alex3meyer
Matka gagatka
No...wreszcie chwila dla siebie.....uff....:-)
Przede wszystkim: Sylwia- ogromne gratulacje!!!!
:-)
Pamietasz, jak mowilam, ze mam przeczucie, ze kto jak kto, ale Ty bedziesz miala dziewczynke....
A co do tego zachowania Polakow, to taaaaak, masz zdecydowanie racje....

Ja chyba juz tez sie tak przyzwyczailam do tutejszej uprzejmosci, ze ilekroc jade do mamy, to maly szok przezywam.....

Tyle napisalyscie, ze nie zdazylam wszystkiego doczytac, zrobie to za chwilke....
;-)
Przede wszystkim: Sylwia- ogromne gratulacje!!!!

:-)Pamietasz, jak mowilam, ze mam przeczucie, ze kto jak kto, ale Ty bedziesz miala dziewczynke....

A co do tego zachowania Polakow, to taaaaak, masz zdecydowanie racje....

Ja chyba juz tez sie tak przyzwyczailam do tutejszej uprzejmosci, ze ilekroc jade do mamy, to maly szok przezywam.....

Tyle napisalyscie, ze nie zdazylam wszystkiego doczytac, zrobie to za chwilke....
;-)
dawka dla naszych maluszków to 1 ml 3 razy dziennie można dawać na noc jeśli mu nie przejdzie w ciągu 3 dni do idz do lekarza.A czy klepisze plecki i samrujesz je maścią rozgrzewającą i sprawdz czy gardło nie jest czerwone bo może to przez chore gardło tak kaszlę. A jaki to jest kaszel mokry czy suchy ??

:-) a...no i dzięki za zaprosz.....

:-( Do centrum mieliśmy kawałek drogi, spacerkiem godzinę z Gubałówki, więc najczęściej przemieszczaliśmy się busikami, ale zapakowanie się do nich to był nie lada wysiłek