jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Elcia nie jestes jeszcze taka ostatnia, ja kupilam juz cos dla Malgosi ale jeszcze nei wyslalam 

. Z tym ze ja nie znalazlam zadnej ladniej sukieneczki i mam spodenki i bluzeczki ale takie dziweczece wiec tez sie pewnie przydadza 
. :-). A z rozmiarem to tez poszalalam bo na 74 kupilam :-). Ale co tam pozniej tez przyda :-) a nie chcialam za malego kupic :-).
Ja powinnam wyslac w przyszlych tygodniu jak mi kolezanka zalatwi taka koperte strzelająca ;-);-)
Moj spal 2 h, jednak ten odglos to byla zmyla i spal do 11. Potem go na sile
posadzilam na nocnik przekupujac go cyfrowka (nie da sie posadzic na nocnik i nie wiem czemu). Stekalam razem z nim mowiac eee eeee eeee 
i przez niecale 5 min siedzenia byla kupka 

. Ach gdyby tylko dal sie posadzic to bylbaby polowa sukcesu 
Weroniczka a po co mialabys oponowac, i tak nikt by nie sluchal

,
Kasia udanych zakupow
Glowa mnie boli

. Z tym ze ja nie znalazlam zadnej ladniej sukieneczki i mam spodenki i bluzeczki ale takie dziweczece wiec tez sie pewnie przydadza 
. :-). A z rozmiarem to tez poszalalam bo na 74 kupilam :-). Ale co tam pozniej tez przyda :-) a nie chcialam za malego kupic :-).Ja powinnam wyslac w przyszlych tygodniu jak mi kolezanka zalatwi taka koperte strzelająca ;-);-)
Moj spal 2 h, jednak ten odglos to byla zmyla i spal do 11. Potem go na sile

posadzilam na nocnik przekupujac go cyfrowka (nie da sie posadzic na nocnik i nie wiem czemu). Stekalam razem z nim mowiac eee eeee eeee 
i przez niecale 5 min siedzenia byla kupka 

. Ach gdyby tylko dal sie posadzic to bylbaby polowa sukcesu 
Weroniczka a po co mialabys oponowac, i tak nikt by nie sluchal

, Kasia udanych zakupow
Glowa mnie boli

ale miała zabawę! zwłaszcza jak nie mogła ustać na nogach - taka była zakręcona :-) potem wzięła mój telefon, przystawiła do ucha i zaczęła nadawać