• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no to podzielę się z Wami :tak:

388.gif

Weroniczka-to bardzo nie ładnie z jej strony nie dość że się spóźnia to jeszcze sobie pozwala fajkę palić!!!-jakaś ageńciara...bezstresowa myśli sobie że czas jeszcze ma!!!-ja bym już dała jej popalić!!!
131.gif
-ciekawe jak się usprawiedliwi i co powie ...:confused:-czemu się spóżniła?????

No właśnie nic nie powiedziała:sorry2::sorry2: A po za tym ona pracuje nie sama tylko z siostrą:sorry2::sorry2::sorry2: No właśnie to mi i mojej mamie niezbyt pasuje bo musimy płacić za to dodatkowa. No i właśnie zastanawiamy się czy nie zrezygnować z niej i nie poszukać kogoś innego.

Weroniczka opitol ja hihihih
a z bucikami to wysle razem z sukienusia ktorej jeszcze nie kupilam:( mialam jedna ale hmmm.nieopasowala do malgosi a wiec... tylko powiedz jaki chcesz rozmiar i szczerze pytam czy na teraz czy pozniej a i oczywiscie sukieneczka ? :)i przeslij mi na priwa adres kochana i przepraszam ze tak dlugo:( ale mi wstyd T to juz z 100razy mnie do porzadku przywowywal :(ale obiecuje poprawe

Elcia no tak szczerze to na wiosnę by się przydała jak już bez kombinezonu będzie Maleńka chodziła. Tak więc roz. 68.

A tak w ogóle to głupio mi że tak mi przysyłacie te rzezcy a ja nie oponuję:confused::confused: Ale wydaje mi się że skoro same to proponujecie to moje przeciwstawianie się nie mam sensu. JA przynajmniej jak komuś mproponuję coś to znaczy że faktycznie chcę to zrobić:sorry2::sorry2::sorry2: No wiecie o co mi chodzi...

Kasiamaj- milego zatem zakupowania :-)
A ja nie pilam normalnej kawy przez cala ciaze i okres karmienia, wiec teraz nadrabiam, he he...:-D:-D

Weroniczka- no to faktycznie musisz sie zastanowic, bo skoro za nie obie trzeba placic, to juz pewnie nie wychodzi tak tanio.....:baffled::dry: A w dzisiejszych czasach kazdy chce dorobic i na pewno juz kogos znajdziesz...:tak::tak::tak:

Dobra, ja tez zmykam do obowiazkow.....:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry