hej witajcie
i my się meldujemy.wczoraj noc była normalna tzn.Kuba budził się tylko dwa razy pierwszy raz ok. 2:45 a drugi po 5-ej.byłam przeszczęsliwa że mogę sobie pospać....Mały wstał przed 7-mą.na dobre.
teraz też śpi,razem z tatą tylko że Kuba ze mną a J w sypialni.
ja coś dzisiaj do bani się czuję jakoś żołądek mnie boli i tak mi w brzuchu jakoś jeżdzi???-co to może być???rano jak wstałam to chwilkę posiedziałam Kuba biegał i rozrabiał oglądał klub myszki miki a potem nie pamiętam co się stało.... -coś jakby przez mgłę że J smarował (kropeczki)-plamki uczuleniowe Kubcia maścią -jak się obudziłam to oni byli już na dole po śniadaniu,bawili się w chowanego ja wstałam coś po 10-ej.teraz piję miętową herbatkę -może mi pomoże.śniadania nie mogłam ruszyć-nawet na nie mi się patrzeć nie chciało!!! bleeeee!!!!!
przywiezliśmy od rodziców wałowkę ale jakoś tam do niej nie zaglądam -mam jedzenio-wstręt!!! może potem???-wiem że jest tam torcik na pewno i serniczek na zimno-i choć ten drugi uwielbiam to na razie nie chcę o nim słyszeć.....
ale się rozpisałyście
Alex-tak tak -Kuba w towarzystwie jest bardzo fajniusi i gzrzeczniutki-aż wszyscy się dziwią co ja od niego chcę
Sylwia-mnie wcale nie jest do śmiechu,i wiem że zrobić mi tego nie wolno!!!jak Kuba broi i np.w koszu na śmieci grzebie-wtedy muszęgłos podnieść bo jak sobie pozwolę to mi na głowę kiedyś wejdzie.a to nie rodzice mają słuchać dzieci tylko na odwrót
Aga-widzę że masz podobny problem-tylko u Ciebie (sądząc po tym co piszesz jest tylko wieczorne karmienie) a u nas jeszcze też w ciągu dnia.no i do każdego spania.nawet w dzień-inaczej nie zaśnie.
Polianno-Witaj!!!-no to może i ....zafasolkowałaś???? powiem Ci tak wszystko jest możliwe!!!-moja koleżanka teraz obecnie w 11tyg.ciązy.powiem Ci jak ją pytałam jak to się stało-(bo nie planowali dziecka)i nawet w myślach go nie mieli....-nie mogła mi na to pytanie odpoweidzieć,mówiła że się zabezpieczali za każdym razem!!!no to ja jej na to że to chyba jakieś niepokalane poczęcie .skoro mieli pewność ze blokady wszelkiego rodzaju działają!!!
Jutrzenko-czarownica jakaś z Ciebie???? czy co
zajrzałaś już do nas?
Paula-ale Julka ma smaki żeby sól wyjadać i solniczke wylizywać kochaniutka może daj dziecku lizaka
co do zaproszenia na kawkę -to bardzo chętnie akurat chłopaki śpią to wskakuję choćby nawet po kablu
Kata-ja dalej usypiam z cycem (tylko u nas to róznie bywa...)kuba jest bardzo cwany... po kapieli dostaje cyca-i jak jest dość padnięty to przy cycu zaśnie ja go wtedy odkładam do łóżeczka i tak śpi ze 3-4 godz po czym budzi się na karmienie.ale jeśli Kuba po kąpieli dostaje cyca (i jest jeszcze chętny na wydurnoty albo za mało śpiący ) to już gorzej.bo kiedy się naje...też tak samo odkładam go do łózeczka i wtedy jest tragedia! w tym czasie ja idę się myć a mąż go usypia.czasem po 10min.odpadnie a czasem zaczynają się schody -bo on znów cyca się domaga!!! no i wtedy mu nie daję -bo przecież jadł chwilke temu.....
fajnie jest mieć takie rzeczy zachomikowane.ja swoje trzymam u rodziców jak jestem u nichto czasem się zabunkruję w pokoju i sobie albumy przeglądam
coś mnie z internetu wywala!!!!!!!! -ratunku!!!!!