kata-woj
BULDOŻER-mama
jedna z kukułek znowu przyfrunęła 
jesteście jak narkotyk
t. wrócił z młodą i zapytał: zrobiłaś coś? forum przeczytałaś?
no to chociaż coś zrobiłaś
no myślałam, że go huknę! ale tylko ja znam jego poczucie humoru 
powiem wam dziewczyny, że wasze dzieci dużo jedzą
moja to tak tylko do zaspokojenia pierwszego głodu a te puce u niej na policzkach to nie wiem skąd 
anetka bidulko! jak kiedyś babka mi wyrywała piątkę to się cała spociła! a jak już wyrwała to spojrzała na ten ząb w cążkach, ja na jej wielkie ze zdziwienia oczy po czym powiedziała, że jeszcze tak wielkiego korzenia to nie widziała :-) pięknie się wszystko zagoiło. czasu potrzeba. chłodne pij i jedz żeby nie bolało
dota u mnie dzisiaj obiadek w try miga! jakieś piersi z brzoskwiniami i szpinakiem w śmietanie robię ;-) więc tylko ogarnęłam kuchnię i młodej zupkę podgrzałam
kasia coś ci zaszkodziło
a myślałam, że na zdjęciu to twój synek :-)
ja tam młodej babrać się w jedzeniu nie daję bo mi taki porządek robi że szok
sama jeść nie chce tylko się bawić bo za łyżkę chwyta jak już najedzona 

jesteście jak narkotyk

t. wrócił z młodą i zapytał: zrobiłaś coś? forum przeczytałaś?
no to chociaż coś zrobiłaś
no myślałam, że go huknę! ale tylko ja znam jego poczucie humoru 
powiem wam dziewczyny, że wasze dzieci dużo jedzą
moja to tak tylko do zaspokojenia pierwszego głodu a te puce u niej na policzkach to nie wiem skąd 
anetka bidulko! jak kiedyś babka mi wyrywała piątkę to się cała spociła! a jak już wyrwała to spojrzała na ten ząb w cążkach, ja na jej wielkie ze zdziwienia oczy po czym powiedziała, że jeszcze tak wielkiego korzenia to nie widziała :-) pięknie się wszystko zagoiło. czasu potrzeba. chłodne pij i jedz żeby nie bolało
dota u mnie dzisiaj obiadek w try miga! jakieś piersi z brzoskwiniami i szpinakiem w śmietanie robię ;-) więc tylko ogarnęłam kuchnię i młodej zupkę podgrzałam
kasia coś ci zaszkodziło
a myślałam, że na zdjęciu to twój synek :-)ja tam młodej babrać się w jedzeniu nie daję bo mi taki porządek robi że szok
sama jeść nie chce tylko się bawić bo za łyżkę chwyta jak już najedzona 

jakąś rewolucję mam!!!-tylko że nikt inny nie czuje się tak jak ja!!!! -niesprawiedliwość jakaś 
zaszalejecie