• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia nie jestes jeszcze taka ostatnia, ja kupilam juz cos dla Malgosi ale jeszcze nei wyslalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Z tym ze ja nie znalazlam zadnej ladniej sukieneczki i mam spodenki i bluzeczki ale takie dziweczece wiec tez sie pewnie przydadza :tak::tak:. :-). A z rozmiarem to tez poszalalam bo na 74 kupilam :-). Ale co tam pozniej tez przyda :-) a nie chcialam za malego kupic :-).

Ja powinnam wyslac w przyszlych tygodniu jak mi kolezanka zalatwi taka koperte strzelająca ;-);-)

Moj spal 2 h, jednak ten odglos to byla zmyla i spal do 11. Potem go na sile :baffled::baffled: posadzilam na nocnik przekupujac go cyfrowka (nie da sie posadzic na nocnik i nie wiem czemu). Stekalam razem z nim mowiac eee eeee eeee :-D:-D i przez niecale 5 min siedzenia byla kupka :tak::tak::tak:. Ach gdyby tylko dal sie posadzic to bylbaby polowa sukcesu :tak:

Weroniczka a po co mialabys oponowac, i tak nikt by nie sluchal :-D:-D:-D,

Kasia udanych zakupow

Glowa mnie boli :no::no::no:

reklama
Dzień dobry. Mały niedawno zasnął, ciekawe ile dziś pośpi, bo wczoraj aż 40 min i znów całą noc jęczał. Ja wysprzątałam cały dół, nawet łazienkę wyszorowałam, tylko podłogi pozamiatałam bo umyję dopiero wieczorem, jak chłopaki pójdą spać, a teraz jeszcze cała góra no i muszę wyszorować łazienkę, no ale jak weszłam na tą górę i zobaczyłam komp to nie mogłam się oprzeć i nie zajrzeć do Was. Gośka uważaj - tak w ogóle to WITAJ wśród nałogowców;-) - Paula miała rację, że jak raz do nas zawitasz to się już nas nie pozbędziesz :tak::tak:.

Weroniczka, jak tak dalej pójdzie to otworzysz sklepik z bucikami :-D:-D
Sylwia - no to super że Oliwia została nadal Oliwką. Cieszę się razem z Tobą
Asiacur - te pampersy to jumbo pack maxi i paczka kosztuje 45,99. niby 6 zł taniej niż normalnie, ale dziś szwagierka powiedziała, że ostatnio kupiła na wypróbowanie pieluchy z Aldika no i że są super. mała paczka (chyba 28 szt) kosztuje 17 zł - niby szt wychodzi 60 gr. Jutro muszę jechać do miasta to kupię i dam znać. Jeśli któraś będzie chciała a nie ma dojścia do takiego sklepu to wyślę wam po 2 szt na spróbowanie:-D:-D:-D bo ja generalnie dobra duszyczka jestem ;-):tak:
Ataata - powodzenia w konkursie - maleńka ślicznie wyszła na tym zdjęciu
Kasiamaj - trzymaj się słońce, zawsze trzeba wierzyć że będzie dobrze
Katawoj - ale przystojniaczek

Jutrzenka nawet nie wiesz jakiego ja mam wielkiego tylko że wczoraj sobie obiecałam że to zrobię no i muszę. CHciałam wpaść tu tylko na chwilę się przywitać a tu już pół godz - masakra - ale to BB wciąga
PS: Weroniczko ja też mam coś dla Małgosi (aż mi głupio, bo tyle czasu już to leży w szufladzie, że aż wstyd) i chciałabym to wysłać tylko nie mam adresu, czy możesz mi go podać - wiem że na ogólnym to raczej chyba nie bardzo to może podam Ci mój nr GG albo jeśli jesteś na NK to może tam, co?? GG - 5693975, albo NK - Basia Wuwer
Kurczę idę sprzątać, bo za chwilę zbój się obudzi i będą nici ze sprzątania

Właśnie mam zadzwoniła czy mogę jutro przyjechać, bo tato rano wychodzi ze szpitala i trzeba było by go do domu przetransportować, ale ją ochrzaniłam - wczoraj u nas była i ani słowem nie wspomniała że tato jest w szpitalu, powiedziała że nie chciała mnie martwić. Masakra

Widzę że nikogo nie ma - a sama z sobą nie będę pisać - ale chciałam mimo to zameldować, że łazienka umyta i tylko łazienka, bo oczywiście moja lepsza część już się wyspała więc o dalszym sprzątaniu nie ma mowy. Trzeba poczekać do wieczora, aż D wróci z pracy. Mam nadzieję że uda mi się jeszcze do Was zajrzeć.

Czy jest już ktoś po odwyku BB?? Bo jak tak dalej pójdzie to ja będę musiała się wybrać...

śpi... ale jacyś debile wyżej remontują i jak mi obudzą dziecię to za siebie nie ręczę :wściekła/y::angry:
jutrzenka właśnie o taką pozę mi chodziło :-D dzisiaj jej nie prostuję - zobaczę jak się wybudzi, ale widzę, że lekko na bok się przekręciła ;-)
kasia dzięki za komplement ale żadna tam ze mnie laska :zawstydzona/y: słodycze ino żrę to i kg nadrobię :-D
basia a co z tatą? coś poważnego?? :sorry2:

rozłożyłam dzisiaj młodej piankowe puzzle. a ona weszła na nie i zaczęła się kręcić dookoła własnej osi :szok: ale miała zabawę! zwłaszcza jak nie mogła ustać na nogach - taka była zakręcona :-) potem wzięła mój telefon, przystawiła do ucha i zaczęła nadawać :-D no nie mogłam po prostu! jak dzieci mają być naszym odzwierciedleniem to wyglądam śmiesznie :baffled:

rozliczyłyście się już z US? mi dopiero wczoraj raczyli przysłać pita z zusu :angry: chciałam złożyć wcześniej, żeby mieć szybciej zwrot i musiałam czekać :wściekła/y: w zeszłym roku wypłacili nadwyżkę na dwa dni przed upływem 3 m-cy (jakimś strajkiem się tłumaczyli)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry