reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam

Buzka dla Juleczki

Sylwia fajowy masz suwaczek, bedziemy do 40 odliczac :tak::tak:

U nas dzis -5 st., musialam skrobac szyby w samodzie, buuuuu jak ja tego nie lubie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kiedy to lato :crazy:.

Milego dnia

O właśnie dal mojej Juleczki buziaczek w Pysiaczek. Idę dać... :-D:-D:-D

Już jestem. :-D:-D:-D

Jutrzenka no niestety zaczyna się skrobanie. My wynajmujemy garaż więc autko suchutkie :tak::-)

hej dziewczyny

sylwia no to już oficjalnie gratuluję suwaczka :-D:-D:-D:-D

paula gratki dla sprinterki:-D:-D

stefka ja pragnę jakiegoś fajnego ciucha z Uk tam fajne ubranka sa jakaś sukienusia może heheheh

a ja po sobotniej imprezce całą niedzielę chorowałam kara musiała być ale warto było:-D wróciłam chyba o 4 rano i potrzebny mi był taki wypad na miasto z dziewczynami można się trochę dowartościować że ze mną jeszcze nie tak źle i hehheeh jak się okazało nawet nie wyglądam na żonę i matkę to akurat nie ma znaczenia ale miło posłuchać komplementów:-D:-D
muszę to za jakiś czas powtórzyć choć pewnie R puści mnie za następne 2 lata heheheh

no u nas zimno okropnioe ja już rano po zakupy skoczyłam i z piesem brrrrr ale słonko ładnie świeci
idę dziś z Kubulkiem do lekarza na kontrolę zważyć zmierzyć coś nie ładnie wciąż kaszle

no miłego dnia

Hej:-)

Buziak słodki dla Julcii Wspaniałej:-):-):-)

Wiecie co, ja mam problem z Marcelem:-(:-(:-( Tak jak wam wczoraj pisałam wymiotował w nocy. Ja myślałam, że to przez tą pomarańcze. Wczoraj już nie dawałam mu żadnych takich rzeczy. Jadł tylko kaszki, obiadek i flipsiki i znów w nocy wymiotował:-(:-( Tylko raz ale zawsze.... teraz zrobił taką bardzo radką kupę:-( Wczoraj też taką zrobił ale tylko jedną rano więc nie można tego nazwac biegunką. I ogólnie cały dzień jest wszytsko ok tylko w nocy wymiotuje a rano tą kupę rzadką robi. I nie wiem co mu jest:-(:-(:-(:-(

Sylwia nie mam pojęcia od czego te wymioty i brzydka kupa :no: Obserwuj go jeszcze kilka dni i może do lekarza się przejdź.

Grzechotka to mówisz wyszłaś w końcu? Fajnie... Czekamy na pomiary mojego zięcia. My idziemy za tydzień we wtorek... :-):tak:

A od dziś trenujemy picie z niekapka. Z gumowego ustniczka ślicznie pije bo plastikowy tylko gryzła :baffled::-D Już dość picia z butelek. Duża panna niech z kubeczkiem sobie radzi :tak::-);-)

Sylwia nie mam pojęcia, moze idz do lekarza

Paula ja mam kubek z gumowym ustnikiem i Kuba juz go tak pogryzl ze az dziura a pic z niego nie pije bo mysli ze to zabawa :szok::szok:. Musze kupic jakis inny.

reklama
Ja mam AVENT. Mam zamiar się zawziąć bo roczna pannica doskonale sobie poradzi.
Tylko że troszkę za mocno leci z niekapka. Musi się przyzwyczaić. To w końcu trzy dziurki a nie jedna... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry