• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kata ;) absolutnie nie! Mówiąc szczerze drugie dziecko pokrzyżowałoby mi mocno plany. Dobra,narazie nie ma co :)trzeba czekać. Mój mąż oczywiście bardzo by chciał już synka. Pewnie,bo nie on się zajmuje dzieckiem. Marzyciel :angry:
Olimpia walczy z miotłą.
Paula- solniczke??No nieźle,hihi. Co do tych ząbków- mojej małęj wychodzą jakieś tylne-chyba 6.Ma potwornie spuchniete dziąsła z obu stron. Pewnie dlatego też sie budzi z płaczem... To byłby już 9 i 10 ząbek.

paula myślałam o tobie ale napisałam tak ogólnikowo o tym moim macierzyństwie :-) no dobra potraktujmy to, że było dla ciebie :tak::-)
mąż sam poszedł bo stwierdził, że młoda lubi towarzystwo dziadków - z nami za nudno i wariuje :-D popołudniu jedziemy z kolei do moich

dzien dobry!!!:-)

zdrówka dla Kubusia i buziaki dla ciotek klotek;-);-):-)

Polianna witaj!:-)

A wiecie u nas wczoraj tragedia.....
Mąż miał byc w pracy do 17:00...to pisałam wczoraj.....
No i tak: siedze z małym a tu mąz wraca z pracy kilka godzin wczesniej, ja uradowana a on do mnie,ze stało sie coś strasznego....wiecie, tak sie przestraszyłam, miałam przed oczami same straszne rzeczy...a on mi mówi, ze podczas przerwy był na obiedzie i ząb mu się całkowicie pokruszył-górna dwójka.....heheeh.....tak mnie to rozbawiło....bo kurcze jak przyszedł to mial taką minę, myslałam, ze naprawde cos sie stało....:-D
Ale mój mąż jest uczulony na punkcie zębów-tak o nie zawsze dba jak szalony...dla niego to dramat:tak:No to poszukalismy przychodni czynnej 24h....pojechał od razu pani mu zrobiła taki prowizoryczny ząbek a w srode zrobi mu nowy-juz na stałe...uffff!!! taka przyjemnośc kosztuje 1500zł...hehe...ale na zeby to jednak nie ma co załowac....i taka to historyja....:-):rofl2:

paaa:-)

jeżu dota :szok: 1500 zł za dorobiony ząb?? :szok::szok::szok: nie wiedziałam, że to tyle kosztuje :baffled: mój też na punkcie zębów uczulony a na przegląd mamy iść tylko czasu brak :sorry2: póki co nic nie boli... odpukać! ;-)

a jeszcze coś mi się przypomniało :tak:
kupiłam młodej bajeczkę "ołowiany żołnierzyk" a mój t. stwierdził, że to zboczona bajka! :-D napiszę wam fragment:
"...a żołnierz, bagnet wznosząc wysoko,
do tancereczki wciąż puszczał oko."
:-D:-D:-D
zależy co autor miał na myśli pisząc bagnet :-D:-D:-D no ale głodnemu zawsze chleb na myśli ;-):-)

melduje ze uprasowane :-):-) co prawda niewiele bo jeden wsad bo reszta z wczorja mokra ale to i tak cos ;-);-)

Dotka matko to zawalu mozna dostac z takim tekstem :-D:-D, niezly ten Twoj maz :-D:-D

Paula :-D:-D, dobrze ze u siostry ok :tak:

Kata ale sie ustawilas :-):-):-), z tym zolnierzykiem dobre :))

Asia wystaw dziada na balkon za kare :tak::tak:

A ja sie zaraz biore za obiadek, robie dzis z przepisu z neta skrzydelka a'la KFC, pewnie to nie to samo ale moze bedzie dobre :-).

potem pojedziemy do rodzicow moich i R

dota od jakiegoś czasu nie :-p:zawstydzona/y::-) nadrabiamy stracony czas :-D a fakt! to było jeszcze w "poście" :-D
jutrzenka ty pracusiu :-p ja ostatnio rozwieszam tak żeby za bardzo wygniecione nie było i nie prasuję. co trzeba to trzeba ale staram się aby było minimalnie - wiesz co się dzieje jak rozłożę deskę? młoda nie daje żyć :-)

reklama
Dota :-D:-D:-D:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie tą straszną historią :-D:-D:-D:-D

Kata :-D ładne skojarzenia... :-D
Ale powiem wam że koło mojej mamy mieszka taka dziewczynka 3-letnia i ona opowiada bajki jak horrory. :szok: Że wilk zjadł babcię, Jasia i Małgosią wsadziła do pieca Baba Jaga, Bestia uwięziła piękną dziwczyne, i takie tam... niby piękne bajki ale dzieci wyłapują co chcą...

jutrzenka to uprasuj i moje jak Ci mało... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry