• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jasia i małgosię też mamy - już prawie znam na pamięć :baffled: wierszem pisane to łatwo zapamiętać ;-) i jest bach! do pieca :-D młoda jeszcze chyba nie kumata...
a jak wasze szkraby? potrafią się skupić na książeczce jesli chodzi o czytanie? bo moja zależy od dnia: raz 2 minuty a raz 20 :sorry2:

wygońcie mnie do kuchni!!! obiad muszę wstawić! :angry:

reklama
Ale powiem Ci Kata,ze Krzysio bardzo interesuje sie ksiazeczkami duzo mu czytamy....i on naprawde słucha-az czasem to wydaje sie dziwne....akurat do tego to ma cierpliwość....natomiast do innych rzeczy nie za bardzo....tak sobie jakos to czytanie upodobał.....no ale wiadomo dzieciaki są bardzo rózne i kazde lubi cos innego....:-)

moja książeczki uwielbia przeglądać! właśnie tak jak krzychu.
najlepiej lubi jak jej się opowiada :tak: bo sama to musi się nieźle skupić i mieć dzień ;-) za szybko nieraz przewraca kartki :-D rejestruje w mig obrazy i jej się nudzi! pamięć wzrokowa po mamusi ;-)

EDIT: też korzystam z picassy 3 ale jeszcze nie próbowałam takich zrzutek. muszę poszperać i pokombinować bo fajne tak kilka w jednym - wash&go :-D

idę... podobnie jak paula będę kukać a jak młoda zaśnie będę znowu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny
No nie wiem jak Wy ale ja mogę się pochwalić że obiadek mam już ugotowany :tak:Czekamy tylko na ziemniaki :)))
Młody dzisiaj jak nigdy wstał przed 8 :szok: No ale oczywiście w nocy wypił dwa razy po 180 ml. mleka i wielką butle herbaty. Kaszel znowu biedaka męczy i do tego ma paskudnie mocno spuchnięte dziąsła- wiec myślę że to wszystko chyba na zęby.
Pozdrawiam Was gorąco i życzę wszystkim mamusiom i ich dzidziusiom dużo dużo zdrówka :-)
P.S. Zmykam nakarmić moich głodomorów :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry