reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ALE TU CISZA:baffled:

Viki, Paula ja też już wyłapuję u Wiktora różne słówka. Fajnie tak słuchać jego pierwszych mini-wypowiedzi:-D. Ostatnio siedziałyśmy z mamą w kuchni, a Wiktor powiedział do nas "pa", pomachał rączką i poczworaczkował sobie do pokoju ... normalnie uśmiałyśmy się po pachy. Artysta jeden;-)
Stefanka biedny Gajutek!!! Cóż to ją dopadło?? Biedulka:-(

Idę pod prysznic ... dobranoc Dziewuszki:)

Ostatnia edycja:
reklama
STEFANKA dużo zdrówka dla GAJUTKA:tak:
PAULA fajne sanki:tak:
Mój też ostatnio nawija dziad zamiast dziadek:-D:-D:-D
MONIA wiosnę też lubię a zimę tylko wtedy gdy jest śnieg:-D:-D
PRYZYBELA to super że KAJI przeszło:tak:

dobry wieczór
sto latek dla wszystkich solenizantów i solenizantek

i to chyba na tyle :( tak jakos weny brak :(
dzieki za pamiec laski :) czytam was na bierzaco
pochwale sie tylko ze małej przekulismy uszy i pełno u nas sniegu

Załączniki

• oliwka 006.JPG
    oliwka 006.JPG
    128,7 KB · Wyświetleń: 60
  • oliwka 019.JPG
    oliwka 019.JPG
    191,3 KB · Wyświetleń: 54
Elcia fajnie że wpadłaś:-):-) Pisz częściej co u was:tak:

Stefanka mój tez jest taki kochany zawsze jak ma temperaturę, a ja wtedy zawsze się rozklejam:-(:-( Ucałuj Gajutka w te różowe poliki:-)

Paula faaaaajneeeee:tak:

U mnie też jakoś weny brak:-( Ide chyba spac sobie:baffled:

Hejka wieczorkiem.

Ale nam sie te dzieci rozgadaly, he he, moj tez mowi da zamiast daj, jak cos chce, albo dzisz, zamiast widzisz....:-D:-D:-D

Stefanka- no i zalatwilas corunie...:sorry2: Zdroweczka dla niej...:tak::-)

Elcia- co tak malo? Na prawde weny nic a nic...?:confused: I fajnie Oliwci z kolczykami...:tak:

I co? Wszystkie juz spac idziecie?

Ja rano wstaje jutro, bo chce znow podejsc do tej grupy dla niemowlakow, co bylam w zeszlym tygodniu. Wtedy nie bylo babki, ktora normalnie prowadzi zajecie, wiec chce isc jutro i zobaczyc co to beda za zajecia. Wiec pewnie tez zaraz do lozeczka hyc.:sorry2::-)

hej Babeczki
Najpierw spóźnione życzonka Madzi, Gajutka i Wiktorka!!!

mi weekend minał prawie jak cały zeszły tydzień, tzn na chorowaniu - jedyna przyjemność w tym była ze cała nasza trójka siedziała w domu razem i starała się wykurować... ja już prawie OK, Jaś teraz jest gotowy żeby znowu jakieś choróbsko przytargać ze złobka, moja druga połówka niestety jakoś nie moze się pozbierać....

Gajutku - nie daj się chorobom i zdrowiej szybko, bo Ciotki i Mama się martwi...

a w ogóle to mi się smutno zrobiło, przez temat na zamkniętym i tyle....

reklama
Witam

Oczywiscie nie mialam wczoraj neta :angry::angry::angry::angry::angry:

A dzis mnie boli garlo i mam katar, buuuuuuuuu, Stefcia mnie pewnie zarazila ;-);-)

Sto latek dla Darusi

Zdrowka dla Gajutka i Jasia.

Elcia ale laseczka z tymi kolczykami :tak::tak:, a nie bala sie Oliwcia :szok::szok:

Paula fajne sanki, ja w niedziele mialam jechac do sklepu i kupic jakies ale jakos nie wiedzialam czy jeszcze bedzie snieg i czy maly bedzie chcial w nich siedziec i jakos tak sie zeszlo ze nie kupilam

Dobra biore sie za prace :crazy:. Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry