reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej:-)
A ja wczoraj taka zmeczona bylam, ze razem z Oliwierem spac poszlam...

Asia- a tak po miescie latalismy.
Sylwia- no, masz racje, w Uk sniegu nie uswiadczysz...a tu na tym zachodzie, to ludzie czasem 4 razy w zyciu tylko snieg widza.....

Gayutku- wszystkiego najlepszego!! Buzka!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek:tak::tak::-):-)

U nas tez duuuuzo śniegu.....fajnie:-):-)zima,zima,zima!!!!;-)

Alex tylko bez urazy ale Ty taka "latawica?' skoro tak latasz...heheh....:-p:rofl2:

A wiecie co??? u nas strasznie grzmi....nie wiem taka dziwna burza, za oknem biało, snieg pada i te grzmoty....kurde właśnie przed chwilką tak uderzył piorun gdzies tu blisko....:baffled:

Paula wczoraj Cię nie było....nu nu nu:tak:dobrze ze juz jestes:tak:
Jeszcze Jutrzenkę nam gdzies zabrało....halo;-)

Gajutku czy Gayutku(właściwie nie wiem) najlepszego dnia dzisiejszego:-):-):-)

Miłej niedzieli laski!:-):-)paaa

cześć dziewczyny -udało mi się wpasc na chwilkę,widze że mam sporo do czytania:tak::-D -kurcze szkoda że ja tego kompa nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czasem tęskno mi żeby tak sobie coś porobić (polenić się) i żeby nikt nic ode mnie nie chciał:tak::-) no ale nasz mały szkrabek zaraz o sobie przypomina i z byczenia się zostaja tylko marzenia....:dry:
wczoraj udało mi sie wyrwac na dwie godz.do miasta-kurcze tak mi zleciały że szok i już musiałam wracać:crazy::szok: za mało czasu na pobieganie po sklepikach.
dziś u nas zima zawitała:tak: :-D nasz Kubcio jak zobaczył śnieg-strasznie się zdziwił co TO????? :-D :szok: i jak zwykle pokazał palcem i walnał to swoje ZZZIIIII:-D :-D taki śmieszek!!!
uciakam Kochane.Zyczę Wam miłego dnia:tak: ;-)
buziaki.

DZIEŃ-DOBEREK w ten zimowy dzień!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GAYUTKA
A u nas jest dużo śniegu i jeszcze sypie:tak:a sanki jeszcze w sklepie:-D:-D:-D
I pobudki były dwie:szok::szok:już dawno się nie zdażyło napił się i poszedł spać dalej:-D:-Dtylko już nie w łóżeczku tylko z mamą na łóżku:tak::-D:-D
MIŁEJ NIEDZIELKI ŻYCZĘ!!!!

No no, babeczki pierwsza klasa. Ciekawe jak smakują?:-)
A my zaliczyliśmy spacerek. Filip śmiał się jak zobaczył śnieg. A później, w domu jego radość się skończyła, bo przygniótł sobie palca w szufladzie. Żadne zabezpieczenia mu nie straszne. Dziś wydarł też listwę od podłogi, a była do ściany przymocowana na wkręt. Psuj mały :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry