• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jedna z kukułek znowu przyfrunęła :-D
jesteście jak narkotyk :-p
t. wrócił z młodą i zapytał: zrobiłaś coś? forum przeczytałaś? :tak: no to chociaż coś zrobiłaś :-D no myślałam, że go huknę! ale tylko ja znam jego poczucie humoru :-D

powiem wam dziewczyny, że wasze dzieci dużo jedzą :szok: moja to tak tylko do zaspokojenia pierwszego głodu a te puce u niej na policzkach to nie wiem skąd :confused:

anetka bidulko! jak kiedyś babka mi wyrywała piątkę to się cała spociła! a jak już wyrwała to spojrzała na ten ząb w cążkach, ja na jej wielkie ze zdziwienia oczy po czym powiedziała, że jeszcze tak wielkiego korzenia to nie widziała :-) pięknie się wszystko zagoiło. czasu potrzeba. chłodne pij i jedz żeby nie bolało
dota u mnie dzisiaj obiadek w try miga! jakieś piersi z brzoskwiniami i szpinakiem w śmietanie robię ;-) więc tylko ogarnęłam kuchnię i młodej zupkę podgrzałam
kasia coś ci zaszkodziło :confused: a myślałam, że na zdjęciu to twój synek :-)

ja tam młodej babrać się w jedzeniu nie daję bo mi taki porządek robi że szok :szok: sama jeść nie chce tylko się bawić bo za łyżkę chwyta jak już najedzona :crazy:

reklama
No i obiadek zjedzony, posprzątane. Młody śpi od godziny :-) Choć znając życie pewnie zaraz sie obudzi:-(
Paula pytałaś czy młody lubi jeść -On uwielbia jeść cały dzień chodzi i coś wcina.Czasami myślę że aż za dużo je, no ale chudzinka z niego taka , wogóle tego po nim nie widać. A noc to najlepsza pora na picie mleczka :szok: Czasami nawet ze trzy razy:-( no i oczywiście do tego wielka butla herbaty.

Kasia zajrzalam, super masz fotki :tak::tak: i Ty jaka laska :tak::tak::tak:, slicznie
A w sumie to po miescie i imieniu doszlam a teraz patrze ze bo blogu moglam w mig na Ciebie wpasc. Mam nadzieje ze sie nie gniewasz?? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Widze ze kolezanka Z i kolezanka C to juz na latwizne polecialy :-p:-p:-p

I tyle na razie bo obiad juz dochodzi :-p:-p w piekarniku, wyglada pysznie :tak::tak::tak:

ja nadal zdycham :angry::wściekła/y: jakąś rewolucję mam!!!-tylko że nikt inny nie czuje się tak jak ja!!!! -niesprawiedliwość jakaś :-p
Paula- Dotka-dzięki za zaproszenie :tak::-)
Kata-nie to ja :-)
Paula-dużo osób właśnie mówi że Kuba do mnie podobny :tak:

Jutrzenka jak można sobie uprościć pewne sprawy to czemu nie???:-p:-D

Kasiamja śliczne masz fotki :-):-):-) a siostra jaka podobna do Ciebie :szok: :tak: :-D
No i racja- Fajna laska ;-):-D:-D:-D

No i najadłaś się dobroci to teraz masz... Resztą się podziel to przestanie boleć :-D

usunęłam z N-K swoje główne zdjęcie bo przeczytałam na forum wizażu, że dziewczynie ktoś podrobił profil :-( pokopiował jej zdjęcia i stworzył nowy, zablokowany i nawet nie wie jakie są tam treści ukryte...
niby mam blokadę ale tego głównego nie mogłam zmienić więc wstawiłam "coś" :sorry:

reklama
To fakt Kasia laseczka:tak:;-):-)

Kolezanko A :crazy::-p:-p

Kata no mąż się ucieszy .....piersi z brzoskwiniami.....hehe:-p:-p:rofl2:zaszalejecie:-D

Mój Mufinek jeszcze śpi....co za śpioch! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry