reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc :-)

Wszystkiego najlepszego dla Darii!

I gratki dla zebatego Kubulka grzechotkowego! :tak:

A my dzis poszlismy do tej grupy dla malych i w sumie fajnie bylo, bo malowalismy in stopki i dlonie i potem odciskalismy na takim grubym papierze. Bedzie pamiatka! Bylo spiewanie ( tylko, ze ja tych angielskich piosenek nie znam ) i granie na instrumentach, tzn dzieci graly... Fajnie bylo, tylko juz po godzinie moj Oliwier strasznie zmeczony sie zrobil i zwyczajnie padl jak kawka...:tak::-D. Ale tak sobie mysle, ze co tydzien zdecyduje sie chodzic.
A potem na miasto musialam jechac i tak zlecialo...

Jutrzenka- bez neta, jak bez raczki, co? :-D
Kal-aga- no i zebys Ty tez juz miala tego neta

I do wszystkich tez sie ladnie usmiecham...:-)

reklama
alex fajne takie zajęcia u nas też są ale moze będę chodziła z Kuba dopiero od stycznia bo wted łapie sie na grupe od 12 miesiąca tylko że tjutaj jedne zajęcia kosztują 26 zł a trzeba wykupić karnet na 10 spotkań więc troche zaboli po kieszeni

no nie mnie ale cała polske wszędzie ta kosztuje przecież w tym cholernym kraju nic nie ma za darmo a przynajmniej taniej basen też kosztuje 240 za 10 wejść cokolwiek by się nie chciało z dzieckiem robić trzeba płacić

Wszystkiego naj, naj dla Darusi i Zosi :-)
Nie mam coś weny do pisania, Młody szaleje cały dzień, a mnie cholerna zgaga męczy. A już o tym paskudztwie zapomniałam i musiało o sobie dać znać:wściekła/y:

Witajcie!
Co do zajęć dla maluchów to ja zastanawiam się nad basenem.Też koło 200zł za 10 wejść, ale Witek jak był mały to chodził i bardzo mu się podobało.Zobaczymy jak będzie z kasą.
Do przedszkola Wituś nie pójdzie bo za drogo(950zł +800zł wpisowe):baffled::no: dopiero od września będziemy próbować do państwowego.
No i ja teraz dumam czy przejść na pełen etat w pracy czy iść na 3/4, bo z dziećmi będzie zostawał moj tata.Dzielny facet z niego co nie? ;-):-)

reklama
Juz dawno wszystkie watki "oblecialam" az w koncu i tutaj sie witam:-)

100 latek dla Darii (i bardzo spoznione dla Gayutka, bo chyba wredna ciotka nie zlozyla) Buziaki Dziewczynki!!!!

Aneczka, ja tez bym wolala dziecko z tata zostawic, niz z np. tesciowa, czy moja kochana babcia;-) Bo on bardzo obowiazkowy jest i fajnie sie potrafi zajac dzieckiem, za to nie ulega byle wymyslom i nie da sobie wejsc na glowe:-) (moja mama zreszta podobnie:)), a wiekszosc babc, to wiadomo....:-D
A ceny tych przedszkoli to wariactwo normalnie w Polsce!
I te inne zajecia, to tez SZOK! Grzechotka 26 zl za jeden raz??? W glowie sie nie miesci (jeszcze basen mozna zrozumiec, bo utrzymanie go sporo kosztuje, ale zwykle zajecia z dziecmi:szok:?????...)

Kal.aga, no to jakby nie bylo taniej...A na wstawianiu szyb, to sie nie znam, ale chyba nie zdarza sie tak czesto zeby podczas wstawiania je szlag trafial(?????), a jakby nawet, to pewnie by ta gwarancje "obeszli" znajac zycie;-)

Paula, te tradycyjne saneczki sa dosc fajne, ale nie sa ciezkie i duze? Bo ja chyba jednak wole te lekkie, poreczne plastiki, bo mimo ze mamy winde, to nie chcialoby mi sie taszczyc na podworko:-D

Ela, Oliwcia i bez tych kolczykow sliczniutka i dziewczeca jest:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry