• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota jak ty to robisz że krzyś zawsze czysty na zdjęciach mój brudas zawsze umorusany niezaleznie od tego co robi czasem to nawet 4 razy musze go przebierać w ciagu dnia dziś jak jadl kanapke z dzemem to nie dośc że siebie wymazał całego łącznie z głowa to jeszcze meble pomalował dzemem z masłem:-D:-D

a ja dzis na obiad do szwagra ide więc mam luz:-D:-D:-D:-D

reklama
Kawiatuszek to młody też lubi zjeść w nocy??? :-D

Dota dzięki.:-):-):-):-):-):-):-) mi się aktualizacja Picassy niedawno na 3 zrobiła i faktycznie bardzo ulepszona :-) ale nie doszłam jeszcze do takich cudów :-);-)

Witam was

Polianna
uważaj na cykle bo ja zaszłam tak w trzecią ciąże okazało się że przed samym okresem miałam jajeczkowanie i to było moje drugie w tym cyklu nawet lekarz mi powiedział że nie które kobiet od czasu do czasu mają podwójne jajeczkowania

Kwiatuszek fajnie masz że zaraz obiadek bo ja nawet nie zaczęłam nic robić :dry:
DotaZ ten twoi kochany mąż kiedyś o zawał serca cię przyprawi :-)

Nie wiem co jeszcze napisać :sorry2: bo mam sklerozę :sorry2::sorry2:

Po tym wyrwaniu to mnie rwie ta rana podobno ma mnie boleć bo duża ciura została prze sto że miałam rozpychany ząb podczas rwania ale jakoś przeżyje bo mam proszki przeciw bólowe :dry::baffled::baffled::baffled:

Grzechotka bo mój w przeciwienstwie do Kuby jest czyscioszkiem...heeh:-D:rofl2: no i w domu ja mam czysto:tak::-p
A u szwagra to pewnie pysznosci będą, to ten co jest kucharzem? mmmmmniam;-)

A kukułki obiadki gotują?......;-)

Ale u nas wieje....jakby mnie nie było jakis czas tzn.,ze nas wywiało do Szwecji.....albo i dalej....

hohoho dota czyżbys sugerowała że ja mam brudno w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w domciu mam błysk tylko dziecko brudasek heheh ale to chyba dlatego ze pozwalam mu na samodzielne jedzenie wszystkiego oprócz zupy choć nawet czasem i zupe łyżką je sam i taki tego efekt:-D

nieeeeeeeee......ja tak nie napisałam;-):sorry2:
My tez dajemy małemu jedzonko do miseczki i sam zjada-rozrzuca-daje dla psa....no ale wiadomo potem przebieranie i szorowanie obowiązkowe:tak:

Anetka Tantum Verde masz w domku? Bo on jest te przeznaczony po ekstrakcji zębów. Świetnie znieczula ;-)

Ja jak Julce dam jedzenie to wyrzuca wszystko razem z talerzem... :-( :-D

No obiadek mi się gotuje. I dla Julci zupka :-) :tak:

Grzechotka faaajnie... Nie musisz się dziś wystać w kuchni :-)

Ostatnia edycja:
hej witajcie

i my się meldujemy.wczoraj noc była normalna tzn.Kuba budził się tylko dwa razy pierwszy raz ok. 2:45 a drugi po 5-ej.byłam przeszczęsliwa że mogę sobie pospać....Mały wstał przed 7-mą.na dobre.
teraz też śpi,razem z tatą tylko że Kuba ze mną a J w sypialni.
ja coś dzisiaj do bani się czuję jakoś żołądek mnie boli i tak mi w brzuchu jakoś jeżdzi???-co to może być???rano jak wstałam to chwilkę posiedziałam Kuba biegał i rozrabiał oglądał klub myszki miki a potem nie pamiętam co się stało.... -coś jakby przez mgłę że J smarował (kropeczki)-plamki uczuleniowe Kubcia maścią -jak się obudziłam to oni byli już na dole po śniadaniu,bawili się w chowanego ja wstałam coś po 10-ej.teraz piję miętową herbatkę -może mi pomoże.śniadania nie mogłam ruszyć-nawet na nie mi się patrzeć nie chciało!!! bleeeee!!!!!
przywiezliśmy od rodziców wałowkę ale jakoś tam do niej nie zaglądam -mam jedzenio-wstręt!!! może potem???-wiem że jest tam torcik na pewno i serniczek na zimno-i choć ten drugi uwielbiam to na razie nie chcę o nim słyszeć.....
ale się rozpisałyście

Alex-tak tak -Kuba w towarzystwie jest bardzo fajniusi i gzrzeczniutki-aż wszyscy się dziwią co ja od niego chcę

Sylwia-mnie wcale nie jest do śmiechu,i wiem że zrobić mi tego nie wolno!!!jak Kuba broi i np.w koszu na śmieci grzebie-wtedy muszęgłos podnieść bo jak sobie pozwolę to mi na głowę kiedyś wejdzie.a to nie rodzice mają słuchać dzieci tylko na odwrót

Aga-widzę że masz podobny problem-tylko u Ciebie (sądząc po tym co piszesz jest tylko wieczorne karmienie) a u nas jeszcze też w ciągu dnia.no i do każdego spania.nawet w dzień-inaczej nie zaśnie.

Polianno-Witaj!!!-no to może i ....zafasolkowałaś???? powiem Ci tak wszystko jest możliwe!!!-moja koleżanka teraz obecnie w 11tyg.ciązy.powiem Ci jak ją pytałam jak to się stało-(bo nie planowali dziecka)i nawet w myślach go nie mieli....-nie mogła mi na to pytanie odpoweidzieć,mówiła że się zabezpieczali za każdym razem!!!no to ja jej na to że to chyba jakieś niepokalane poczęcie .skoro mieli pewność ze blokady wszelkiego rodzaju działają!!!

Jutrzenko
-czarownica jakaś z Ciebie???? czy co
zajrzałaś już do nas?

Paula-ale Julka ma smaki żeby sól wyjadać i solniczke wylizywać kochaniutka może daj dziecku lizaka
co do zaproszenia na kawkę -to bardzo chętnie akurat chłopaki śpią to wskakuję choćby nawet po kablu

Kata-ja dalej usypiam z cycem (tylko u nas to róznie bywa...)kuba jest bardzo cwany... po kapieli dostaje cyca-i jak jest dość padnięty to przy cycu zaśnie ja go wtedy odkładam do łóżeczka i tak śpi ze 3-4 godz po czym budzi się na karmienie.ale jeśli Kuba po kąpieli dostaje cyca (i jest jeszcze chętny na wydurnoty albo za mało śpiący ) to już gorzej.bo kiedy się naje...też tak samo odkładam go do łózeczka i wtedy jest tragedia! w tym czasie ja idę się myć a mąż go usypia.czasem po 10min.odpadnie a czasem zaczynają się schody -bo on znów cyca się domaga!!! no i wtedy mu nie daję -bo przecież jadł chwilke temu.....
fajnie jest mieć takie rzeczy zachomikowane.ja swoje trzymam u rodziców jak jestem u nichto czasem się zabunkruję w pokoju i sobie albumy przeglądam

coś mnie z internetu wywala!!!!!!!! -ratunku!!!!!

obrazy023.jpg
mała Kasia :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry