reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Kobirtki I dzidziusie:-) (Asmodis przyjemnej nauki zycze, choc w wakacje i przy dzieciaczku, to pewnie trudne...)
Ataata ja tez sie przylaczam do klubu niepracujacych przyszlych mamus:-) Tak sie zlozylo, ze przez zime posiedzialam sobie w Kanadzie (przyjechalam do meza dopiero pod koniec pazdziernika) i tak sie chyba nie moglismy soba z mezem nacieszyc, ze w marcu mi sie zaszlo:-), wiec narazie o pracy moge pomarzyc...
A co do plci mojego malenstwa, to ja jeszcze nie wiem co to bedzie!:-) A do tego jestem wkurzona, bo mieli mnie na dniach umowic do szpitala na usg, a tu sie okazalo wczoraj, ze nawet kilka tygodni trzeba czekac, bo w okresie wakacji kolejki straszne:wściekła/y: Tak wiec staramy sie zalatwic cos prywatnie, bo juz mnie skreca, zeby sobie moja niunie podgladnac.
I powiem tak: wcesniej bardzo nakrecalam sie na chlopca, ale teraz wiem, ze jak bedzie panienka, to tez bede strasznie szczesliwa:-):tak:

reklama
Witaj Iza :-) Cieszymy sie ze do Nas dolaczylas :tak: Zaloz sobie suwaczek i popros Ataaty to wpisze Cie na liste mam grudniowych :tak:

Kasia, moj maz powiedzial, ze jak bedzie corka, to do 30stki bedzie ja pilnowal:-D (i wiem, ze marzy mu sie ta coreczka tatusia, a ja nie mam nic przeciwko, tylko nie moge sie juz doczekac, zeby sie dowiedziec:))
Witam nowa kolezanke (moja imienniczke zreszta:) Cos pozno do nas trafilas, ale lepiej pozno niz wcale:-) Rozgosc sie i zostan jak najdluzej:-)
Z samopoczuciem i humorami roznie u nas bywa, ale taka juz nasza ciezarna natura:-D, Ja sie czuje bardzo dobrze tylko upalow nie lubie, a wlasnie ostatnio u nas ponad 30 stopni na dworze.
Napisz nam moze kilka slow o sobie, zebysmy mogly Cie lepiej poznac:)

troszkę poleżałam przeszłam się na króciutki spacerek i teraz jest mi troszkę lepiej. Mniej mnie już boli brzusio.

izka witaj w naszym gronie.
Pryzybela świetnie Cię rozumiem z tym USG bo ja też mam termin dopiero na 31 sierpnia a dzidzi jeszcze w ogóle nie widziałam.

no cos Ty Weroniczka, jeszcze w ogole nie widzialas swojego malenstwa?:szok: (dobrze, ze juz z brzuszkiem lepiej;))
Ja w sumie tez tylko w 12 tygodniu widzialam kruszynke, a w 18 jak bylismy u gin, zeby posluchac serduszka, to musiala na chwile usg wlaczyc, bo nie mogla wyczuc gdzie dzidzi bije serduszko(to znaczy gdzie w ogole dzidzia sie znajduje, tak sie schowala), ale normalnie razem z mezem mi ekran zaslonili i tylko fragment glowki widzialam:(
I jeszcze musisz praktycznie miesiac czekac....To nieludzkie, ale kto wie, moze i mi na usg polowkowe przyjdzie poczekac do 6 miesiaca:no: Ja tez juz sie denerwuje przez to, ze nie wiem kiedy zalatwimy to usg, a moja tesciowa oczywiscie mowi, ze na pewno wszystko w porzadku i ze kiedys tak nie robili tego usg (tylko zapomniala, ze najmlodsze dziecko 27 lat temu rodzila;))
A zreszta skoro teraz sa takie mozliwosci, to dlaczego nie skorzystac i sie nie uspokoic? A poza tym powiem Wam, ze dopiero na takim badaniu zobaczylam jak moj maz jest bardzo dumy i szczesliwy, ze bedzie tatusiem (mial po prostu taki wyraz twarzy i takie mu sie oczy zrobily, ze az mnie zatkalo....

Pryzybela moj Maz tez na usg taki wpatrzony w monitor i wypatruje co Dzidzia robi :tak: Wczoraj siedzial i sie smial bo tak sie ruszalo i kopalo ze pani dokto nie mogla zbadac Malenstwa...
I tez ma taki dziwny, zamyslony wyraz twarzy jak Dzidzia kopie i taki skoncentrowany na tym co sie dzieje :tak:
O wlasnie sie male Bobo odezwalo :-)

reklama
Do góry