reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam poniedzialkowo z pracy

:crazy::crazy::crazy: oczywiscie takie wzystkie zajete w weekned ze sie nie dopatrzyly mojego braku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jeszcze Jutrzenkę nam gdzies zabrało....halo

A Jutrzenka co? pewnie popiła wczoraj...heh...

Dotka Ty moja sioostrzyczko kochana, wiedzialam ze tylko Ty zauwazysz moja nieobecnosc :tak::tak::tak::tak:. Cmok cmok cmok cmok.

Nie bylo mnie bo dostawca neta ma jakos awarie. Padla jakas czesc w nadajniku i nie mogli go naprawic. R dzwonil do nich i zamowili czesci i byc moze dzis to zrobia. A jak nie to bede do Was tylko z pracy mogla pisac az mi to zrobia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Matko jak mi brakowalo tego pisania przez weekend, normalnie nie mialam co ze soba zrobic wieczorem, z tego wszystkiego wczoraj prasowalam o 21:30 :szok::szok:.

Sto latek dla Madzi, Gajutka i Wiktorka.

Niestety nie mam czasu na nadrobienie bo musze pracowac :crazy::crazy:.

Milego dnia zycze i mam nadzieje do usłyszenia wieczorkiem. Oby.......

reklama
Hej mamuśki:-):-D:-)
Sto latek dla Wiktorka:-)

U mnie też dużo śniegu. Łukasz był tak zdziwiony jak zobaczył śnieg, że cały czas miał buzię otwartą, a jak mu snieg pruszył na buźię to tak się śmiał:-D:-D:-D:-D I zmnierzyiśmy wszystkie zaspy. Szkoda że sanek nie mamy:-(:-(:-( Może mikołaj przyniesie:tak::tak::tak::tak: Tylko jak przyniesie to pewnie sniegu nie będzie:baffled:
Miłego dnia:-)

Cześć dziewczynki.
Mojej nieobezności to nikt nie zauwzył:-(:-(:-(

Kurcze ale mam syf w mieszkaniu przez ten remont. Normalnie tragedia.
Kurcze klejąmi się oczy. Idę się zdrzemnąć póki młody śpi. Pewnie za 15 min wstanie więc muszę się spieszyć.
Miłego dnia.

weroniczko- no to odpoczywaj, współczuję ci tego bałaganu, ale pomyśl jaką będziesz mnić super łazienkę:tak::tak::tak::tak:

A jam mam duzy wydatek- szyba mi pękła w samochodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- i pięć stów do tyłu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:. Jeszcze nie wzięłam wypłaty a już jej nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
W związku z tym przyjęcie urodzinowe Łukasz odbędzie się w gronie domowników i sama upiekę jakiś ciacho.A miałam zamówić taki ładny torcik.

Hello!:-)
Wiktorku- wszystkiego najlepszego!!!

Jutrzenka, ale tak bogiem a prawda, to Ty w piatek zapowiadalas nam, ze niedziela to zamalo na odpoczynek i caly weekend bedziesz sie relaksowac...Takze my nawet nie smialysmy Ci przeszkadzac....:tak::-D

Milego poniedzialeczku!

witam

sto całusów dla Wiktorka :-D:-D:-D

a ja dziś chora jestem chyba angine mam temperaturę gula w gardle mówić nie mogę oczy ,mnie bolą wszystko :baffled::crazy: a Kuba spać iść nie chce mam nadzieję że go nie zarażę

miłego poniedziałku

Alex Ty tu nie odwracaj kota ogonem. To bylo w tatmym tygodniu jak sie relaksowalam po zakonczonym urlopie, a w piatek nic o tym nie mowilam. Przyznaj ze o mnie zapomnialams i juz :-p:-p:-p:-p. Moze Ci wybacze.

Jutrzenka- po glebszym zastanowieniu, przyznaje Ci racje- to bylo w zeszlym tygodniu.:tak: W tym, po prostu zapomnielismy....:-(:-)
Grzechotka- no to duzo zdrowka. Kuruj sie...

A u nas piekne sloneczko swieci, ale zimno jest, brrr. Ale chyba i tak gdzies na krotko wyskoczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry