• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No...wreszcie chwila dla siebie.....uff....:-)
Przede wszystkim: Sylwia- ogromne gratulacje!!!!:tak::tak::-)
Pamietasz, jak mowilam, ze mam przeczucie, ze kto jak kto, ale Ty bedziesz miala dziewczynke....:tak:
A co do tego zachowania Polakow, to taaaaak, masz zdecydowanie racje....:tak::tak::tak: Ja chyba juz tez sie tak przyzwyczailam do tutejszej uprzejmosci, ze ilekroc jade do mamy, to maly szok przezywam.....:baffled::baffled:

Tyle napisalyscie, ze nie zdazylam wszystkiego doczytac, zrobie to za chwilke....:tak:;-):-D

reklama
To Hedelix ja mam 3 dzieci w tym 2 w wieku przedszkolnym wiec mam częste infekcje i prawoślazowy tez już nie pomagał to dawałam ten syropek:sorry: dawka dla naszych maluszków to 1 ml 3 razy dziennie można dawać na noc jeśli mu nie przejdzie w ciągu 3 dni do idz do lekarza.A czy klepisze plecki i samrujesz je maścią rozgrzewającą i sprawdz czy gardło nie jest czerwone bo może to przez chore gardło tak kaszlę. A jaki to jest kaszel mokry czy suchy ??

Kwiatuszek no to zaczynamy razem temperować nasze diabełki ;)
Najlepsze,że moja jak cos zbroi to mi ucieka,śmieje sie przy tym na głos...A ja gonie ją po całym mieszkaniu bo ma mała sprinta nawet jak raczkuje. Zero respektu :p Cóż,to sie musi od jutra zmienić :) Dość fochów. Choć nie powiem,to uciekanie powala mnie na łopatki szczególnie śmiech :-D

no hej my już w domku-Kuba na szczęście już śpi-ale jak zwykle zasypiał przy cycu.rano jak wstał po 5-ej to myślałam że z siebie wyjdę!!!!-zaczął wyć jak opętany!!!-w końcu nie wytrzymałam -wziełam kołdrę i poduchę i poszłam sobie do drugiego pokoju-pomyślałam a co -mnie też się należy choć godzinka spania dłużej....(najgorsze było że J siedział wczoraj do 3-ej w nocy i grał w gry) i jak Kuba rano wstał to on prawie co się położył-no to mnie dodatkowa ch****ra :angry::angry::angry::angry:wzięła bo jak mały zaczął wyć to ten odwrócił się dupą do mnie i śpi.....osz ty...sobie pomyślałam ja idę niech tobie nad uchem wyje ja choć jeden dzień w tygodniu chcę sobie pospać!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co????----i dali radę!!!!!!
co do imprezki to była udana-w rodzinnym gronie miło spędziliśmy czas-Gośce prezenty się podobały -a to najważniejsze!!! :tak::-) Kuba też był dzielny i nawet grzeczny!!! :happy:

Jutrzenka-już chyba kapuję po miejscowości :tak::-D:happy: a skąd mnie znalazłaś???
spryciulo??? :-p:-) a...no i dzięki za zaprosz.....:tak:

Paula-zazdroszczę Ci że masz tak łatwo z usypianiem Julki ja niestety muszę dać Kubie cyca żeby usnął. :dry::dry::dry::dry: a z tymi chisteriami to druga sprawa!!! -ja czasami z siebie wychodzę jak coś powtarzam 100-ny raz z koleii a Kuba jakby był głuchy...i dalej to robi...ostatnio np.grzebał w doniczkach z kwiatkami -mówię do niego że to jest beeee-i tak się nie robi-patrzył jaka będzie moja reakcja-no to znów mówię że nie!!!! a on jeszcze głębiej palca wtyka!!!:wściekła/y: w końcu krzyknęłam a on wsadził całą rękę-no i jak tu szału nie dostać???? :confused::confused::confused::angry:

Oj, chyba zarz spac pojde, bo padnieta jestem.....:baffled:

Caly dzisiaj dzien latany, Dotka ma racje- my to takie latawce.....:tak::-D Troche zakupkow porobilam... miedzy innymi 2 pary butkow wiosennych dla Oliwiera i w ogole takie tam...

Jutrzenka- fajne te zdiecia zimy.....:tak::tak:
Tutaj to juz prawdziwa wiosna, zatem zapraszam wszystkich, ktorzy zimy nie lubia.... zwlaszcza Paule, przynajmniej zrobilaby mi odrosty....:-p;-):-D:-D

Kasiamaj- dobrze, ze imprezka sie udala, no ze maly grzeczny.....Hm, zastanawiajace jest, ze one zawsze sa grzeczne w towarzystwie, a rodzicom sam na sam potrafia niezle dac w kosc.....:dry::sorry2:
A z ta histeria, to fakt, dobrze jest juz wprowadzac reguly od poczatku, bo potem bedzie gorzej....:tak: One juz w takim wieku sa, ze wyprobowuja na ile moga sobie pozwolic, no i dobrze jest nie reagowac, bo potem superniania bedzie musiala interweniowac.....:tak::-D;-):-D
Polianna- witaj na forum! :-)

Duzo zdrowka dla chorowitkow....:tak:

Anetka Gardło u Tymcia na moje oko jest ok. Tylko ten paskudny suchy kaszel mu doskwiera. W poniedziałek skończyliśmy antybiotyk Ceclor a tu znowu jakieś paskudztwo się przyplątało
polianna Oj znalazłaś trafne słowo "diabełki" ale ja naprawdę czasami "wysiadam" nie mam sił na zachowanie młodego a najbardziej wkurza mnie ta moja bezradność :-(I ten jego śmiech jak mówie że nie wolno to jest rozbrajające.
A powiedzcie mi dziewczyny jak to jest u waszych maluszków z piciem mleczka w nocy ?:-)

Dzien doberek
witajcie kochane, troszke was ostatnio zaniedbalam :( ale objecuje poprawie sie :)
juz niedlugo wracamy do siebie do domku to bede miala wiecej czasu na kompa, bo teraz jestem jeszcze u kumpeli i brak mi czasu na wszystko
ide poczytac co sie u was dzialo i zobacze czy komus nas brakowalo :)
milej niedzieli zyczymy
a i dodam wam fotke jak moje dziecko je jablko :)

Załączniki

• HPIM2958.jpg
    HPIM2958.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 38
Dzień Dobry:-):-):-)

Marcel zerwał się dzisiaj o 5.40, postawił mnie na nogi i poszedł znów spac:crazy::sorry2: Cwaniak mały:sorry2::sorry2:
Dzisiaj wybieramy się na urodzinki do kolego Marcelka. Mam nadzieję, że moje dziecko będzie grzeczne bo ostatnio to różnie z nim bywa:baffled: Jest teraz na etapie że nikt obcy nie może się nawet na niego spojrzec bo ten od razu marudzi i chowa się za moimi nogami:sorry2:

Alex no niezła wiosna jest tutaj. ja się strasznie cieszę bo w Polsce już miałam dosyc tej zimy a to były tylko dwa tygonie:-D

Asiacur pytałaś czy odpoczęłam w Zakopanem, a więc nieeeeeee:no::-( Do centrum mieliśmy kawałek drogi, spacerkiem godzinę z Gubałówki, więc najczęściej przemieszczaliśmy się busikami, ale zapakowanie się do nich to był nie lada wysiłek:baffled: Ogólnie spacery były też dosyc męczące bo przez te dwa tygodnie śnieg padał na okrągło:wściekła/y:
Ale przynajmniej obiadłam się dobrych rzeczy:tak:

Kasiamaj mój też jest takim małym złośliwcem ale mało tego że mnie nie słucha, broi dalej i smieje się mi prosto w oczy:-D Czasami ja też nie wytrzymuję i smieję się razem z nim choc wiem że nie powinnam:zawstydzona/y:

Dobra, ponudziłam troszkę z rana i teraz spadam:-D:rofl2:

reklama
hej

sylwia witaj witaj i gratulacje super że będzie dziewczynka:-D:-D:-D:-D

a my znowu sami r remontuje wciąż już mi sie to nudzi ale podobno maja juz dfzis skończyć oby

miłej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry