynek:-(. Ale może jakoś sobie to nadrobicie ... Zdrówka dla Jasiulka:):):)

I ja zmykam do łóżka ... Kolorowych snów:)

reklama
Kurcze to ja sama tu zostałam? Nawet Stefci nie ma? Przecież bywała o tej porze... no nic jeszcze posiedze i ide spać, kogo już nie złapie to dobranoc i dzieńdobry dla rannych ptaszków!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry