reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aaaa to teraz juz wiem:tak:Tak samo zawsze myslałam jak napisac o Kajuni(Kayuni) Pryzybelki:tak::-)

Paula babeczki całkiem dobre...mniam!!!:-):-):-)

Alex chyba się nie obraziłaś...hehe....:sorry2:;-)
A Jutrzenka co? pewnie popiła wczoraj...heh...:-p

Filipku....heheh....psoć, psoć....jakies pamiątki z szalonego dziecinstwa musisz rodzicom zostawic...;-)

editione:
dziewczyny pamietacie Ewedje? nooo pamietacie....Gorące pozdrowienia od nich. Niestety nie mają dalej internetu ale beda w Polsce od 6 do 20 grudnia,tak wiec Ewedja się odezwie i wklei nam Zakiego....Zaki juz chodzi...to tyle :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dota jasne że pamiętamy Ewelinę. Nawet ostatnio o niej myślałam... :tak::tak::tak:

A babeczki to dr.Oetkera dodaje się dwa jaja olej i wodę ale są hmm... niebo w gębie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo wiecie że ja talentu do ciast to nie mam... :-D:-D:-D

Czesc :-)
Dota- no co Ty? Mnie prawda w oczy nie kole...:-D:-D:-D:-D:-D
Paula- e tam upieklas, w sklepie kupilas i tyle....;-):-) Tak serio, to wygladaja cudnie, daj gryza....
Asia- no zaczynaja nam chlopaki lobuzowac niestety. Wiem cos o tym....:dry:

A ja nie wiem, co sie ze mna dzieje. Rano, tzn kolo 11 Oliwier tarl oczy, wiec go polozylam i wiecie co? Znow razem z nim poszlam w kime...:szok: I tak sobie spalismy 1,5 godz. :szok:. Nie wiem, czy to juz starosc, czy co? A moze juz powoli schodze z tego swiata....:confused::baffled::sorry2:

Paula a tak tak te babeczki są fajne:tak:Pamietam jak byłysmy w ciazy to na BB duzo z nas je robiła:tak:

Alex zgadza się to piersze symptomy starości....tego juz nie zmienisz....zresztą po co pisze do Ciebie, pewnie daaawno juz śpisz....heheh.....;-):-p

Idę na winko....paaaaaaaaa:-):-):-)

Spóźnione całuski dla Madzi i dzisiejsze dla Gajutka :-)
My już po imprezce, wszystko przebiegło zgodnie z planem (no prawie wszystko, bo takiego kaca nie planowałam):-)
Nie mogłam wcześniej na kompa wejść, bo co odpalaliśmy komputer to się zawieszał i niestety musieliśmy cały dysk sformatować. Wszystko co miałam na dysku poszło w p...zdu :angry::angry::angry: Dobrze, że przynajmniej zdjęcia na bieżąco na Picassę wrzucałam. Myślałam, że tylko z dysku C wszystko się skasuje, a tu dupa, z dysku E też wszystko poszło w cholerę. Teraz czeka nas zabawa w instalowanie wszystkich programów od nowa. Jak ja tego nienawidzę.

He he Dota- jeszcze nie spie... Odzylam! :-D
Kasia- no to swietnie, ze imprezka sie udala.:tak::tak:No i pierwszy grudniaczek juz obszedl roczek...hm kiedy ten caly rok zlecial, to ja nie mam pojecia...?:confused::dry:
No i czekamy na kolejne grudniaczki. Ja chyba bede ostatnia, bo mam zamiar w styczniu robic, a ze Oliwier i tak z konca grudnia, to nie bedzie takiego wielkiego dystansu czasowego.
Stefanka- jak zdrowko?

Cześć babeczki!
Wpadłam tylko żeby powiedzieć wam ,że naprawdę brakuje mi pogaduszek z wami ale jak same widzicie nie mam czasu.Teraz doszła jeszcze praca, która nie do końca mi odpowiada:dry: Jest fajnie bo mam odskocznię od codzienności ale chyba jednak nie jestem stworzona do pracy na oddziale dorosłym(przeniosę się może na OIOM noworodkowy)
No i kurcze muszę już zmykać bo Antoś coś dzisiaj spać nie może(chyba ząbki znowu idą):baffled:
Kasiu spóźnione życzenia dla kochanego prezesa:-)
No i życzonka dla wszystkich 11-miesięczniaków:tak:
Alex ja też robię w styczniu ale to dlatego ,że mój grudniaczek tak zwlekał ,że się w końcu w styczniu urodził;-)

reklama
wiktorku sto latek:tak:

i dzien dobry mamusie
..my znow sami...mąż na kursie..do tego ta pogoda...bleeeee
ni nic mi sie nie chce...

echhh milego poniedziałku:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry