reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA
JUTRZENKA teraz już wiem:-D:-D
ale mi coś net szwankuje......
GRZECHOTKA dużo zdrówka:tak:
U nas śnieg ale nie jest nawet tak strasznie zimno:tak::-)
AGA przekichane z tymi wydatkami:tak:
KASIA to super że imprezka się udała:tak::-)a kac musiał być;-):-D
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!
A i chyba się zwolnie z pracy.....

reklama
Dotka Ty moja sioostrzyczko kochana, wiedzialam ze tylko Ty zauwazysz moja nieobecnosc :tak::tak::tak::tak:. Cmok cmok cmok cmok.

ooo tak!!! tylko ja pamietałam siostrzyczko...heh...:tak:cmok cmok cmok!:-);-)
A Alex się nie przejmuj u Niej pierwsze objawy starości i wszystko juz myli....:-p

A u nas tez ostatnio internet kiepsko chodzi....częste przerwy mamy....ponoć przez pogode...:baffled:

Grzechotka gdzieś ty takie cholerstwo dorwała kobieto.....kuruj się i wracaj szybko do zdrowia!!!:tak:
U nas też ładnie i słoneczko nawet świeci...czekam aż niemowlaczek się obudzi to pójdziemy na spacerek....

Wiktorku buziaczki dla Ciebie:-)wszystkiego dobrego!!!

Dziewczynki-buźka!!!:-):-):-)

Wszystkiego co najlepsze dla Wiktorka :-)
Widzę, że u większości jakieś problemy z kompami. Ja myślałam, że wczoraj walnę tym laptopem o ścianę jak się zorientowałam, że wszystkie dane nam wykasowało. Dobrze, że przynajmniej fotki i filmiki w miarę na bieżąco wrzucałam na picassę.

Heeeej Dziobaski!!!

Buziaki dla WIKTORKA!!!:-)

Moje kochane dziecie pospalo do 7:30 (wiec prawie 12 godzin:-)), moze nawet dluzej by pospala, ale w koncu poszlam ja pomacac czy wszystko ok:baffled:
Na szczescie po 3dniowce sladu juz nie ma, a tak bidnie z ta wysypka wygladala, ze szok...

Kal aga, wspolczuje wydatku (a te 5 stow, to za nowa szybe? Nie wiem jakie masz auto, ale czasem mozna znacznie taniej rozne rzeczy kupic na "zlomie"....no wiesz z czesciami samochodowymi)

Weroniczka, chetnie bym Ci pomogla te gruzy sprzatac, tylko troszke za daleko mam:baffled: Ale wyobrazam sobie jak ciezko mieszkac w "remoncie" bo nawet jak tylko jedno pomieszczenie sie robi to zazwyczaj w calym mieszkaniu balagan...

Grzechotka, kuruj sie kuruj... Mi kiedys bardzo takie antybakteryjne tabletki do ssania w Polsce na gardlo pomagaly, tylko nazwy nie pamietam, ale to nie byly takie "cukierkowe" tylko jakby sprasowany bialy puder. Ech....nie na wiele to pomoze...

Milego poniedzialku, o ile poniedzialek w ogole moze byc mily!;-):-)

Wszystkiego najmilszego dla Wiktorka!:-)
Cześć laseczki!
Nareszcie w domku z pracki. Kawka i szarlotka, to jest to :)Tylko ten mój Filipson coś mnie z ciacha objada. Uwielbia:-)Żarłok.
Jutrzenka, ja też za Tobą tęskniłam, ale tak bardzo, że nie potrafiłam tego słowami wyrazić:tak::tak:;-);-)
Kal.aga a gdzie ty szalałaś w weekend, że szyba w aucie stłuczona?
Grzechotka kuruj się kobieto. Wiem, co to angina, bo sama często łapię. Bardzo dobre są tabletki do ssania mucoangin. Mają działanie znieczulające, więc jak gardło okrutnie boli i nie można przełykać to przynoszą ulgę.

My juz po spacerku. Zimno dzis, ale nie az tak , jak sie spodziewalam. Ale i tak roznica jest w porownaniu z zeszlym tygodniem. Wtedy to prawie do krotkiego rekawu sie rozbieralam. Ale i tak chyba nie wszyscy odczuli to ochlodzenie, bo widzialam dzieciaka na miescie, nie dosc, ze bez czapki, rekawiczek i kurtki, to jeszcze w samych skarpetkach, ktore i tak sobie sciagal. :szok: Te angielskie matki to w ogole wyobrazni nie maja. No coz, sa ludzie i mlotki....:tak:
Dota- poczekaj, starosc i do Ciebie zawita....;-):-D:-D
Pryzbela- no to dobrze , ze z Kaya juz wszystko ok...:tak:

Helloł :)

Po pierwsze .... STO LATEK DLA ŚLICZNEJ GAJUNII !!!! :-):-):-)

Po drugie .... BARDZO DZIĘKUJEMY ZA PAMIĘĆ I ŻYCZENIA !!! Cmok, cmok, cmok :):-)

Po trzecie ... WIELKIE GRATULACJE DLA OLISIA Z OKAZJI PIERWSZEJ W ŻYCIU IMPREZY URODZINOWEJ:-)

A nam weekend przeleciał jak z bicza strzelił:-(. Zimy już mam dość:crazy: po tym jak w sobotę po wielkiej śnieżycy i ślizgawicy musiałam przez całe miasto po męża jechać ... i z tego wszystkiego zraziłam się do jazdy samochodem w taką pogodę :angry::angry::angry:.
Kurcze ... gdzie ta WIOSNA????:baffled:;-)

Joanna hehe ... dziś rano też wpadł mi do głowy ten pomysł, żeby zwolnić się z pracy!!! Bo mam jej dość:crazy:
Kasia całe szczęście, że fotki ocalone! Chybabym się zapłakała jakby mi choć część zdjęć Wiktora przepadła:tak:
Pryzybelka super że Kayunia tak szybciutko wróciła do zdrowia:tak:
Kal.aga a nam Mikołaj też sanki przyniesie ... ale ciiiiiiiiichoooooo ... TAJEMNICA;-) No i współczuje pękniętej szyby:-(
Grzechotka zdrówka życzymy :) I gratulacje dla naszego Zębolka!!! 12!!! WOW!!!
Paula ale te babeczki musiały być pyszne!
Viki no ja już także "słomiana" wdowa ... do soboty znów:crazy:
Asiacur biedny Filipek:-(. U nas tak przeciętnie raz na dzień jest jakiś wypadek ... albo ręką się podwinie i gleba zaliczona, albo jakiś kant, palce w szufladzie ... a chodzimy za nim prawie krok w krok i nie da się tego uniknąć:baffled:. Cóż ... taki wiek;-)

Póki co ... spadam ... bo Młody śpi, może coś zrobię w domu ... albo sama się kimnę:baffled::-D
Zajrzę wieczorkiem ...

helołłłłłłłłłłłłl

ale nudyyyyyyyyyyyyy zaraz bedzie m jak milosc...
przed chwilką zadzwoniła pani ze sklepu w ktorym miesiac temu kupilam buty i kilka dni temu oddałam je do reklmacji bo nie dosc ze fleki odpadły jak zrobilo sie mokro na dworze bo jak sie okazało byly przyklejone...:szok: to jeszcze jakies nitki zaczeły odchodzic i wogole jakies takie bleee sie zrobily no i wlasnie dowiedzialam sie ze moge sobie wymienic na nowe takie sama bądż inne hehe
alez mi to pasuje bo straszyli mnie ze znow mi te fleki przykleja i tyle bedzie z reklamacji

ja mam teraz kilka dni przerwy w rehabilitacji mojego kręgosłupa bo nie mam z kim pabla zostawic na czas zabiegow no ale w niedziele moja mama znow przyjedzie tak ze bedzie luzniej.
no a pablo dzis gadał cały dzien i nauczyl sie mowic "dwa" i teraz chodzi i wciaz to powtarza hihihihih

jutro musze go nagrac.

a co tam u was dziewczynki..czaicie sie i nie odzywacie czy co????????????

Viki to Pabluś gaduła. Moja jak wrzuca klocki do takiej kostki z dziurami to mówi "tu" :-D:-D wyłapują te nasze maluchy coraz szybciej...

Monia do wiosny jeszcze trochę... Ja też nie lubię zimna... :baffled::-D;-)

Jutrzenka chyba nie masz jednak neta... Tęsknimy.... :-):tak:

Alex ja właśnie słyszałam że te angielki dziwne niektóre... Kumpela jak była w Londynie u brata to mówi że do futra w sandałach chodzą :rofl2::szok::-D

Kal.aga no wiem coś o nieplanowanych wydatkach... :tak:;-)

A mi dziś przyszedł szczeniaczek uczniaczek. :-):-):-) schowałam go do szafy bo to na urodzinki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry