• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

;-)dzien doberek:-)

miło,ze pamietałyscie o cioci Docie;-);-)

kurcze ale duzo piszecie...przeleciałam te wszystkie strony.....ufffff......

U nas ok! Wiosna sie zrobiła to i wiecej na dworzu przebywamy:tak::-)
całuski moje panny:-);-)
i specjalnie Krzysio dla Grudniowych laseczek:-)

reklama
Jutrzenka ale na papierku nam pokazał że jakieś tam sprawy się zaocznie odbyły i jego benzyna też kosztuje i przez 3 lata z 200 zrobiło się prawie 600 które spłaciliśmy bo był z 6 razy dziad!!! No i najlepsze że tak to była cisza a dopiero właśnie po trzech latach się obudzili... :wściekła/y:
No i to był komornik sądowy...

ojjjj-jest co czytać-Wy znów pędzicie!!! :tak::-) ale fajnie robi nam się milusio :-)

no tak co ja miałam napisać?.........hm?:baffled:
Baśka-dzięki za miłe słowa!!!-z tym odwykiem to tak się nie da!!!!-już jak Cie dopadło to koniec kaplica :-D:-D:-D moja siostra swojego czasu wymyśliła nam tzn.sobie mnie i mojemu mężowi choroby.
-ja mam -hipnotyzing forumus
-mój mąż -gieromus
-moja sis-chorobus fotoblogus
90.gif

Jutrzenka-mnie też leń się udzielił -nie wiem skąd?
Kata-do mnie dopiero z zakładu przyszło rozliczenie musimy teraz z mężem w jedno to złączyć i się rozliczyć.
Kacha-u nas w nocy to albo suszarka do włosów chodzi albo gra magnetofon :tak:
Paula-oj jest co czytać.....co do ujawnienia płci maluszków -to mój Kuba pokazał się już w 12 tyg.
i całkiem śmieszna była historyjka z tym---ja chodziłam prywatnie to ginka i zawsze nie było widać co będzie -kiedyś J wybrał się ze mną bo chciał zobaczyć co będzie i chcial poznać Kubcia na żywo zobaczyć jak się rusza itd.
lekarz mu objaśnia -tu jest nóżka,tutaj rączka...i ...o a tu no sam pan widzi!!!!:szok::szok::szok:Kuba rozłożył bioderka i jak na dłoni siusiak i jajeczka!!!!-lekarz na to -..no tata przyszedł to syn od razu prezentacje zrobił i się pochwalił przyrodzeniem bo jak mama była ciekawa to chował i nic.....:-D:-D:-D
Sylwia-fajnie że mała się wierci-ja zwłaszcza pod koniec ciąży to już nie mogłam...tak mnie Kuba boksował!!! -sorki że pytam...bo może nie doczytałam prędzej- który to miesiąc?
1544.gif
-widzisz jak ładnie Ci imię napisałam :-D:-D:-D:-D hehehe-ja też nie piłam kawy w ciąży-zresztą ja to aż taka kawowa nie jestem :tak: ale wypiję też sobie.

Kasiamaj no wcześniej to i tak byś nie zobaczyła... ;-):-D Na początku obie płcie wyglądają tak samo a potem u dziewczynki się chowa a u chłopca bardziej wyłazi siusiak :-D
Ja wiedziałam od 17tc ale tak tyle o ile bo lekarz powiedział że dopiero się w pełni kształtuje ale po miesiącu potwierdził ;-)

Jutrzenka a Ty nie masz bóli migrenowych że aż mdłości masz? Bo oglądałam ostatnio na Polsat Cafe właśnie o migrenie i dużo ludzi nie wie że ją ma a łykają przeciwbólowe.

Dotka Krzyś jaki gentelmen :-D z różą do nas hihihi... dzięki...

Sylwia-:-D:-D:-D:-D my też planujemy...ale tak za 2miesiące zaczniemy działać (no chyba że sie coś przytrafi w czasie kizi -mizi :-D:-D:-D:-D ale nie bardzo chciałabym kolejnego grudniaka!!! może tym razem jakoś z początku roku???
ja też jestem z końca -bo z listopada.:tak:

Kasia no to powodzenia w staraniach:tak:fajna sprawa;-)

Paula jakby Ci to napisac, ten kwiatek i krzysio to dla małych Grudniowych panienek....hehe;-);-):tak:no ale dobra dla Ciebie tez:tak::rofl2:

Paula-no tak i tak wyjdzie na roczniki 3 lata różnicy a na miesiące to niewiele :tak::-) tak mi się zachciało malego bejbaska.bo Kuba juz taki duży chłop.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry